• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

:KK55::KK55::KK55:Hey kızlar yaz'a '4' ay kaldı !!! :KK55::KK55::KK55:
Sporumuzu yapmadan önce üşeniyoruz üşeniyoruz aman diyoruz kemiklerimiz ağrıyor , üşeniyoruz ama bir hadi ya yeter de !! ve kalk sporunu yap :cool::cool: :KK59:
Yazında selülitsiz bacaklarla, düz bir karın, güzel kollarla , sırım gibi bacaklarla çıkalım :KK36:

Manavdan yada pazarda havuç ve mor lahana alın yer yemeğin yanına , havucu rendeleyin , kırmızı lahanayı incecik kıyın ZEYTİN YAĞI ve limonla harmanlayın yiyin . Yoğurtta mutlaka olsun sofranızda :KK3:

Akşam ne olursa olsun 1 dilim ekmekle yemeğinizi tamamlayın.. :KK19: Yavaş yiyin , makarna, pilavdan uzak durun . Hamur işlerinden olabildiğince kaçının :KK25:

Minik buzdolabı poşetlere su doldurun az ağzını havasını alıp , bağlayın atın buzluğa . Buz tutunca her gün 5 dakika bu , buz torbasıyla selülit bölgesine , iç bacağınıza ve popomuza masaj yapalım üşürsünüz , acır ama aşırı işe yarar kan dolaşımını hızlandırır ve yağ yakımını hızlandırır selülitleri giderir.

Ya tildacım bende seni hatırlıyorum :))) Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. :))

Süpersin ya sen hep azimliydin zaten :)

Çok geçmiş olsunn :KK57::KK43: SAğlıktan kıymetlisimi var bebeşinle ilgilen sen canım acil şifalar diliyorum :KK51:
Saol canim darisi basina diyim mi :) topige soyle bi goz attim super gidiyosunuz vaktim olsa bnde takilicam ama anca arada goz atabilirim sanirim

Minik buzdolabı poşetlere su doldurun az ağzını havasını alıp , bağlayın atın buzluğa . Buz tutunca her gün 5 dakika bu , buz torbasıyla selülit bölgesine , iç bacağınıza ve popomuza masaj yapalım üşürsünüz , acır ama aşırı işe yarar kan dolaşımını hızlandırır ve yağ yakımını hızlandırır selülitleri giderir.
Okurken bile üşüdümo_O

Ama denemeye çalışacağım :KK53:

Uzun bir aradan sonra
25' spor ( 15' leslie walk to the hits radio remix- 10' fat burning cardio videosundan )yaptım

Aslında biri 47' diğeri 30' :oops::KK53:

Başım filan dönüyo :KK53: zavallı bünyem unutmuş hareketi :KK70:

Ayrıca
Şu göbüş yok ediş videosunu 10' Bu hatunun birde bacak için videosunu önermişti kedicim 5' onuda yaptım:KK49:

Boyun sırt ve bel için egzersizlerimide yaptımm:KK76:

Saol canim darisi basina diyim mi :) topige soyle bi goz attim super gidiyosunuz vaktim olsa bnde takilicam ama anca arada goz atabilirim sanirim
Canım sağ ol :KK54: Gel arada merhaba de tatlım sensiz bırakma bizi :21:
Okurken bile üşüdümo_O

Ama denemeye çalışacağım :KK53:
Aynen öyle ama çok aşırı işe yarıyor cesaretin varsa göbeğine de sür :D

Uzun bir aradan sonra
25' spor ( 15' leslie walk to the hits radio remix- 10' fat burning cardio videosundan )yaptım

Aslında biri 47' diğeri 30' :oops::KK53:

Başım filan dönüyo :KK53: zavallı bünyem unutmuş hareketi :KK70:

Ayrıca
Şu göbüş yok ediş videosunu 10' Bu hatunun birde bacak için videosunu önermişti kedicim 5' onuda yaptım:KK49:

Boyun sırt ve bel için egzersizlerimide yaptımm:KK76:
Vay vay vayy topiğin çalışkanı ilan ettim seni tez 10 kese altın verile ! :KK53::KK48:

Süpersin Pembecim :KK49::KK49: Sımsıkı olacaksın sımsıkı bir bakacaksın aynaya vay beeeee neler yapmışım diceksin :KK28:

canım bir de takıntı tedavisinde bir uzman psikologdan duydum bir söz söyledi çok hoşuma gitti ama uyguluyor musun deee bazen :oops::oops:
''YAPTIĞINI YAPMA YAPMADIĞINI YAPP''

mesela ben de de acayip bir temizlik takıntısı var ama elimden bişi gelmiyor atamıyorum içimden o hissi maalesef

geçmiş olsun canım, benimde yakın bir arkadaşımda var aynı sorun, çeken bilir:KK43: acil şifalar versin Allah en yakın zamanda. kontrollerini ihmal etme canım

Cok tesekkur ederim. Ya evet ben gencim daha sanirim en kucugunuz benim :oops:
16 yasindayim. Kucuklukten gelen bazi problemler. sebebi Ailevi ve pskolojik etkenler :)

günaydııın herkese,
bugün kalkar kalmaz sonunda 40 dk 4 km koşu bandında yürüyüşümü yaptım:)))
inşallah arkası gelir

Neler yapıyorsun?
Kaç kg sin ?
Vücudun nasıl ?
oncelıkle cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım canım. 168 boy 76,5 kg yım ( 90 kılodan dustum) bende en cok rahatsız eden benı gobek ve mıde sorunum var oncelıklı bunun ıcın haftada 6 gun slım fıt level 1 yapıyorum ve ardından 15 dakıka slım ın sıx karın calısıyorum. bıde tabıkı dıyet. sence baska neler yapmam lazım gobek ve mıdemden kurtulmam ıcın canım

Ben bir sey sorucaktim :oops:
Kosunca bacaklara yuklenilicegi icin kas yapilmaz mi?
yani daha dogrusu kas yapmadan incelmek ve zayiflamak icin kosmanin temposu nasil olmali? :KK54:

Ben bir sey sorucaktim :oops:
Kosunca bacaklara yuklenilicegi icin kas yapilmaz mi?
yani daha dogrusu kas yapmadan incelmek ve zayiflamak icin kosmanin temposu nasil olmali? :KK54:
Canım insanlar yıllarca koşup bende beygir gibi beslenir kas yapyor ben sennelerdir koşuyorum öyle korkunç kaslar olmaz uzun ince bacaklara sahip olursun.Tempolu yürü tempolu koş

Canım insanlar yıllarca koşup bende beygir gibi beslenir kas yapyor ben sennelerdir koşuyorum öyle korkunç kaslar olmaz uzun ince bacaklara sahip olursun.Tempolu yürü tempolu koş
Bir şey sormak istiyorum canım.her gün spor yapan biri her gün yıkanır.her gün yıkanan saç daha çok yağlanıyormuş.saçın, derinin dengesi bozuluyormuş.bu durumu nasiĺ çozüyorsun canım? Bu soruyu butun spor yapanlara sorabilirim ayrica.

Bir şey sormak istiyorum canım.her gün spor yapan biri her gün yıkanır.her gün yıkanan saç daha çok yağlanıyormuş.saçın, derinin dengesi bozuluyormuş.bu durumu nasiĺ çozüyorsun canım? Bu soruyu butun spor yapanlara sorabilirim ayrica.
canım sana cevap vermek istiyorum ben saçlarımı gün aşırı yıkayan bir insanım ama h.sonuna denk gelirse 3 günde bir de yıkadığım olur senin sorunun cevabı yarım duştur :oops::oops:
yani saçlarını tepede topla boynundan aşağısını bir güzel yıka bir gün böle yap bir günde komple gir banyoya böylece saçlarınıda hergin yıkamak zorunda kalmazsın ama günlük duşunu d aalmış olursun :KK66::KK66: gerçekten hergün saçlarını yıkamak zararlı bir alışkanlık saçın yağını nemini alır götürür benim yaptığım yöntem bu canım umarım işine yarar

Ben aşırı terlesem de gün aşırı banyo yapıyorum ama , spordan sonra saçları topuz yapıp duş alıyorum güzelce . Ayrıca bir bilgi vereyim , şampuanı aşırı çok döküp yıkamayın saçı azcık azcık dkün yıkayın şampuanda bir sürü madde var çok döküp saç derisine zarar verirsiniz. Kremli şampuan kullanmayın kremi ayrı kullanın ;)

Back