bağırsaklı adam herkesde çıkıyor canım.o ana reklam.yanlarda çıkanlar ana reklam.ortada altta üstte çıkanlar bizim girdiğimiz sitelerin reklamları.Canım bağırsaklı hiç bi siteye girmedim ama bağırsaklı adam çıkıyordu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağırsaklı adam herkesde çıkıyor canım.o ana reklam.yanlarda çıkanlar ana reklam.ortada altta üstte çıkanlar bizim girdiğimiz sitelerin reklamları.Canım bağırsaklı hiç bi siteye girmedim ama bağırsaklı adam çıkıyordu?
Hem de neee... Balkonda sigara icemez oldum huzurla ya viyyyiiik viyyyaaak boyle ses duymadim.ya yalnız değilim değil mi bu konuda.
oh be
gece uyuyamadım bir de fazla passionate bir cinsellikleri var bu kedilerin (hayvan olanları diyorum mart ayı gelince sevişenler )
hırlıyorlar, tüylerini yoluyorlar, bağrış çağrış
ben böyle sevişme duymadım, görmedim ya
bilmiyorum canım ya demek ki kedicikleri çekiyorum:)bağırsaklı adam herkesde çıkıyor canım.o ana reklam.yanlarda çıkanlar ana reklam.ortada altta üstte çıkanlar bizim girdiğimiz sitelerin reklamları.
Bahsettiğiniz şeyin reklam olduğunu anlamak benim biraz vaktimi aldı (hala yok bende)
Şimdi de dava diyorsunuz.
Yav ben çok zeki bir kadın değilimdir, şu bağlantıyı da açıklasanız, ben rahatlasam. :)
Vay arkadaş hırsa bak yahu!anladığım kadarıyla ya pop-up ya da ona benzer bir şekilde ekranlarında "kedicikler" ile ilgili reklam çıkıyor
ve "dava" ve "göğüs" dedikleri için yine anladığım kadarıyla bunlar A.H.'nın kedicikleri
fakat bu grup avukat ordusuyla çalışıyormuş
tüm forumları vs takip ediyorlarmış
haklarında yazılan en ufak hakaret içeren yorumlara dahi dava açıyorlar ve kazanıyorlarmış
bu sebeple bir dönem, belli başlı forumların, o grubun tv'de programı varken, bakıma alındığı, o süre zarfında üyelere yorum yapma izni verilmediği söylentisi olmuştu
durum bu
fakat reklamı göremiyorum, bu benim anladığım!
valla benim kedicikler değil de bağırsağınız da kurt mu var diye bir reklam cıkıyor böyle cıplak bir beden bağırsakların icinde upuzun tenya gibi bisey,midemi bulandırıyor tüylerim diken diken oluyor görünce
suan görmeme rağmen konusunca bile miğdem kalktı sabah sabah öööööğğokadar rahatsız edici bir görüntü olamaz bağırsak tenyasjnı ne diye gösterirsiniz reklam icinİşte o bende de çıkıyor.
İfrit oldum :)
suan görmeme rağmen konusunca bile miğdem kalktı sabah sabah öööööğğokadar rahatsız edici bir görüntü olamaz bağırsak tenyasjnı ne diye gösterirsiniz reklam icin
evet öyleymisBir bilsem :)
Ama siteyle bir alakası yok.
Onlar otomatik olarak çıkıyor yani.