Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

peki kac ögün önerirsiniz günde? evet suyu cok az içtigimin farkındayım, meylerle tatlandırmaya çalışacagım. Olacak bu iş inş. Hergün pilates yapsam sorun olmaz degilmi birde bir saat tempolu yürüyüs? Yada nasıl bir yol önerirsiniz?

su içmen çok önemli sırf bu dönemde olduğun için değil bu bir yaşam tarzı olmalı düşün yani vücudumuzun yüzde 60 ı su su içmek için susamayı bekleme su içiminde en büyük yanlış bu
ben napıyorum mesela her saat başında 200 ml lik bardağım var onu içiyorum
içiyorum derken de öyle bir yudumda değil
en az 3 yudumda nefes ala ala içiyorum
aksi türü midene zararlı zaten yani 1 bardağı 3 yudumda bitirmeye çalış
sadece su içmek zorluyorsa seni içine limon dilimleri nane yaprakları atarak da tüketebilirsin

bana sorarsan sıkı ve fit vücudun sırrı yürüyüş ve koşuda
ben aynı anda hem yürürüm hem koşarım
yani 1 saat zaman veriyorum kendime yürümek için yürürken de 10-15 dk da bir araya 5 dk lık tempolu koşu ekliyorum sonra tekrar yürüyorum tekrar koşu tekrar yürü bu şekilde bitiriyorum
tabi vücudu bu kadar ısıtmışken yürüyüşten hemen sonra nerde sorunun varsa oraya yyönelik yapacağın kısa süreki egzersizlerle de extra fitlik sağlayabilirsin
yürüyüşle çok kilo kaybetmesen de inanılmaz sıkılaşırsın
kendimden biliyorum

merhaba kedı 168 boy 75 kg yım. yedıklerıme dıkkat edıyorum ve gunde mutlaka 2,5 lt ıle 3 lt arası su ıcıyorum. senden tum vucudu ınceltmek ıcın ozellıkle karın bolgesı olmak uzere egsersız programı onermenı rıca edıyorum. cok tesekkur ederım

Şimdi şöyle bir ley var sık sık ama az az yemek en sağlıklısı . Bende bunu uyguluyorum sık sık ama az az günde 1100 kaloriyi geçmiyorum yarı yarıya da sporla yakıyorum o kaloriyi 1 aylık kilo verme evresindeyim çünkü. Sana da bunu öneririm. Her gün pilates yapmanda bir sakınca yok ama , 3 gün yap 1 gün rest yap sonra tekrar 3 gün tekrar rest gibi devam et . Kaslarda dinlensin , pilates yürüyüş yorulurlar. Bu arada heeeerr şeyden yiye bilirsin AMA az az vücudun kendini kitlerse inatçı yağlara döner ve daha uzun zamanlı kilo verme ve sıkılaşma olur.

Fazla su içmekte açlığı arttırıyor bence 2 litre çok iyi kış ayları için. Saana haftada 4-5 gün yapabileceğin bir iki video önere bilirim ;

Bu video karın , kalça ve bacak çalıştırıyor ve çok etkili zamanıda kısa ! :)

Alt üst karın yan simitler bel yağları için

İnanılmaz iç bacak çalıştıran uzun bacaklar için

Bugünki 4o dakikalık egzersizlerim de tamamdır!
Eliptiğe hem alışıyorum hem fena terletiyor.
Çok doğru bir tercih yapmışım.
Yeri müsait olan bir eve cardio aleti şart! (;

Bugünki 4o dakikalık egzersizlerim de tamamdır!
Eliptiğe hem alışıyorum hem fena terletiyor.
Çok doğru bir tercih yapmışım.
Yeri müsait olan bir eve cardio aleti şart! (;
Memnunsun anladığım kadarıyla.
Çok sevindim. Seninki yer olarak nasıl bana tavsiye edebileceğin bir model var mı?

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum.
3 aydır spor salonuna gidiyorum.
Son 1,5 aydır düzenli diyetle beraber toplamda 8 kg verdim.
Spor salonuna gidemediğim zamanlar da evde zumba yapıyordum.
ilk sayfadaki videoyu indiriyorum şimdi bayağı zevkli gözüküyor.

Hoş geldin aramıza :)))))) İyi ki geldin büyük bir fit aile oluyoruz . Çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim . Devam devam durmak yok :)) Pump-it den bahsediyorsun sanırım o süper eğlenceli ve 600-700 kalori yaktırıyor.

ay canım cok cok tesekkur ederım cok sevındım. hemen ındırıp yarın baslıyorum. gelısmelerden senı haberdar ederım. su ıle ılgılı tavsıyene kesınlıkle uyacagım. musadenle son bır soru sormak ısterım canım bunları yaparsam nekadar surede ıncelme anlamında gozle gorulur farklar yasarım ? cok tesekkurler

Rica ederim herkese faydalı daha sıkı fit hanımlara yardım etmek için buradayım :) Canım bu senin egzersizlerini düzenli , doğru yapmana bağlı . Ama ilk günden itibaren içinde değişim yaşarsın 2 haftada görmeye başlarsın .

Elma , portakal aldım önüme çay dan sonra yiyeceğim . Küçük bir hatırlatma ;

Mandalin , portakal, greyfurt 'da çok fazla asit var az tüketilmesinde fayda var . Bütün meyvelerden az tüketilmelidir. Fazlası selülite destek verir , sonuçta içinde doğal şeker var . .

ben meyveyi sabah kahvaltıda yiyorum daha sonra gün içinde bir daha tüketmiyorum kahvaltıda portakal ya da muz yersem yulafezmeli yoğurtla beraber çok tok oluyorum. Bilmiyorum doğru mu ama ben de işe yaradı güzel etkisi oldu.

harıkasınnn cok tesekkur ederım. degısımı gormek benı herkezı oldugu gıbı cokk motıve eder. ınsallah ıncelırım ıstedıgım kadar. hareketlerı tam yaparım ben canım cunku cok azımlıyım. jılleanıda yapmıstım tam olarak ama cok cok fayda gordum dıyemem acıkcası

hoşbuldum
evet bahara dek fit olacağız
pump-it indirdim. yarına deneyeceğim evde. zumba kadar eğlenceli gözüküyor . Monoton olmadığı için daha çok zevk alıyorum.

bugün de 50' zumba ve çok şükür bu haftayı zumba yaparak tamamlamış oldum bu keyifle ayağımı uzatıp çayımı içip keyif yapma zamanı. Öğlende evi temizlerim tamamdır bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…