Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Motivasyon zamanı ballaar :)
tumblr_navnp1Oi5G1scog3to1_1280.jpg

tumblr_neez7y3fyj1s9z4j6o1_1280.jpg

tumblr_nej1h3Ouqa1tvsjj8o1_1280.jpg

tumblr_ne8xzjWeTo1txgl3po1_500.jpg

Merhabaaa kedi:) iki ay once dogum yaptim.aldigim 26 kgnun16sini verdim. Geriye 10 kg ve yumusak karin ve bacaklar kaldi:KK43: ama umitliyim senin paylastigin videolarla forma giricem :KK66:

Bugun karna yonelik cardio yaptim ve mekik hareketleri :KK49: sen ?
Dün ben epey hırpaladım kendimi, dün akşam itibariyle sürünerek yürüyorum resmen.
1 senedir spor yapmıyordum, en aşina olduğum egzersizler bile mahvetmeye yetti. :KK53:
Yarın daha iyi olursam devam edeceğim. (;

Dün ben epey hırpaladım kendimi, dün akşam itibariyle sürünerek yürüyorum resmen.
1 senedir spor yapmıyordum, en aşina olduğum egzersizler bile mahvetmeye yetti. :KK53:
Yarın daha iyi olursam devam edeceğim. (;

Evet sporu bir biraktikmi baslamasi zor oluyor. :110:
Dun neler yapmistin?

3oo ip atladım.
Mari winsor ve 17 dakikalık bir bacak videosu yaptım.
Ama bildiğin pert oldum.. ( :
Senin problemli bölge neresi? (;

Bayagi ip atlamissin sen :)
Ben bu ara sadece gobek eritme hareketleri yapicam, Leslie Sansone ile yuruyus yapiyordum incelmek için.
Bacaklarda incecik olsa fena olmaz :KK70:

meraba kedi.albümde linki görünce kendimi burda buldum.motivasyon ve videolar hoşuma gitti.kilo veriyorum 3,5 kilo gitti.bi 3,5 daha vermek istiyorum ama benim sorunum bacaklar.bacaklarımda biraz fazlam var ve kaslı da.eritemiyorum bi türlü.benim için önerebileceğin özel bi video ya da egzersizler var mı.

meraba kedi.albümde linki görünce kendimi burda buldum.motivasyon ve videolar hoşuma gitti.kilo veriyorum 3,5 kilo gitti.bi 3,5 daha vermek istiyorum ama benim sorunum bacaklar.bacaklarımda biraz fazlam var ve kaslı da.eritemiyorum bi türlü.benim için önerebileceğin özel bi video ya da egzersizler var mı.
Canım hoş geldin :) Kasların erimesini istiyorsan diyet + cardio yaparak erite bilirsin .

X