- 28 Ekim 2013
- 1.382
- 1.782
- Konu Sahibi KedidirKedii
- #2.441
Ayy insallah 6 ayda kim fitt gorunmek istemezki .. bi plates cemberim yok onu alayim tam olsun yaa yapicam artik durmasinlar dolap iclerinde,kilerde vs ,plates topu cocuklarimin oyuncagi oldu zaten kiziyorum kendime valla..1 1.5 yıl çok yahu. Elbette sıkılaşmak için spor ömürlük düzen oturtmalıyız ama eğer sıkı ve kararlı gidersen 6 ayda 20 kg verirsin ben 5 +5 dambıl aldım 2 tane eve sen 2 kglik alıp başlaya bilirsin dambılla yapılan egzersiz videolarından program yap kendine ben öyle yaptım. Pilates lastiği ve çemberi aldım çemberi boş kaldıkça bacak arama alıp dizlerimle sıkmaya çalışıyorum. Bacak içi sıkılaştırıyor mesela
Simdik benim once zayiflamam (yaglar kasa donmemesi icin) sonrada kas yapici egzersizlere gecmem gerekiyo..malum kahveyide asiri tuketen biri olarak iste tedbirimi alayim simdiden gunde 8 buyuk kupa sade sekersiz kahve tuketiyorum+2 bazen 3 te sekersiz turk kahvesi iciyorum..bu sporla veee saglikli ve hafif kalorili beslenme (diyetle) asiri kahve tuketimine de yavas yavas oyle pat diye kesemem depresyona girerim mazallah ,azaltmam gerekiyor..siyah cayi icemiyorum 3 bardaktan sonra agzimda dilimde aftlar cikiyo hemen o sebeple siyah cay icemiyorum..yesil caya alismaya caliscam artik..bu sigarayi biraktigim icin kahveye asiri dustum,bazi gunler kafam bozuksa sudan cok kahve iciyorum ,cok yanlis yapiyorum bunu duzelticem ..saglikli yasam her acidan sart..