Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

ay bu videolar cokguzel yaa.. hem inanılmaz kalori yaktırıyor.. kışın ben daha çok seviyorum spor yapmayı
bantları alıp bunlara başlamak istiyorum
Çörek otlu peynirim sen alacağın zaman haber ver hatta ay sonu birlikte Allahım bir marka seçip beğenip. Bana da link at alacağın zaman ben şimdi detaklon için avm gitmek istemiyorum... Netten en sağlıklısı 💋 bendeki bantlar Allaha emanet artık jsjsjs 😁

Çörek otlu peynirim sen alacağın zaman haber ver hatta ay sonu birlikte Allahım bir marka seçip beğenip. Bana da link at alacağın zaman ben şimdi detaklon için avm gitmek istemiyorum... Netten en sağlıklısı 💋 bendeki bantlar Allaha emanet artık jsjsjs 😁
tamamdır yavrum ay sonu beraber alalım ben bir araştırayım yorumları okuyayım sağlam bir şey seçeriz.Netten kargo bedavaya hallederiz onu bu sıcakta ben de çıkamam hiç 😬

Günaydın kizlar size bir sey sormak istiyorum. Başlangıç güncel ve hedef kilolarini profilimize nasil etkiliyoruz? Ya da vücut kitle indeksi imzasi oluyor ya onu. Siteyi kullanmayi hala tam çözemedim 🤭

Anca canım birşeyler istedi. İlk öğün bugün biraz dikkatli giderim dün biraz kaçırdım. :deli:
15982576124256969941373302188402.jpg

Günaydın power girl🔥🔥

Minik iyimi şuan birşeyi yoktur umarım 🤲

Tabi tabi yaptığın iş ciddi bir performans.
Büyüklerimiz ne demiş zaten,
Yemekten sonra ya 40 adım atıcan, yada yan gelip yatıcan 😁

Bende karın videosuna başladım ya 2 gündür ayy ayy alt karın nasıl ince şahane acılarla uyandım bayılıyorum bu hisse 😁 ay sonu program değiştirecem video arıyışına başlıcam bugün iyice izleyip tartıp biçip.

Bide instagramda bir ilişki koçu var sanal kitap yazıyor dün 4.cü kitabını aldım onu okuyorum aşırı zevkli heleki sabah kahvesine eşlik edince ☺
Bende şimdi yüzüme bakım kremlerimi sürdüm evin 2 3 ufak işi var wcler falan onlarında halledip ojelerimi 1 kat daha geçeceğim gece unuttum uyudum 😄🙈
Sonra gidip tartımın pili bitti onu alayım 🙈
Ayyyy❤️ Çok şükğr iyi bildirim gelmedi daha yeni görüyorum😊.. Akşam bayağı huysuzdu bi kaç diş problemi sanırım.. buna şükğr diyelim😊
Sen işin ehlisin MaşAllah bizim göbüşlerden alt üst karına geçemedik daha😂
Videoları sabırsızlıkla bekliyorum ❤️
Kitaplar en sevdiğim arkadaşlar ama vakit bulamıyorum bazen lavaboya gitmeyi bile unutuyorum🙈..
MaşAllah kolaylıklar diliyorum😊 senin benden çok işin varmış❤️

Gün içinde 1 kg aşağı yukarı heleki yazın çok su içmekten bu sayı artabilir çıkar.
Ama kesinlikle yaptıklarının sonucunu alıyorsun.
Yalnız şöyle birşey yapacağız artık her pazartesi tartılacağız her gün değil. Bütün hafta diyet spor sadık kalarak pazartesi tartılacağız. Ve her hafta 1 gün 1 öğünde ödül zamanı yapacağız ☺ onu detaylandırıciiiimmmm 😁
Aman Allahım ödül kısmı en sevdiğimmmmmm😂🙈 gerisine odaklanamadım şuan😁
O zaman bugün tartıldım ve 63.900çıktım darısı bi dahaki pazartesinin başına diyelim bakalım

X