Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Merhaba ,hangi zumba videosunu yapıyorsunuz?
Merhaba, Varzesh with Tanory isimli zumbayı yapıyorum 51 dakika videosu youtube'ta var Persian Zumba. Bazen de Latin Dance Aerobic Workout bu da 50 dakika ama bunu pek sevmiyorum.

Merhaba, Varzesh with Tanory isimli zumbayı yapıyorum 51 dakika videosu youtube'ta var Persian Zumba. Bazen de Latin Dance Aerobic Workout bu da 50 dakika ama bunu pek sevmiyorum.
bende bunları indirmiştim..
acaba farklı güzel video var mı diye merak etmiştim .
çok teşekkür ederim

Siz hangi zumba videosunu yapıyorsunuz çok araştırdım ben ama beğendiğim bir zumba videosu bulamadım. Tabii ki Varzesh hariç.
bende sizdekinden hariç bir de bu var.
aslında gittiğim spor salonunda 2 gün zumba var ama bazen iş saatlerimden mesaiden yetişemiyorum.

Açıkcası bu 3 video da tam istediğim gibi değil müzikleri bazen ruhumu daraltıyor. Spor salonundaki zumba müzikleri ve hareketleri çok güzel zevk alıp zamanın geçtiğini anlamıyordum.Hocayla bir konuşacağım video vs verme şansı olsa keşke.

Günaydınlar , kahvaltımı ettim Öğlen 12 de egzersizlerimi yapacağım

hoşbuldum
evet bahara dek fit olacağız
pump-it indirdim. yarına deneyeceğim evde. zumba kadar eğlenceli gözüküyor . Monoton olmadığı için daha çok zevk alıyorum.
Hem hızlı olduğu için sıkmıyor pump-it hemde kızları gördükçe gaza geliyorsun

bugün de 50' zumba ve çok şükür bu haftayı zumba yaparak tamamlamış oldum bu keyifle ayağımı uzatıp çayımı içip keyif yapma zamanı. Öğlende evi temizlerim tamamdır bugün

Günaydın, çok iyisin winter devam devam .. En büyük sporu öğlen yapacakmışsın zaten ev işi aşırı kalori yaktırır.

Zaten araştırmacılar hep şunu der , dünyanın en iyi vücutlarına ev hanımların sahip olması lazım .. Ama hamur işsiz şekersiz :)

Teşekkür ederim kedi, insanı motive etme başarın çok iyi gerçekten. Eat clean yiyecekler ile dolabımı doldurdum artık canım hamur işi bile istemiyor ki ben tam bir hamur işi hastasıyım çikolata hastasıyım(günde 4-5 paket yiyebilirim yani o derece) ama demek ki vücudunu aç bırakmayıp faydalı şeylerle doyurunca bir süre sonra bu istek geçiyor. . Allahıma bin şükür.

Merhaba Winter eat clean hakkında edindigin bilgileri bizlerlede paylaşabilirmisin? Ögünlerini nasıl düzenliyorsun?

Merhaba Winter eat clean hakkında edindigin bilgileri bizlerlede paylaşabilirmisin? Ögünlerini nasıl düzenliyorsun?
Tabii ki paylaşırım ben de uzman değilim ama uyguladıklarım ve bana faydalı olan bilgileri aktarmaya çalışayım. Eğer ingilizceniz var ise 'eat clean recipes' şeklinde araştırma yapabilirsiniz.

Ben sabah namazı ile birlikte uyanıyorum bir daha yatmıyorum. Erken kalkmak önemli bir nokta. Kalkar kalkmaz 2 büyük bardak ılık su içiyorum (soğuk su tavsiyeleri daha fazla fakat mideme dokunuyor) ve içine büyük bir dilim limon attığım yeşil çayımı içiyorum. Yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kahvaltım da size daha önce yazdığım tarifleri(ya yulaf ezmeli muzlu kurabiye ya da muzlu yumurtalı pancake) yapıp yiyorum. Buna ek olarak 2-3 kaşık çırpılmış yoğurt üzerine 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi ekliyorum üzerine portakal, yaban mersini, ahududu ekleyip tarçın serpip yiyorum. Evde hangi meyve varsa illa bu meyveler olacak diye bir şartım yok. Mutlaka tarçın serpiyorum ama inanılmaz derecede tatlı isteğimi kesiyor.
Normal Türk kahvaltısı yapmıyorum çünkü yumurtayı sadece pancake'in içinde yiyebildiğim için sadece peynir zeytin domates beni doyurmuyor. Bu yüzden tercih etmiyorum peynir yediğim zaman keçi peyniri tercih ediyorum.

Öğle yemeğim 1 bardak ayran(büyük bardak) ve salata. Büyük bir tabak salata hazırlıyorum içine havuç rendeliyorum, roka, göbek marul, domates, salatalık ve protein grubundan bir besin ekliyorum (ton balığı, tavuk göğsü, somon balığı) kırmızı et tercih etmiyorum tabii bu benim kişisel tercihim. Salatama bol limon suyu ve 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı ekliyorum. Ayçiçek yağı, tereyağı hele ki margarin ağzıma sürmüyorum. Eğer öğlen ve akşam arasında acıkırsam badem sütü, muz ile kendime smoothie yapıyorum ya da başka meyvelerle.

Akşam yemeğim ise çorba ve 2 dilim protein içeriği daha fazla olan tam tahıllı wasa. (wasa etimek gibi bir ürün bunu yemek eat clean olayına uygun değil sanırım ama ben çok zararı olduğunu düşünmüyorum) ekmek yemiyorum çünkü ekmeğin kepeklisi de tam tahıllısı da ben de bağımlılık yapıyor yedikçe yiyesim geliyor fakat bu etimek tarzı ürünler kraker formunda olduğu için bana daha fazla doygunluk hissi veriyor.

Ben sebzeleri buharda pişmiş ya da haşlanmış sevmediğim için sebze yeme çaresini çorba yapmakta buldum. Tencerenin içine kinoa, ıspanak, brokoli, kırmızı biber, kereviz, havuç, soğan sarımsak, zencefil(bunları kp küp doğruyorum) koyuyorum üzerini geçeçek kadar su ekleyip 1 saat kaynatıyorum ve sonra blendırdan geçiyorum. 1 çay kaşığı deniz tuzu ekliyorum yağ eklemiyorum. Ve akşam yemeğimde büyük bir kase tüetiyorum içine limon sıkıyorum pul biber ekliyorum. Wasalarımı ise teflon tavada organik domates sosu ile soteliyorum çünkü sertler böylece yumuşuyorlar ve çok güzel kokuyorlar.

Ben düşük kalorili yiyeceklerle büyük porsiyonlar hazırlıyorum böylece hem gözüm doyuyor hem karnım. Sebze yemeği yapacaksam içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı(saf) ekliyorum 1 çay kaşığı da deniz tuzu. Favori sebzem mantar. Bazen öğle yemeklerinde 200-250 gram mantarı doğrayıp 1 soğan 1 diş sarımsak ile 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağında soteliyorum içine köri ve pul biber ekliyorum yoğurt ile tüketiyorum. Çok doyurucu tavsiye ederim.

Ve spor . Spor yapmak iştahımı kesiyor. 3 ltye yakın su içiyorum.

Çok uzun oldu ama kusura bakmayın lütfen.

Çok iyisin !! TEK kelime ile !

Bayıldım sana :) Beslenme şeklin süper bende feyz alıcam

Haftasonu spor yapmıyorum o yüzden keyif yapıyorum ama kaçamak yapmıyorum :) bu haftaki spor planım Leslie Sansone 5 mega mile + xhit daily videolarından burn 1 million calories isimli videoyu yapmak herkese güzel haftasonları ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…