Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Selam kızlarr
20inci sayfadan beri bıkmadan okudum buralara kadar geldim:KK9:

KedidirKedii KedidirKedii gerçekten süpersin gerek verdiğin bilgiler eklediğin resim videolar gerekse ilgi ve alakanla.
Bende haziran 5 de 97,4 ile diyete başladım şuan 84.5 kiloyum tam 13 kilo verdim. bu süre zarfında çok spor yapamadım ama son 1 2 aydır günde en az 30-45 dk yürümeye çalışıyorum.
Evde koşu bandım,atlama ipim,twist aletim (yanların erimesi için),plates matı,çemberi.topları,dumbellım var. Ufak çaplı spor salonu yaptım :KK48:

Bugun siteyi başlı başına gezdim hatta squat programının resmini de çıkardım eve gider gitmez başlayacagım.
Çoğunlukla gögüs ve göbek problemım var ben neler yapmalıyım yardımlarını beklıyorum tesekkurler sımdıden :KK24:

Selam kızlarr

KedidirKedii KedidirKedii gerçekten süpersin gerek verdiğin bilgiler eklediğin resim videolar gerekse ilgi ve alakanla.
Bende haziran 5 de 97,4 ile diyete başladım şuan 84.5 kiloyum tam 13 kilo verdim. bu süre zarfında çok spor yapamadım ama son 1 2 aydır günde en az 30-45 dk yürümeye çalışıyorum.
Evde koşu bandım,atlama ipim,twist aletim (yanların erimesi için),plates matı,çemberi.topları,dumbellım var. Ufak çaplı spor salonu yaptım :KK48:

Bugun siteyi başlı başına gezdim hatta squat programının resmini de çıkardım eve gider gitmez başlayacagım.
Çoğunlukla gögüs ve göbek problemım var ben neler yapmalıyım yardımlarını beklıyorum tesekkurler sımdıden :KK24:
Merhaba hoşgeldin :KK52: twist aleti etkili mi

Kedi birşey soracagım.Bılgılendırırsen sevınırım.
Şimdi yaklasık 7-8 kılo fazlam kaldı ve genelı bacak ve gobek bolgesınde.
Bacaklarım kalın ama bu sanırım yagların orda toplanmasından kaynaklı.Squat yapsam incelir mi ?Hanı 1 aylık programı var ya ?Yanı daha kalınlassın ıstemıyorum.Onerır mısın yoksa tight thinner egzersızlerı mı onerırsın ?
Örneğin :)
Kediciğim şimdi ben haftada 2 gün spor salonuna gitmeyi düşünüyorum ama yetmez evde de senin hareketleri yapmam lazım. Ama çok zorlamadan. Çünkü iki yıl üst üste bir dizimi bir de ayağımı kırdım aynı bacak. Kaslarımı falan çok kaybettim sağ bacağımda. Çok kilo vermem lazım maalesef. Yaklaşık bir 40 kilo falan :KK43: 20 yaşındayım ve 97 kilo falanım. Dahası da olabilir tartılmadım :KK43: Üst tarafım daha kilolu alta göre. Ama iç bacağım çok sarktı kaslar gidince. Bunları bana daha iyi yardımcı olman için anlattım canım inşallah abartmamışımdır. Hani sen önerdiğin için hareketleri anlatma gereği duydum canımm :) Hem zayıflamak hem sıkılaşmak için ağırdan yavaş yavaş artırarak neler yapabilirim ? Yardımcı ol lütfen :) Sınava hazırlanıyorum ve bazen bütün gün kütüphaneye gidiyorum. Ne yemem lazım dışarıda ? Hep çikolata bisküvi falan yiyorum ve kilo yapıyor. Ayrıca polikistik over var. Aylar oldu hasta olmadım. Off ya öldüreyim mi kendimi ne yapayım ? Ne kadar sorunluymuşum şimdi fark ettim :KK43: Özelden yazacaktım ama herkes görsün onların da yardımı olur belki :) Herkesten öneri bekliyorum acil zayıflamam lazım. Nisan Mayıs'ta düğün var ama düğün için zayıflamıyorum tabi ki kalıcı olacak. 2 3 yıl içinde isveç diyetiyle 10 kilo verdim 20 30 kilo olarak geri aldım.Bir daha bu hataları yapmam aslaaa. Yavaş olsun ama kalıcı olsun. Ayağımı kırıp yatınca daha da kilo aldım. Uzun oldu ama lütfen oku. Önerilerine ihtiyacım var :) ? Bir sürü video var ama bazıları gelişmiş bana uygun değil. Neler yapmam lazım ? Önceden spora giderdim çok hareketliydim kilom yine vardı ama kondisyon sağlamdı. Şimdi acayip hamladım. Eski halime dönmem lazım :)

Ayrıca seni çok merak ediyorum bende görebilir miyim albümü ? Artık sizinleyim. Yardımlarınız lazım.Bende buraya öncesi-sonrası fotoğraflarımı koymam lazım. :) Değişim şart :) Bu yaşta bu kilo çok fazla. Kurtulmam lazım :KK43: Bana yardımcı olacağını biliyorum. :) Şimdiden teşekkürler kediciğim :)

Ayy cidden uzun ya kusura bakma :)
Sana uzun bir yazıyla döneceğim , bir egzersiz listesi ve yemekler :)
Selam kızlarr

Canım 20.ci sayfadan itibaren videolar paylaştım ve şimdide paylaşacağım beklemede kal :)

Kedii birşey sormak istiyorum ben zayıfım zaten boyum 1.75 kilom 55 biraz basenlerim var rahatsız edici değil ama sıkılaşıp popom kalkarsa o görntü gider diye düşünüyorum o yuzden 30 günlük squat programı yapmayı düşünüyorum birde senden öğrenmek istediğim omuz geşiltirmek için basit bi hareket hani kas olsun istemiyorum kollarım falan sadece mesela jen selter in gibi omuzlarımı biraz şişircek bi haraket varmı önerebilceğin acaba teşekkür ederim :)

KedidirKedii KedidirKedii takibe devam ediyorum tabikiii :) nasil bir program onerirsin aksam 7 de yemeğimi yiorum neler yapmaliyim ornek program yazarsan cok sevinirim gogus agirlikli ozellikle :)

Merhaba hoşgeldin :KK52: twist aleti etkili mi
Hosbulduum.cok kullanma firsatim olmadi ama arastirmistim gerçekten faydali. Egzersizlerde de yanlari eritmek icin sopayla buna benzer hareketler yapılıyordu internetten almistim fiyatida cok uygun

Kedii birşey sormak istiyorum ben zayıfım zaten boyum 1.75 kilom 55 biraz basenlerim var rahatsız edici değil ama sıkılaşıp popom kalkarsa o görntü gider diye düşünüyorum o yuzden 30 günlük squat programı yapmayı düşünüyorum birde senden öğrenmek istediğim omuz geşiltirmek için basit bi hareket hani kas olsun istemiyorum kollarım falan sadece mesela jen selter in gibi omuzlarımı biraz şişircek bi haraket varmı önerebilceğin acaba teşekkür ederim :)
Merhaba , Squata başlarsan çoook güzel kalçaların olur boy kilo süpper kalçalarda taaş olursa enfes ! :KK55: Şimdi canım o omuz genişliği biraz genetik biraz sporla olur ama yüzmeden daha çok elde edersin o omuzları. Ama en az 6 ay şart. Ben senin için omuz egzersizleri en etkili olanı araştıracağım..
KedidirKedii KedidirKedii takibe devam ediyorum tabikiii :) nasil bir program onerirsin aksam 7 de yemeğimi yiorum neler yapmaliyim ornek program yazarsan cok sevinirim gogus agirlikli ozellikle :)

Canım göğüs toparlansın mı istiyorsun ? Unutma göğüs çalışırsan göğüslerin küçülür ve kas yapar eğer 2 ayda bırakırsan çatlak oluşur. :eek:

Merhaba , Squata başlarsan çoook güzel kalçaların olur boy kilo süpper kalçalarda taaş olursa enfes ! :KK55: Şimdi canım o omuz genişliği biraz genetik biraz sporla olur ama yüzmeden daha çok elde edersin o omuzları. Ama en az 6 ay şart. Ben senin için omuz egzersizleri en etkili olanı araştıracağım..
haha inşallah güzel olucak :KK70: evet omuz için yüzme çok iyi diyorlar ama şuan yapabilceğim egzersiz çok daha iyi olur çok teşekkür ederim merakla bekliyorum :)

Canım göğüs toparlansın mı istiyorsun ? Unutma göğüs çalışırsan göğüslerin küçülür ve kas yapar eğer 2 ayda bırakırsan çatlak oluşur. :eek:

Butun vucudu etkıleyen egzersızlere devam edıcem tabı kı de goguslerımde kuculsun ıstıyorum :KK43:

Şimdi 30 dakıka tempolu yurudum 200 kere ip atlıcam 100 tane twist aletini kullandıktan sonra senin videolarına geçiyorum her akşam böyle yapsam yeterli mi sence :)

Kediciğim eklemeyi unutmuşum. Ben zeytin peynir yumurta yoğurt falan bunları hiç yemiyorum. Ayy inşallah yazacağın yemekler bunlarla ilgili değildir ya :) Kusura bakma canım.

Yeterde artar bile :)

Günlük her zaman yaptığım şey 30-45 dk yurumek kosu bandında, en az 200 kez ip atlamak ve 100 twist yapmak.

Buna ek olarak mesela bır gun karın bır gun bacak bır gun gogus mu calısmalıyım yoksa hepsınden mı yapsam daha ıyı olur ne dersin. Sıralama olarak nasıl gıtmelıyım koşu ip plates vs gibi bır onerı de bulunur musun rica etsem ? :) KedidirKedii KedidirKedii

Kediciğim eklemeyi unutmuşum. Ben zeytin peynir yumurta yoğurt falan bunları hiç yemiyorum. Ayy inşallah yazacağın yemekler bunlarla ilgili değildir ya :) Kusura bakma canım.
Balım dhaa araştırıyorum iyice yanlış bilgi vermeyeyim iyi ki söyledin ama :)
Günlük her zaman yaptığım şey 30-45 dk yurumek kosu bandında, en az 200 kez ip atlamak ve 100 twist yapmak.

Buna ek olarak mesela bır gun karın bır gun bacak bır gun gogus mu calısmalıyım yoksa hepsınden mı yapsam daha ıyı olur ne dersin. Sıralama olarak nasıl gıtmelıyım koşu ip plates vs gibi bır onerı de bulunur musun rica etsem ? :) KedidirKedii KedidirKedii
Yürümek koşu bandından daha çok kalori yaktırır çünkü yeri altından çekmek çok fazla kuvvet gerektirir ama koşu bandı bir tık daha az güç ister .. Zoraki gibi :) Bence ,
1.gün
Koşu bandı
200 ip
bacak egzersizleri

2.gün

Koşu
karın ve göğüs egzersizleri
akşamına yürüyüş

3. gün

Yürüyüş
Bacak
Karın
İp

Rest :) Gibi gibi

Merhabaa :)
Az kaldı yeni yıla squata başlıyorum yine :) İnşalllaaah :)
Süpersin ya bende programa başlayacağım şu yılbaşı geçsin 1.de başlayacağım :-)
Çok teşekkür ederim canım. İyi ki geldi aklıma :) Acelesi yok canım. Uğraştırıyorum seni kusura bakma bitanem ya :)

Aaaa süper kedi sizler için burada :KK70::KK55::KK54: Çok bekletmem notları alıyorum yazıcam 1-2 güne :)

Aaaa süper kedi sizler için burada :KK70::KK55::KK54: Çok bekletmem notları alıyorum yazıcam 1-2 güne :)

Biliyorum bebeğim sen harikasın vallahi ya :) Çoktandır hatta aylardır girmiyorum kk ya ama seni tekrar görünce çok sevindim. Dedim en iyisi onlarla beraber spor yapayım yoksa aksatıyorum hep yapmıyorum hiç. :) Bu kadar bilgili olduğunu görünce hayran kaldım sana. Yemin ederim bunları yalakalık olsun diye yazmıyorum vallahi içimden geçenler bunlar. Ben aylar geçse de beklerim canım hiç sorun değil müsait olunca yazarsın :)))

Biliyorum bebeğim sen harikasın vallahi ya :) Çoktandır hatta aylardır girmiyorum kk ya ama seni tekrar görünce çok sevindim. Dedim en iyisi onlarla beraber spor yapayım yoksa aksatıyorum hep yapmıyorum hiç. :) Bu kadar bilgili olduğunu görünce hayran kaldım sana. Yemin ederim bunları yalakalık olsun diye yazmıyorum vallahi içimden geçenler bunlar. Ben aylar geçse de beklerim canım hiç sorun değil müsait olunca yazarsın :)))
Çok tatlısın çok , buradaki seni ve diğer arkadaşlarımın motive olmasını her kadının güzel ve seksi olması istiyorum kadın isterse 3çocuk sonrası bile toparlanır yeterki isteyelim ve nutellayı keselim :KK53: Samimiyetini hissediyorum zaten balııımm :KK60:

X