Kedi'ile yeni baştan FİT olmaya başlıyoruz :)

Ağırlık cidden çok etkili kedi. Ben de 10 kg kettlebell'le squat yaptığımdan beri acayip fark etti popo şekillenmesi. Lungeları da senin gibi 5er kilo ile yapıyorum bacaklarım daha çabuk şekilleniyor :KK8:
Şu bilek kum kilolardan alıcam 1 er kiloluk yeni yıl gelsin indirime düşer onlarda inşallah 🤭 ağırlık çok yol kat ettirdi bana ben çok mutsuzdum ama yıllar sonra bacaklarımı yeniden böyle görmek artık bırakamamam gerektiğini anlattı bana 🥂🤙

Et balık aynı anda yiyebiliyor musun :bicak:
Acik bufe restorana gittim, ikisinden de tatmak isteyince boyle bi menu oldu:))
Günaydın kızlar ✌ bir sabah keyfi yapıp spora geçeceğim, ARTIK şunu resmen fark ediyorum bacaklarım inanılmaz sıkılaitı ınanılmaz. Eskiden hamur gibiydi ve sanrım yıllardır düzenli istikrarlı gitmemiştim bukadar. Çok mutluyum sabah bacağımı kaşıyacaktım yatakta :KK53: ya sertliği öyle hoşuma gittikiiiiiii:KK53::KK8::KK8: siz olmasanız bu denli gidemeye bilirdim inanın %50 siz beni ayakta tuttunuz. ❤
Valla ben de sizsiz spora bu kadar duzenli devam edemezdim. Supersiniz kizlar :KK200:

Selam bebeksilerr :KK8:
9.30 gibi; 1 haşlanmış yumurta üstüne zeytinyağı pulbiber kekik, 7 zeytin, 2 çeri domates 1salatalik, bir parça beyaz peynir, 2 çatal kaymak, 1 çay kaşığı tahin pekmez, 1 dilim tam buğday ekmek, 2 şekersiz çay
11.30: sade türk kahvesi
14.30: 1 dilim şekersiz yağsız banana bread

Akşam kabak dolması var. Pirinç yerine bulgurla yapacağım. Bir kase yoğurtla birlikte ondan yerim. Belki biraz da şehriye çorbası...

*Akşam yemeğinden sonra spor yapicam, 30 dk civarı kuvvet antrenmanı.

Hellooooo❤ Bugunku menum
Oglen: tavuklu ve meksika fasulyeli salata
Aksam: 200 gr ton baligi fileto (konserve degil taze), bol yesil salata, 5 kasik yogurtlu kabak sote
Spor sonrasi: 10 findik, yarim olcek protein tozu.

Spor: 20 dk bisiklet, 20 dk hiit cardio, 12500 adim

X