• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ya artık bu sefer 2-3 kilo verip bırakmak istemiyorum uzun zamandır kendimi zayıf hatırlamıyorum yaşım daha geçmedikçe zayıflamak istiyorum :(

Üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum yemek olarak pek bir alternatifim yok bazen mecbur kalıyorum makarna gibi seyler yemeye bu yüzden yemektense biraz daha spor ağırlıklı çalışmak istiyorum i.ö 4e kadar vaktim var gün içerisinde

KArbonhidratta gerekli vücuda ye ama az ye yarı yarıya indir yediklerini .

Ya artık bu sefer 2-3 kilo verip bırakmak istemiyorum uzun zamandır kendimi zayıf hatırlamıyorum yaşım daha geçmedikçe zayıflamak istiyorum :KK43:
Hem zayıfla hem sağlıklı kal sporu ve sağlıklı beslenmeyi su kadar gerekli hale getirmelisin . Spor sağlıktır . Zayfılık fitlikte başarısı.

KArbonhidratta gerekli vücuda ye ama az ye yarı yarıya indir yediklerini .
Yarın itibariyle başlıycam kahvaltı değilde akşam yemeğimi kısmaya özen gösteririm.Bir de ben en erken 2 gibi uyuyorum 2. öğretim olduğum için uyku saatinin bir etkisi var mı kilo vermeme acabao_O

bugün biraz daha dikkat ettim yediklerime bakalım bir etkisini görecek miyim:))) biliyorum hemen etki etmesini beklemek saçma ama yediğim bir tatlı bi tartıda fark yaratırken az yediklerim neden hemen etki etmiyor:((((
bugün sadece leslie ile 1 mile yürüyebildim bir de 15 mekik çektim:((

Yarın itibariyle başlıycam kahvaltı değilde akşam yemeğimi kısmaya özen gösteririm.Bir de ben en erken 2 gibi uyuyorum 2. öğretim olduğum için uyku saatinin bir etkisi var mı kilo vermeme acabao_O
Aslında var ama kahvaltını 7-8 arası yapıp ondan sonra bir şey yemesen sorun olmaz . ;)

bugün biraz daha dikkat ettim yediklerime bakalım bir etkisini görecek miyim:))) biliyorum hemen etki etmesini beklemek saçma ama yediğim bir tatlı bi tartıda fark yaratırken az yediklerim neden hemen etki etmiyor:KK43:(((
bugün sadece leslie ile 1 mile yürüyebildim bir de 15 mekik çektim:KK43:(
Canım ya fark etmez mi , göbeğin bile daha az şişer :))) Güzel çalışmışsın bugün , demorilize olmak yok ! Bunun için ;

tumblr_nj4gkkBW4A1rqlia6o1_540.jpg

tumblr_nj3nhfjytH1s7unyvo1_540.jpg

problemi bir bulsam sorunu halledeceğim ama olmuyor:((( bu durumda moralimi çok bozuyor. böyle olunca da kilomu kabulleniyorum:(

Leslie zumba karışımı 30'

Karın videosu 10'

Bacak popo videosu 5'

Bana önerdiğin iç bacak videosu belimi zorlayınca son paylaştığon balet videosunu yaptım kedi. Daha doğrusu yapmaya çabaladım:confused:

İçbacak videosu 4,5' ( aslında 7' Ama öldüm yani o nasıl bir yanma)

Bel boyun sırt videom 5'

günaydıııın:)
3 km 30dk yürüyüş ve 20 mekik
dün yediklerime okdr dikkat ettim, sporumu yapıyorum ama 100 gr almışım poffff

Back