• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ben aşırı terlesem de gün aşırı banyo yapıyorum ama , spordan sonra saçları topuz yapıp duş alıyorum güzelce . Ayrıca bir bilgi vereyim , şampuanı aşırı çok döküp yıkamayın saçı azcık azcık dkün yıkayın şampuanda bir sürü madde var çok döküp saç derisine zarar verirsiniz. Kremli şampuan kullanmayın kremi ayrı kullanın :KK66:
sanırım bu şampuan işini benim de alışkanlık haline getirmem lazım çünkü şampuanı çok dökmezsem sanki iyice temizlenmicek gibi hissediyorum ben de az az kullanıyım artık yoksa çok kurutuyor saçı maalesef

Ben aşırı terlesem de gün aşırı banyo yapıyorum ama , spordan sonra saçları topuz yapıp duş alıyorum güzelce . Ayrıca bir bilgi vereyim , şampuanı aşırı çok döküp yıkamayın saçı azcık azcık dkün yıkayın şampuanda bir sürü madde var çok döküp saç derisine zarar verirsiniz. Kremli şampuan kullanmayın kremi ayrı kullanın :KK66:
Ben de her gün spor yaptığımda bir kere şampuanlıyorum.ben de acaba dedim kuru şampuan mi kullaniyr sporcular.tabi alıp denemek lazım kuru şampuanı.teşekkürler canım.:KK51:

canım sana cevap vermek istiyorum ben saçlarımı gün aşırı yıkayan bir insanım ama h.sonuna denk gelirse 3 günde bir de yıkadığım olur senin sorunun cevabı yarım duştur :oops::oops:
yani saçlarını tepede topla boynundan aşağısını bir güzel yıka bir gün böle yap bir günde komple gir banyoya böylece saçlarınıda hergin yıkamak zorunda kalmazsın ama günlük duşunu d aalmış olursun :KK66::KK66: gerçekten hergün saçlarını yıkamak zararlı bir alışkanlık saçın yağını nemini alır götürür benim yaptığım yöntem bu canım umarım işine yarar
Çok teşekkür ederim cevabın için.o şekilde de denedim ama saç dipleri de terli oluyor ve illa ki kokuyor.evde kalsam sorun değil ama hep dışardayım.olmuyor yikanmadan çıkmak.o yüzden sizlere sorayim dedim.sanirim ben bu işi çözmek için kuru şampuan alıp denicem.bir gun kuru şampuan ikinci gun normal yıkanma.bakalım sonuç ne olacak:KK51:

Çok teşekkür ederim cevabın için.o şekilde de denedim ama saç dipleri de terli oluyor ve illa ki kokuyor.evde kalsam sorun değil ama hep dışardayım.olmuyor yikanmadan çıkmak.o yüzden sizlere sorayim dedim.sanirim ben bu işi çözmek için kuru şampuan alıp denicem.bir gun kuru şampuan ikinci gun normal yıkanma.bakalım sonuç ne olacak:KK51:
Bende çok çok fazla terliyorum. Saç uçlarını yarım yamalak şampuanla köpürt diplerini sadece su tut. hem terden arınmış oluyor saçın, ter kokmuyor, hem de saç diplerin zarar görmemiş oluyor.

Hatta şampuanı su ile seyreltede bilirsin

Bende çok çok fazla terliyorum. Saç uçlarını yarım yamalak şampuanla köpürt diplerini sadece su tut. hem terden arınmış oluyor saçın, ter kokmuyor, hem de saç diplerin zarar görmemiş oluyor.

Hatta şampuanı su ile seyreltede bilirsin
Evet az şampuanla uçlara uygulanabilir.denicem.sağol.:KK51:

Ya tamamen saç göre değişiyor heralde , bende ne ter kokusu nede yağlı görüntü olmuyor ki benim saçlarım uzuuun ve ince telli . Ben terim soğuduktan sonra saçıma fön tutuyorum oda yıkanmış havası veriyor .
Oooo harika!!Herkes senin gibi şanslı değil şekerimmm:KK59::KK51:

Merhaba arkadaşlar ben 28 yaşındayım.
1.57 boy ve 59-60 kilo civarındayım. Vücudum çok gevşek ve yağlı kendimden mutlu değilim.

Pilates yapmaya başlamak istiyorum, ancak 1,60 kadar boyum uzar mı? Biraz kamburluk ta var bende, dik oturamıyorum, sırt ağrım oluyor bazen. hedefim 49-50 kilo olmak. Aynı zamanda kilomu verdikten sonrada hamile kalma planlarım var. Beslenme konusunda ve egzersiz konusunda önerilerinizi bilgilerinizi bekliyorum :)

Bu arada sorunlu bölgelerim sırt, basen ve bel. Nasıl beslenmemi önerirsiniz? Eat clean mantıklı mıdır? Ne kadar sürede fark görürüm?

Ölçülerimide yazayım
Bel:81cm
kalca:99cm

Merhaba kedi, öncellikle böyle bir başlık açtığın ve bilgilerini paylaştığın için teşekkürler gönderdiğin videolar çok güzel pump it up'ı biliyorum fakat diğerlerini de keşfetmiş oldum teşekkürler. Ben de 29 aralıkta diyet ve spora başladım 6 kg verdim 1 ayda 58.5 oldum boyum 1.63. Bu 1 ayda sadece Leslie'nin hızlı videolarını yaptım 4 fast miles, 5 mega mile gibi. Şu an Leslie'ye ara verdim ve zumba yapıyorum hafta içi haftasonları ise dinleniyorum.

Sana özelden mesaj gönderdim yaptığım videoları bayağa etkili kalori harcatan videolar eğer istersen paylaşırsın. Başkasının başlığında video paylaşmayı uygun görmedim o yüzden kendim paylaşmadım.

Merhaba kedi, öncellikle böyle bir başlık açtığın ve bilgilerini paylaştığın için teşekkürler gönderdiğin videolar çok güzel pump it up'ı biliyorum fakat diğerlerini de keşfetmiş oldum teşekkürler. Ben de 29 aralıkta diyet ve spora başladım 6 kg verdim 1 ayda 58.5 oldum boyum 1.63. Bu 1 ayda sadece Leslie'nin hızlı videolarını yaptım 4 fast miles, 5 mega mile gibi. Şu an Leslie'ye ara verdim ve zumba yapıyorum hafta içi haftasonları ise dinleniyorum.

Sana özelden mesaj gönderdim yaptığım videoları bayağa etkili kalori harcatan videolar eğer istersen paylaşırsın. Başkasının başlığında video paylaşmayı uygun görmedim o yüzden kendim paylaşmadım.
teşekkür ederim çok naziksin bakıyorum hemen ;)

1.57 boy ve 59-60 kilo civarındayım. Vücudum çok gevşek ve yağlı kendimden mutlu değilim.

Pilates yapmaya başlamak istiyorum, ancak 1,60 kadar boyum uzar mı? Biraz kamburluk ta var bende, dik oturamıyorum, sırt ağrım oluyor bazen. hedefim 49-50 kilo olmak. Aynı zamanda kilomu verdikten sonrada hamile kalma planlarım var. Beslenme konusunda ve egzersiz konusunda önerilerinizi bilgilerinizi bekliyorum :)

Bu arada sorunlu bölgelerim sırt, basen ve bel. Nasıl beslenmemi önerirsiniz? Eat clean mantıklı mıdır? Ne kadar sürede fark görürüm?

Ölçülerimide yazayım

Eat clean olayına ben de fena halde taktım o yüzden mesajına cevap vermek istedim. Eat clean tabi ki mantıklı ben 1 ayda 6 kg verdim. Sabahları 1 muz, 1 yumurta ve tarçını blendırdan geçirip yağsız tavada pişirip pancake yapıyorum üzerine yaban mersini ahududu koyuyorum çok nefis oluyor tavsiye ederim. Ya da 1 muzu ezip içine 6 kaşık yulaf ezmesi koyup tarçın serpin ve bir kaşık yardımıyla yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin pişirin 200 derece de 10 ya da 15 dakika. bu tariften 6 tane kurabiye çıkıyor ben yarısını yaptığım gün diğer yarısını diğer gün yiyorum.

Bu tarifler hep eat clean olayını araştırırken karşıma çıktı o yüzden size de yazdım.

Ölçülerimide yazayım
Merhaba , hoş geldin aramıza :KK54: Hem gevşek hem yağ deposunun dolu olması biz kadınlar için inanılmaz bir demorilize edici , ama !!! Durmak var mı yok, spor yapmazsak iyice obeze döneriz .
Selülit , yağlı karın belde katlar , kalçayı söylemiyorum bunlarla ne mutlu oluruz ne mutlu deriz :stop:

Çok samimi şekilde abur cubur kek börek ne sıklıkta neler yersin bir yaz bakalım bir günün nasıl geçer . Eğer hazirana kadar sadık kalırsan çok iyi program veririm banada ve bir çok arkadaşıma iyi gelen videolar sağlıklı beslenme şeklini maddiyatımızı zorlamadan sporla ve az yiyerek 4 ayda selülitinden de kurtulursun bacaklar da zayıflar göbüşte gider bel kollarda biraz biraz toparlanır .. 1 sene sonunda senin sen olduğuna inanmazsın . . :KK52:

Öncelikle cevaplarınız için tşk ederim :))

Günlük yedigim bir menü örnegi:

sabah kahvaltı 10 gibi yapıyorum
ekmek, haşlanmış yumurta 2 tane, labne peyniri(başka peynir tüketemiyorum), bal(nadir), siyah ve yeşil zeytin,

Öglen 13-14 gibi
o anda ne yemek yaptıysam iki tabak, çorba olsun vs ama genelde karbonhidratlı şeyler,bulgur,pirinç, salata,bazen yogurt, sebze. Et pek tüketmiyorum yada balık.

Aksam 18-19 gibi
öglen gibi

aksam yemeginden sonra bazen kuruyemis, meyve tüketiyorum.
Su neredeyse günde sadece 2 bardak. Cikolata yemeyi seviyorum ama kriz tutoyr bazen :)

arada sırada nadirde olsa pasta yaptıgımda pasta yiyorum.
Yanı kısacası çok düzensiz yemek yiyorum. Bazen kahvaltı dahi yapmıyorum.

Öncelikle cevaplarınız için tşk ederim :))

Günlük yedigim bir menü örnegi:

sabah kahvaltı 10 gibi yapıyorum
ekmek, haşlanmış yumurta 2 tane, labne peyniri(başka peynir tüketemiyorum), bal(nadir), siyah ve yeşil zeytin,

Öglen 13-14 gibi
o anda ne yemek yaptıysam iki tabak, çorba olsun vs ama genelde karbonhidratlı şeyler,bulgur,pirinç, salata,bazen yogurt, sebze. Et pek tüketmiyorum yada balık.

Aksam 18-19 gibi
öglen gibi

aksam yemeginden sonra bazen kuruyemis, meyve tüketiyorum.
Su neredeyse günde sadece 2 bardak. Cikolata yemeyi seviyorum ama kriz tutoyr bazen :)

arada sırada nadirde olsa pasta yaptıgımda pasta yiyorum.
Yanı kısacası çok düzensiz yemek yiyorum. Bazen kahvaltı dahi yapmıyorum.
Şimdi , ekmeği normal yiyorsun sanırım .. Ekmeği ya tam buğdaya çevir günde 4 dilimden fazlası yok yada tamamen hayatından çıkart ekmeği... Zeytini hemen kesiyoruz , zeytin sporculara zaten önerilmez ve en zor sindirilen yiyecektir.

bulgur pirinç makarna patates bunları da tüketmemen lazım , çorba salata çerez meyveli yoğurt yap ye .

Oooo su çok az çok 1 litrelik cam pet şişelerden al 1 litre bile yeter günde . Çikolata olabilir ama bitteri tercih et asla beyaz çikolata yeme asla ! sırf yağ şeker.

Back