- Konu Sahibi KedidirKedii
Ben de merak ettim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç bir şey göremedimCanım sende varsın , profilime gir şimdiki vücudum albümüne gir göreceksin ...
Bende aynısını gördümVallahi bende göremedim. Sadece oturmuş ayaklarını uzatmis bir şişman temalı bir kız var
Vallahi bende göremedim. Sadece oturmuş ayaklarını uzatmis bir şişman temalı bir kız var
Bende aynısını gördüm
Kedicim 'leg kick back' hareketi popo kaldırmada da çok işe yarıyor sanki. Aynı şekilde 'Hip trusts' hareketi de öyle.Poponun altında bir elle tutulur yağ birikintisinin olduğu bölgeye yönelik egzersizler Ayrıca seksi kalçalarda bu yollardan geçeeerr :)
Her iki elinize danbıl yada 500ml su şişesi alın , dik durun , yavaşça öne adım atın 90 derecelik ve bacak ve kalçanızın tam gerilmesini kasılmasını sağlayın , nefes verin başlangıç pozisyonuna dön diğer bacağınada aynı tekrarı uygula . 25 kere 2 part yapılacak
Ayakta dik konumda, eller belde, bir bacağınızı tamamen gergin olarak kalça kaslarınızı hiç gevşetmeden tamamen kasılı durumda, arkaya kaldırıp, bir-iki saniye üst konumda tuttuktan sonra, yavaş ve kontrollü olarak tekrar başlangıç durumuna döneceksiniz,hareketi 20 kere 2 veya 3 set yapılacak
Dört ayak konumunda bir bacağınızı iyice göğsünüze doğru çekerek, bu noktadan itibaren, kalça kaslarınızda tam bir kasılma hissederek ve kalça kasınızı hiç gevşetmeden bacağınızı tamamen arka pozisyondan itibaren yukarıya kaldırarak itin. her iki bacakla 5-20 tekrar, 2 veya 3 set uygulayacaksınız.
Sırtınız ve ayak tabanlarınız tamamen yere dayalı olarak, kalçanızı yerden yukarıya kalçalarınızı hiç gevşetmeden kaldıracaksınız, son noktada bir kaç saniye bekleyip, yavaş ve kontrollü olarak tekrar başlangıç pozisyonuna fakat yere değdirmeden döneceksiniz ve devam edeceksiniz. 2 set halinde 25 kere yapılacaktır.
Bu hareket genellikle alt sırt kaslarını güçlendirmede ve forma sokmada kullanılır. Fakat hareketin uygulamasında ufak bir ayarlama hem Gluteus ve hem de Hamstring (arka bacak) kaslarında çok etkili olur.
Hareketi uygularken bacaklarınız tamamen düz ve dizleriniz hiç kırılmadan ve tamamen öne eğilmek suretiyle uyguladığınızda bu farkı hemen hissedeceksiniz. Aslında yine alt sırt kaslarınız etkilenir fakat daha ziyade arka bacak kaslarında tam bir gerginlik hissedersiniz.
Uygulama esnasında belinizde herhangi bir rahatsızlık olmaması için hareketi yavaş ve kontrollü olarak ve belinizi zorlamadan sabit bir konumda olmalısınız.
Öne eğildiğinizde arka bacak kaslarında tam bir gerilme hissettiğinizde yavaşça ve vücudunuz tam dik olarak tekrar başlangıç konumuna dönmelisiniz. 20 kere tek set yeterli olacaktır.
Hareketin diğer bir varyasyonu ayaklarınızın altına sizi yerden daha yüksekte tutarak bir sıra veya platforma çıkarak yapılan bir uygulamadır.
Bu hareketli haftada 4 gün dediğin sıklık ve setlerle yaparsanız,1 ayda değişim başlar 3 ay sonra o kısımdaki yağlar tamamen erime gösterir ! AMA ! Yemenize de dikkat ederek.
Tek amaçlı değiller ama evet popo kaldırmada çoook etkili.Kedicim 'leg kick back' hareketi popo kaldırmada da çok işe yarıyor sanki. Aynı şekilde 'Hip trusts' hareketi de öyle.
rumuscum :) Şimdi sana 1 saatlik total body yani bütün vücudu çalıştıran biraz dikkat edip çikolata şeker beyaz ekmek ve tuzdan uzak durarak ( cips kola keklerden uzak durmanı söylememe gerek yok sanırım) istikrarlı haftada 5 gün yaparsan 2 ayda inan pişman olmayacağın döktüğün terelere değecek bir şey çıkacak
Bu 35 dk bunu 1 ay boyunca haftada 5 gün yap 2 .ci ay değiştreceğim programı
Elbette herkes yapabilir .bu videoyu herkes yapabilir mi?
Teşekkür ederimElbette herkes yapabilir .
Canııımm :) Hoş geldin öncelikleKedicim videolari acamiyorum neden acabaaaa???