- 5 Aralık 2014
- 91
- 150
- 93
- Konu Sahibi KedidirKedii
Ya artık bu sefer 2-3 kilo verip bırakmak istemiyorum uzun zamandır kendimi zayıf hatırlamıyorum yaşım daha geçmedikçe zayıflamak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum yemek olarak pek bir alternatifim yok bazen mecbur kalıyorum makarna gibi seyler yemeye bu yüzden yemektense biraz daha spor ağırlıklı çalışmak istiyorum i.ö 4e kadar vaktim var gün içerisinde
Hem zayıfla hem sağlıklı kal sporu ve sağlıklı beslenmeyi su kadar gerekli hale getirmelisin . Spor sağlıktır . Zayfılık fitlikte başarısı.Ya artık bu sefer 2-3 kilo verip bırakmak istemiyorum uzun zamandır kendimi zayıf hatırlamıyorum yaşım daha geçmedikçe zayıflamak istiyorum
Yarın itibariyle başlıycam kahvaltı değilde akşam yemeğimi kısmaya özen gösteririm.Bir de ben en erken 2 gibi uyuyorum 2. öğretim olduğum için uyku saatinin bir etkisi var mı kilo vermeme acabaKArbonhidratta gerekli vücuda ye ama az ye yarı yarıya indir yediklerini .
Aslında var ama kahvaltını 7-8 arası yapıp ondan sonra bir şey yemesen sorun olmaz .Yarın itibariyle başlıycam kahvaltı değilde akşam yemeğimi kısmaya özen gösteririm.Bir de ben en erken 2 gibi uyuyorum 2. öğretim olduğum için uyku saatinin bir etkisi var mı kilo vermeme acaba
Canım ya fark etmez mi , göbeğin bile daha az şişer :))) Güzel çalışmışsın bugün , demorilize olmak yok ! Bunun için ;bugün biraz daha dikkat ettim yediklerime bakalım bir etkisini görecek miyim:))) biliyorum hemen etki etmesini beklemek saçma ama yediğim bir tatlı bi tartıda fark yaratırken az yediklerim neden hemen etki etmiyor(((
bugün sadece leslie ile 1 mile yürüyebildim bir de 15 mekik çektim(
Demek ki yemeğinde yada egzersizlerde yanlışlık var .. Eğer egzersizleri doğru şekilde yapmazsan işe yaramaz. Veya hem sürekli yiyip hem spor yaparsan erimesine izin vermeden kasa çevirirsin. .ben o kadar yürüyorum basenim 1 cm genişlemiş kediciim problem ne?
Daha yolun başı !! Bi dur hele devam et egzersizlerine özenli ve dikkatli yemeğinide sakın abartma ve kaçırma yapacaksın sen çok istikrarlısın :)problemi bir bulsam sorunu halledeceğim ama olmuyor(( bu durumda moralimi çok bozuyor. böyle olunca da kilomu kabulleniyorum
inaşallah öyle olur canım:)) teşekkür ederim desteğin içinDaha yolun başı !! Bi dur hele devam et egzersizlerine özenli ve dikkatli yemeğinide sakın abartma ve kaçırma yapacaksın sen çok istikrarlısın :)
Değişime inan !
Hep bunu söylüyorum zaten !! Sabır ve istikrar ! :)Yok artik!!
Kizlar, bu kizlar basardiysa, biz hayli hayli basaririz. 1 ayda olmaz 2 ayda olur, 3 ay yetmez ama 5 ayda olur. Onemli olan sabretmek ve umudumuzu kaybetmemek -kendimi ikna cabalari icindeyim :))
sen ciddi misinDeğişime inan !