- 20 Temmuz 2012
- 802
- 38
-
- Konu Sahibi KedidirKedii
Çok tatlısın çok , buradaki seni ve diğer arkadaşlarımın motive olmasını her kadının güzel ve seksi olması istiyorum kadın isterse 3çocuk sonrası bile toparlanır yeterki isteyelim ve nutellayı keselimSamimiyetini hissediyorum zaten balııımm
Canım aynada gördüğün şeyden memnunsan çikolata devam et ama yoookk aynadaki sana iğreeennçç ve çok yol kat ettirecek aç bırakacak canın acısada spor yapmak zorunda olacak bir görüntü veriyorsa heemn başlamak en iyisi ! Zor olan ilk 1 aydır 1 ayı atlat sonrasını sen yapacaksın bırakmadan 1 ay kaslar güçsüz vücut her an bırakmaya hazır ama 1 ayın sonunda artık başaracağına inanacaksın ve devam edeceksin Allah izni ve senin azminle 3-4 belkiiii 5 ay sonra çoook değişik bir merve olacaksın inan inan inan !Sende çok tatlısın kediiii :) Sıcak kanlı cana yakın birisin çok belli :) İşte o moral motivasyon bende sıfır ama seninle birlikte artık moralim yerine geliyor. :) Aynen öyle her yaşta bakımlı olmak lazım. Ama benim gibi daha bu yaşta kendini salanların daha çok çalışması lazımBen kahvaltıyı bile çikolatayla yapan biriyim Döv beni kediciğim Ama artık tamamen yeni bir Merve oluyorum. Sayende inşallah canım
Canım aynada gördüğün şeyden memnunsan çikolata devam et ama yoookk aynadaki sana iğreeennçç ve çok yol kat ettirecek aç bırakacak canın acısada spor yapmak zorunda olacak bir görüntü veriyorsa heemn başlamak en iyisi ! Zor olan ilk 1 aydır 1 ayı atlat sonrasını sen yapacaksın bırakmadan 1 ay kaslar güçsüz vücut her an bırakmaya hazır ama 1 ayın sonunda artık başaracağına inanacaksın ve devam edeceksin Allah izni ve senin azminle 3-4 belkiiii 5 ay sonra çoook değişik bir merve olacaksın inan inan inan !
Aynı boydayız canım bende 60 kg. Paylaşabilirsendiyet listeni verir misin.kedicim olur muMerhabalar... Pilatesimi yaptım geldim :) Motivasyon açısından ilk ve son durumumu yazıyorum:
boyum: 1.65 bu arada.
24.11.2014= pilates ve rejime başladım kilo: 62 küsür
28.11.2014= diyetistene gittim diyet listesi aldım kilo: 61.3 (regl)
12.12.2014= diyetisyen kontrolü kilo: 60
19.12.2014= pilatese devam kilo: 58.6 (sabah aç)
Şu an aynadaki görüntüme çok şaşırıyorum, çok samimi söylüyorum malesef ki yemek yediğimde hamile gibi bi göbek çıkıyodu... Ama şu an dümdüz olmasa da çok iyiebru şallının karınsavar pilates dvd sini yapıyorum, düzenli olarak haftaiçi her gün yapmaya çalışıyorum, bi hafta düzenli yapamadım ve biraz diyetimin dışına çıktım anında fark etti kilom geri geldi (59 a düşmüşken 60 oldum, diyetisyenim de memnun olmadı bu durumdan) ben de yeniden çok dikkat etmeye başladım, pilates düzenli yaptım ve bu sabah 58.6 çıktım 1 hafta sonra tekrar diyetisyen konrolüm var hedefim o zamana kadar 58 olmak
Asıl hedefim de 53
Merhaba;
Anladığım kadarıyla herkese yardımcı oluyorsunuz.
Derdimi -dertlerimi- anlatsam banada bi proğram çıkarabilir misiniz?
Herkese Merhaba !!!
Sıfırladığım ve kapattığım mail hesaplarımdan sonra yeniden açmaya karar vermiştim ve böylelikle tekrar üyelik almış bulunmaktayım.
3 gündür spor yapamıyorum regl olduğum için. Umarım herkesin güzell geçiyordur. :)
Güzel günler dilerim.
Hoş geldin canım
Olur tatlım :)Kedicigimm çok yogunsun biliyorum rahatsiz etmek istemezdimben sıkılasmak istiyorum fotograf yuklesem oneride bulunabilir misibln?
Yokk göğüs çalıştıran egzersizler değilki onlar rahat ol :)Bide ben bunları yaptığımda göğüslerim küçülmez dimi ya sadece popom diklessin belim incelsin istiyorum. 15 mekik 50 squat yaptm simdi 50ser kezde yan yatıp bacaklarimi kaldırıp indirdim bu şekilde devam edeyim mi. Rahatsz ediyorum ama bu arada
önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum ama lütfen benimle ilgilenin kızlar
ben squat yapmaya başladım, bacaklarımı geriyorum, belimi ısıtıyorum, 40 tekrar yapıyorum, sonra gerdirmelerimi yapıyorum.
ama belim çook agrıyor, belimi zorluyorum galiba. spor hocasına soyledim hiçbir şey onermedi
sizin öneriniz var mı ?
Canım tamam gördüm istersen silebilirsin alıntı yapmadım :) Senin yan simit basen ve içç bacak muhtemelan popiş içinde desteğe ihtiyaç var :) sana da bir şeyler yazıcam beklemede kal