• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ben bu basligi daha once neden gormedim yaa..
Ben de 1 aydir diyet yapiyorum. Belli bir kalorinin uzerine cikmamaya calisiyorum. Cok cok cok az yag almaya calisiyorum. Bir hafta icinde de spora baslayacagim. Bazen motivasyonumu kaybediyorum - son 3 gun oldugu gibi- boyle zamanlarda kilo vermis kisilerin before after fotolarini bakmak ise yariyor. Bence kilo vererek ve sikilasarak evrim gecirmis guzel kadinlarin fotolarini paylasalim, eminim hepimizi daha cok hirslandirir.

Günaydın herkese. Bugünün raporu 5 mega milden 4 mile+ xhit dailyden burn 1 million isimli video.

Ben bu basligi daha once neden gormedim yaa..
Ben de 1 aydir diyet yapiyorum. Belli bir kalorinin uzerine cikmamaya calisiyorum. Cok cok cok az yag almaya calisiyorum. Bir hafta icinde de spora baslayacagim. Bazen motivasyonumu kaybediyorum - son 3 gun oldugu gibi- boyle zamanlarda kilo vermis kisilerin before after fotolarini bakmak ise yariyor. Bence kilo vererek ve sikilasarak evrim gecirmis guzel kadinlarin fotolarini paylasalim, eminim hepimizi daha cok hirslandirir.
Merhaba aramıza katılmana sevindim :)) Ne kadar büyük bir aile olursak o kadar birbirimize destek çıkarız. Motivasyon konusunda üstüme yok :P
Günaydınlar :KK6::KK6::KK6:
hafta sonu gezmekten spor yapamadım.
bir de regl ağrıları çekiyorum.
bu akşam yapacağım ama :KK55::KK28:
Günaydın , aynen regglim ama ağrılarım geçti dün sadece bende yürüye bildim ..Bügün squat ve lungeler yapacağım biraz :)
Günaydın herkese. Bugünün raporu 5 mega milden 4 mile+ xhit dailyden burn 1 million isimli video.

Günaydınn :)) Çok iyisin senin fiziğini merak ediyorum , bi ara fotoğraf bekliyoruz :KK19:

günaydın:)
nasılsınız kızlar;)
spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum dersem yalan olur, ama eskisi kadar belki biraz daha az yiyorum. ama bi gr bile zayıflayamıyorum problemim nedir:((
tatlı pek yememeye çalışıyorum, şekeri tamamen çıkardım hayatımdan diyemem, ama azalttım baya.
ekmek zaten pek sevmem sadece kahvaltıda yiyorum.
pilav haftada bir anca yiyorum. ki ben pilavsız duramam:/
nedir derdiiiim:(

Merhaba aramıza katılmana sevindim :)) Ne kadar büyük bir aile olursak o kadar birbirimize destek çıkarız. Motivasyon konusunda üstüme yok :p

Günaydın , aynen regglim ama ağrılarım geçti dün sadece bende yürüye bildim ..Bügün squat ve lungeler yapacağım biraz :)

Günaydınn :)) Çok iyisin senin fiziğini merak ediyorum , bi ara fotoğraf bekliyoruz :KK19:
Teşekkür ederim kedi :) daha istediğim kiloda değilim inmeye çalışıyorum vermem gereken 8 kilom var. Bu kadar kilo alırken aklım nerdeydi bilmiyorum.

Bir de fotoğraf paylaşmıyorum net ortamı güvenli değil.

günaydın:)
nasılsınız kızlar:KK66:
spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum dersem yalan olur, ama eskisi kadar belki biraz daha az yiyorum. ama bi gr bile zayıflayamıyorum problemim nedir:KK43:(
tatlı pek yememeye çalışıyorum, şekeri tamamen çıkardım hayatımdan diyemem, ama azalttım baya.
ekmek zaten pek sevmem sadece kahvaltıda yiyorum.
pilav haftada bir anca yiyorum. ki ben pilavsız duramam:/
nedir derdiiiim:KK43:
Kilolar malesef öyle çabuk gitmiyor ama gidiyor yine bir şekilde. Yediklerinizde problem vardır bence çok fazla karbonhidratlı mı besleniyorsunuz acaba ? Pilav yerine kinoa deneyin sanırım Türkiye'de pahalı bir ürün ama 1 paketi bayağa gidiyor. Hem protein var hem glutensiz.

Kilolar malesef öyle çabuk gitmiyor ama gidiyor yine bir şekilde. Yediklerinizde problem vardır bence çok fazla karbonhidratlı mı besleniyorsunuz acaba ? Pilav yerine kinoa deneyin sanırım Türkiye'de pahalı bir ürün ama 1 paketi bayağa gidiyor. Hem protein var hem glutensiz.
bu hafta yediklerimi yazmayı düşünüyorum, sanırım gözümden kaçanlar var

Kilolar malesef öyle çabuk gitmiyor ama gidiyor yine bir şekilde. Yediklerinizde problem vardır bence çok fazla karbonhidratlı mı besleniyorsunuz acaba ? Pilav yerine kinoa deneyin sanırım Türkiye'de pahalı bir ürün ama 1 paketi bayağa gidiyor. Hem protein var hem glutensiz.[/QUOTE

Kesinlikle karbonhidratlı çok yiyoruz. Bende bugün yediklerimi yazmaya başladım :KK68:

Selam iyi günler güzel bir topic olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler.Ben henüz 19 yaşındayım 1 ay önceye kadar 65 kilo civarındaydım boyum 165 1 ay içerisinde 10 kilo aldım normaldede çok çabuk kilo alıp veren biriyim ama hiç bu kadar çok olmamıstı.Simdi biraz vermeye basladım ama vücudumda ciddi derecede sarkık ve çatlaklar olustu vücudumun hem sıkılaşması hemde yağ yakımını hızlandırıcı ne türlü egzersizler yapabilirim acaba ? ne ağırlıklı çalışmalıyım

Selam iyi günler güzel bir topic olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler.Ben henüz 19 yaşındayım 1 ay önceye kadar 65 kilo civarındaydım boyum 165 1 ay içerisinde 10 kilo aldım normaldede çok çabuk kilo alıp veren biriyim ama hiç bu kadar çok olmamıstı.Simdi biraz vermeye basladım ama vücudumda ciddi derecede sarkık ve çatlaklar olustu vücudumun hem sıkılaşması hemde yağ yakımını hızlandırıcı ne türlü egzersizler yapabilirim acaba ? ne ağırlıklı çalışmalıyım
Merhaba çatlakları hiç dert etme .. Sıkılaştıkça hafifleşiyor görünümü . 1 ayda 10 kilo biraz fazla olmuş ya :KK51:Neyse almışsın artık veremeye ve sıkılaşmaya bakacağız. 165 boya 55 kg falan olmalısın :KK56: :KK19: Şimdi ne yiyorsan yarı yarıya indirmelisin porsiyon küçültmelisin :KK56:Tabaklarını küçült . Pilav , makarna , ekmek , patates , yağlı yiyecekler abur cubur bitti . Tatlını yemeğini ye ama porsiyon küçülterek . :KK28::KK66: Topikte bir çok video var biraz bakınırsan kendine uygununu bulabilirsin ama karar veremezsen gene yaz buradan yarım ederim :KK68:

Akşam yemeğimi yedim

Tabak boylarını en küçüğe indirdim ; 2 kepçe tavuk sote , 1 dilim çavdar ekmeği, 1 bardak zero kola, lahana havuç salatası.

Amaaaa :mad: Üstüne 3 piko çikolata , 1 dilim biter çikolata :KK17: Gidip mutfağı toparlayacağım , banyoya gireceğin :21:

Şimdi şöyle bir şey var bunu konuda çok mesaj alıyorum , cardio çalışarak asla kas kapamazsınız . Ama cardio ile zayıflayıp ağırlıkla çalışırsanız ince uzun vücudunuza uygun kaslar oluşur . Ağırlıksız çalışırsanız da hafif çıkıntılı kaslar olur asla semsert kasları elde edemezsiniz.

Merhaba çatlakları hiç dert etme .. Sıkılaştıkça hafifleşiyor görünümü . 1 ayda 10 kilo biraz fazla olmuş ya :KK51:Neyse almışsın artık veremeye ve sıkılaşmaya bakacağız. 165 boya 55 kg falan olmalısın :KK56: :KK19: Şimdi ne yiyorsan yarı yarıya indirmelisin porsiyon küçültmelisin :KK56:Tabaklarını küçült . Pilav , makarna , ekmek , patates , yağlı yiyecekler abur cubur bitti . Tatlını yemeğini ye ama porsiyon küçülterek . :KK28::KK66: Topikte bir çok video var biraz bakınırsan kendine uygununu bulabilirsin ama karar veremezsen gene yaz buradan yarım ederim :KK68:
Üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum yemek olarak pek bir alternatifim yok bazen mecbur kalıyorum makarna gibi seyler yemeye bu yüzden yemektense biraz daha spor ağırlıklı çalışmak istiyorum i.ö 4e kadar vaktim var gün içerisinde

Back