Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış bişey mi dedimki bilmeden :)Eyvah eyvah...
estağfurullah sen ve aptallık? aynı cümlede kullanılmaz bile.:) kabul, sitede siteyle ilgili ileri geri konuşmak aptalca oldu.
Ben buradaki kadın profilinden korkuyorum. Aile faciası da çıkabilir, kahkaha da. :)yanlış bişey mi dedimki bilmeden :)
Çok fena utandım şu dakika. Bilmukabele :)estağfurullah sen ve aptallık? aynı cümlede kullanılmaz bile.
acaba tek bir kişide mi çıktı o reklam her yerde demiş çünkü, bir virüs neyin olmasın, o geldi benim aklıma, gerçekten reklam mı acaba, anlamadım da ne olduğunu gelişine sallıyorum
geçmişi tamamen temizle canım.o reklamın üstüne yuvarlak içinde i harfi var.i harfine sağ tıkla yeni sekmede aç.orada reklamları engelle kaldır yazar görürsün açınca.onları yapınca bidaha o reklam çıkmaz.bilmiyorum belki yapmışsındır ama benim bilgim bu kadar canımYok ben telefondan giriyorum kediciklerden de gıcık alıyorum hiç izlemem yani çok eskiden bi iki kere bilgisayar fan bakmışlığım var o kadar. Bu reklamdan önce bağırsaklı adam vardı sürekli şimdide günlerdir Kedicikler Resmen Çıldırdı reklamı
Al benden de o kadar, o tiksinç bir reklamdı. Iyk...Iyyyy o bağırsağı görmeyimde a. hocanın kedicikleriyse onları görmeye razıyım
evet çok haklısın canım :) takip ettiğimiz sitelere göre reklamlar çıkıyor ama bu bi gerçek :)Ben buradaki kadın profilinden korkuyorum. Aile faciası da çıkabilir, kahkaha da. :)
Kedicikler çıldırdı derken, başlığı görünce malum mart ayı geldi o yüzden diyorsunuz sandım
Ay ayni ben de oyle sandim yaa
Hatta katiliyorum hakikaten cildirdilar, kiyamam ya beni de uyutmuyorlar falan demeye gelmistim.
Cok yanlis gelmisim gidiyorum.
Aynen bende böyle anladım.
Bahsettiğiniz reklam bende yok.
Sağol canım deneyecemgeçmişi tamamen temizle canım.o reklamın üstüne yuvarlak içinde i harfi var.i harfine sağ tıkla yeni sekmede aç.orada reklamları engelle kaldır yazar görürsün açınca.onları yapınca bidaha o reklam çıkmaz.bilmiyorum belki yapmışsındır ama benim bilgim bu kadar canım
ya yalnız değilim değil mi bu konuda.
oh be
gece uyuyamadım bir de fazla passionate bir cinsellikleri var bu kedilerin (hayvan olanları diyorum mart ayı gelince sevişenler )
hırlıyorlar, tüylerini yoluyorlar, bağrış çağrış
ben böyle sevişme duymadım, görmedim ya
Erkek kedi dişi kediye işkence ediyormuş gibi ses çıkıyor dişi kacıyor..Şu mart bi geçsin de.
Canım bağırsaklı hiç bi siteye girmedim ama bağırsaklı adam çıkıyordu?evet çok haklısın canım :) takip ettiğimiz sitelere göre reklamlar çıkıyor ama bu bi gerçek :)
Canım bağırsaklı hiç bi siteye girmedim ama bağırsaklı adam çıkıyordu?
ya yalnız değilim değil mi bu konuda.
oh be
gece uyuyamadım bir de fazla passionate bir cinsellikleri var bu kedilerin (hayvan olanları diyorum mart ayı gelince sevişenler )
hırlıyorlar, tüylerini yoluyorlar, bağrış çağrış
ben böyle sevişme duymadım, görmedim ya