- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
- Konu Sahibi KedidirKedii
-
bugün fazla yormak istemedim kendimi, daha beter ağrır diy korktum:)))Kasların çalışmış süpersin !
Güçsüzlükten de ağırır.
:)Kedi çok teşekkür ediyorum sevindirdin ve utandırdın beni
bugün fazla yormak istemedim kendimi, daha beter ağrır diy korktum:)))
20 dk yürüdüm sadece:/
Merhaba aramıza katılmana sevindim :)) Ne kadar büyük bir aile olursak o kadar birbirimize destek çıkarız. Motivasyon konusunda üstüme yokBen bu basligi daha once neden gormedim yaa..
Ben de 1 aydir diyet yapiyorum. Belli bir kalorinin uzerine cikmamaya calisiyorum. Cok cok cok az yag almaya calisiyorum. Bir hafta icinde de spora baslayacagim. Bazen motivasyonumu kaybediyorum - son 3 gun oldugu gibi- boyle zamanlarda kilo vermis kisilerin before after fotolarini bakmak ise yariyor. Bence kilo vererek ve sikilasarak evrim gecirmis guzel kadinlarin fotolarini paylasalim, eminim hepimizi daha cok hirslandirir.
Günaydın , aynen regglim ama ağrılarım geçti dün sadece bende yürüye bildim ..Bügün squat ve lungeler yapacağım biraz :)Günaydınlar
hafta sonu gezmekten spor yapamadım.
bir de regl ağrıları çekiyorum.
bu akşam yapacağım ama
Günaydın herkese. Bugünün raporu 5 mega milden 4 mile+ xhit dailyden burn 1 million isimli video.
Teşekkür ederim kedi :) daha istediğim kiloda değilim inmeye çalışıyorum vermem gereken 8 kilom var. Bu kadar kilo alırken aklım nerdeydi bilmiyorum.Merhaba aramıza katılmana sevindim :)) Ne kadar büyük bir aile olursak o kadar birbirimize destek çıkarız. Motivasyon konusunda üstüme yok
Günaydın , aynen regglim ama ağrılarım geçti dün sadece bende yürüye bildim ..Bügün squat ve lungeler yapacağım biraz :)
Günaydınn :)) Çok iyisin senin fiziğini merak ediyorum , bi ara fotoğraf bekliyoruz
Kilolar malesef öyle çabuk gitmiyor ama gidiyor yine bir şekilde. Yediklerinizde problem vardır bence çok fazla karbonhidratlı mı besleniyorsunuz acaba ? Pilav yerine kinoa deneyin sanırım Türkiye'de pahalı bir ürün ama 1 paketi bayağa gidiyor. Hem protein var hem glutensiz.günaydın:)
nasılsınız kızlar
spor yapıyorum, yediklerime dikkat ediyorum dersem yalan olur, ama eskisi kadar belki biraz daha az yiyorum. ama bi gr bile zayıflayamıyorum problemim nedir(
tatlı pek yememeye çalışıyorum, şekeri tamamen çıkardım hayatımdan diyemem, ama azalttım baya.
ekmek zaten pek sevmem sadece kahvaltıda yiyorum.
pilav haftada bir anca yiyorum. ki ben pilavsız duramam:/
nedir derdiiiim
bu hafta yediklerimi yazmayı düşünüyorum, sanırım gözümden kaçanlar varKilolar malesef öyle çabuk gitmiyor ama gidiyor yine bir şekilde. Yediklerinizde problem vardır bence çok fazla karbonhidratlı mı besleniyorsunuz acaba ? Pilav yerine kinoa deneyin sanırım Türkiye'de pahalı bir ürün ama 1 paketi bayağa gidiyor. Hem protein var hem glutensiz.
Evet bence de öyle yapmalısınız.bu hafta yediklerimi yazmayı düşünüyorum, sanırım gözümden kaçanlar var
Kilolar malesef öyle çabuk gitmiyor ama gidiyor yine bir şekilde. Yediklerinizde problem vardır bence çok fazla karbonhidratlı mı besleniyorsunuz acaba ? Pilav yerine kinoa deneyin sanırım Türkiye'de pahalı bir ürün ama 1 paketi bayağa gidiyor. Hem protein var hem glutensiz.[/QUOTE
Kesinlikle karbonhidratlı çok yiyoruz. Bende bugün yediklerimi yazmaya başladım
Merhaba çatlakları hiç dert etme .. Sıkılaştıkça hafifleşiyor görünümü . 1 ayda 10 kilo biraz fazla olmuş yaSelam iyi günler güzel bir topic olmuş paylaşımlarınız için teşekkürler.Ben henüz 19 yaşındayım 1 ay önceye kadar 65 kilo civarındaydım boyum 165 1 ay içerisinde 10 kilo aldım normaldede çok çabuk kilo alıp veren biriyim ama hiç bu kadar çok olmamıstı.Simdi biraz vermeye basladım ama vücudumda ciddi derecede sarkık ve çatlaklar olustu vücudumun hem sıkılaşması hemde yağ yakımını hızlandırıcı ne türlü egzersizler yapabilirim acaba ? ne ağırlıklı çalışmalıyım
Arkadaslar bugun leslie Sansone 3 miles yaptim ve bel yan yaglar videosunu yaptim
Üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum yemek olarak pek bir alternatifim yok bazen mecbur kalıyorum makarna gibi seyler yemeye bu yüzden yemektense biraz daha spor ağırlıklı çalışmak istiyorum i.ö 4e kadar vaktim var gün içerisindeMerhaba çatlakları hiç dert etme .. Sıkılaştıkça hafifleşiyor görünümü . 1 ayda 10 kilo biraz fazla olmuş yaNeyse almışsın artık veremeye ve sıkılaşmaya bakacağız. 165 boya 55 kg falan olmalısın Şimdi ne yiyorsan yarı yarıya indirmelisin porsiyon küçültmelisin Tabaklarını küçült . Pilav , makarna , ekmek , patates , yağlı yiyecekler abur cubur bitti . Tatlını yemeğini ye ama porsiyon küçülterek . Topikte bir çok video var biraz bakınırsan kendine uygununu bulabilirsin ama karar veremezsen gene yaz buradan yarım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?