Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Sende çok tatlısın kediiii :) Sıcak kanlı cana yakın birisin çok belli :) İşte o moral motivasyon bende sıfır ama seninle birlikte artık moralim yerine geliyor. :) Aynen öyle her yaşta bakımlı olmak lazım. Ama benim gibi daha bu yaşta kendini salanların daha çok çalışması lazım Ben kahvaltıyı bile çikolatayla yapan biriyim Döv beni kediciğim Ama artık tamamen yeni bir Merve oluyorum. Sayende inşallah canım

Canım aynada gördüğün şeyden memnunsan çikolata devam et ama yoookk aynadaki sana iğreeennçç ve çok yol kat ettirecek aç bırakacak canın acısada spor yapmak zorunda olacak bir görüntü veriyorsa heemn başlamak en iyisi ! Zor olan ilk 1 aydır 1 ayı atlat sonrasını sen yapacaksın bırakmadan 1 ay kaslar güçsüz vücut her an bırakmaya hazır ama 1 ayın sonunda artık başaracağına inanacaksın ve devam edeceksin Allah izni ve senin azminle 3-4 belkiiii 5 ay sonra çoook değişik bir merve olacaksın inan inan inan !

Tabi ki memnun değilim bana çok acı verecek ama yapmak zorundayım. Her şeyi kiloya bağlayan bir milletin içindeyiz. Kiloluysan herşey yasak sana. Hasta olsan kilodandır. Bıktım artık. Biriyle karşılaşsam nasılsın demeden önce kilo mu aldın kilo mu verdin. Önceden kilo almışsın derlerdi şimdi de herkes dalga geçer gibi aa kilo vermişsin , ben diyorum yok vermedim aynıyım hatta aldım gibi diyorum yok vermişsin diyorlar. Daha dur bir selam vermeden kilo konusu açılıyor ya. Kıyafetleri saymıyorum bile. Model değil beden arıyorum. Gerçi alışveriş yapmıyorum. Bunları yazınca utandım cidden. Salağım ben başka birşey değil. Bu kadar şeye rağmen zayıflamazsam ölüyüm ben. O kadar hakaret ediliyor ki kilo olunca. İnşallah bu sefer senin sayende kurtulacağım kediciğim :) Kusura bakma lütfen sayfayı da işgal ettim kızmadın değil mi? :))

Merhaba;
Anladığım kadarıyla herkese yardımcı oluyorsunuz.
Derdimi -dertlerimi- anlatsam banada bi proğram çıkarabilir misiniz?

Merhabalar... Pilatesimi yaptım geldim :) Motivasyon açısından ilk ve son durumumu yazıyorum:

boyum: 1.65 bu arada.

24.11.2014= pilates ve rejime başladım kilo: 62 küsür
28.11.2014= diyetistene gittim diyet listesi aldım kilo: 61.3 (regl)
12.12.2014= diyetisyen kontrolü kilo: 60
19.12.2014= pilatese devam kilo: 58.6 (sabah aç)

Şu an aynadaki görüntüme çok şaşırıyorum, çok samimi söylüyorum malesef ki yemek yediğimde hamile gibi bi göbek çıkıyodu... Ama şu an dümdüz olmasa da çok iyi ebru şallının karınsavar pilates dvd sini yapıyorum, düzenli olarak haftaiçi her gün yapmaya çalışıyorum, bi hafta düzenli yapamadım ve biraz diyetimin dışına çıktım anında fark etti kilom geri geldi (59 a düşmüşken 60 oldum, diyetisyenim de memnun olmadı bu durumdan) ben de yeniden çok dikkat etmeye başladım, pilates düzenli yaptım ve bu sabah 58.6 çıktım 1 hafta sonra tekrar diyetisyen konrolüm var hedefim o zamana kadar 58 olmak

Asıl hedefim de 53

Aynı boydayız canım bende 60 kg. Paylaşabilirsendiyet listeni verir misin.kedicim olur mu

Herkese Merhaba !!!

Sıfırladığım ve kapattığım mail hesaplarımdan sonra yeniden açmaya karar vermiştim ve böylelikle tekrar üyelik almış bulunmaktayım.

3 gündür spor yapamıyorum regl olduğum için. Umarım herkesin güzell geçiyordur. :)
Güzel günler dilerim.

Hoş geldin canım

Kedicigimm çok yogunsun biliyorum rahatsiz etmek istemezdim ben sıkılasmak istiyorum fotograf yuklesem oneride bulunabilir misibln?

canm ben bu programı buldum boyum 160 kilom 57. çok hızlı kilo alıp verdiğimden biraz selülitim var. bunun yararları popoyu sıkılaştırcak selülite iyi geliyormuş galiba basenlerimi falanda eritirmi yani biraz bilgi veriri misin bununla ilgili bide bazıları üst bacağımda kaslı bi görüntü oldu falan demiş ben hiç sevmiyorum öyle kaslı görüntüyü acaba o şekilde mi olur benmde bilemedim.

Eklentiler

• $30-Day-Squat-Challenge-Scheudle.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 277
Bide ben bunları yaptığımda göğüslerim küçülmez dimi ya sadece popom diklessin belim incelsin istiyorum. 15 mekik 50 squat yaptm simdi 50ser kezde yan yatıp bacaklarimi kaldırıp indirdim bu şekilde devam edeyim mi. Rahatsz ediyorum ama bu arada

önceki sayfalarda yazıldı mı bilmiyorum ama lütfen benimle ilgilenin kızlar
ben squat yapmaya başladım, bacaklarımı geriyorum, belimi ısıtıyorum, 40 tekrar yapıyorum, sonra gerdirmelerimi yapıyorum.
ama belim çook agrıyor, belimi zorluyorum galiba. spor hocasına soyledim hiçbir şey onermedi
sizin öneriniz var mı ?

Kedicigimm çok yogunsun biliyorum rahatsiz etmek istemezdim ben sıkılasmak istiyorum fotograf yuklesem oneride bulunabilir misibln?
Olur tatlım :)
Yokk göğüs çalıştıran egzersizler değilki onlar rahat ol :)

Canım bel kasların çalışıyor olabilir . Squatı yanlış yapıyor olabilirsin ..

Merhaba , bugün nedense kedimsi bir uyuklama miskinlik var mevsim değişikliği diyip kurtulayım :)))

Bugün az çok mutfak işim vardı , temizlik yemek git gel dışarı.

Egzersizlerimi de yaptım 18 dakika + 15 dakika da kendi ezber egzersizlerim.

Ön bacak kaslarım çok ağrıyor ama geçecek !

Biraz önce 'Param parça' Star'da oynayan diziyi gördüm güzele benziyor , ona bakacağım azcık bakalım ne entrika var onda :)))

Ben bugün azz yağlı miiss gibi 'Tavuk sote + Azz yağlı Şehriyeli pilav ' yaptım ve yedik .

Çok sağlıklı , protein kaynağı ve çok doyurucu ve tadı süpper . Kısaca tavuk sotemin tarifini vereyim ;

Malzemeler ;
3 sivri biber
5 domate
2 parça kemiksiz tavuk göğüsü ( 750 grm kadar geliyor)
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Sıvı yağ

Yapılışı: Yağı tavaya atıyoruz biberleri yarım parmak kadar kesip kızartıyoruz , Tavuk göğüslerini uzun kesip küp küp kesiyoruz , Biberleri çıkartın tabağa tavukları atın mühürleyip tuzlayıp altını orta ateş açıp 1 bardakta kaynar su koyun 20 dakika suyunu çekiyor ve yumuşacık oluyor domatesleri kabuklarını soyun ve küp küp kesin , suyunu çeken tavuklarını üzerine biber ve domatesi atın , tuz , karabiber , pul biber atın üstüne kapak kapatın 5 dakika domatesler yumuşasın (ocağın altını yüksek ateş açın artık)

Sonra domatesler ve baharatları ezerek karıştırın yesin hepsi birbirini.

Enfes sote hazır 3 kişiliktir bu tarif :)

Program vereceğim bekleyen arkadaşlar yarın annemle biraz işim var çarşamba 1'er 2'şer hemen hazırlıyorum programları anlayışınız için size sağlık ve motivasyon gönderiyorum inşallah yağlarınız erir cildiniz güzelleşir ve sağlınız hep iyi kalır :)

Sevgiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…