Kedicikler resmen çıldırdı ama bende çıldırmak üzereyim

Yok ben telefondan giriyorum kediciklerden de gıcık alıyorum hiç izlemem yani çok eskiden bi iki kere bilgisayar fan bakmışlığım var o kadar. Bu reklamdan önce bağırsaklı adam vardı sürekli şimdide günlerdir Kedicikler Resmen Çıldırdı reklamı

:) kabul, sitede siteyle ilgili ileri geri konuşmak aptalca oldu.
estağfurullah sen ve aptallık? aynı cümlede kullanılmaz bile.
acaba tek bir kişide mi çıktı o reklam her yerde demiş çünkü, bir virüs neyin olmasın, o geldi benim aklıma, gerçekten reklam mı acaba, anlamadım da ne olduğunu gelişine sallıyorum

estağfurullah sen ve aptallık? aynı cümlede kullanılmaz bile.
acaba tek bir kişide mi çıktı o reklam her yerde demiş çünkü, bir virüs neyin olmasın, o geldi benim aklıma, gerçekten reklam mı acaba, anlamadım da ne olduğunu gelişine sallıyorum
Çok fena utandım şu dakika. Bilmukabele :)

Yok ben telefondan giriyorum kediciklerden de gıcık alıyorum hiç izlemem yani çok eskiden bi iki kere bilgisayar fan bakmışlığım var o kadar. Bu reklamdan önce bağırsaklı adam vardı sürekli şimdide günlerdir Kedicikler Resmen Çıldırdı reklamı
geçmişi tamamen temizle canım.o reklamın üstüne yuvarlak içinde i harfi var.i harfine sağ tıkla yeni sekmede aç.orada reklamları engelle kaldır yazar görürsün açınca.onları yapınca bidaha o reklam çıkmaz.bilmiyorum belki yapmışsındır ama benim bilgim bu kadar canım

Kedicikler çıldırdı derken, başlığı görünce malum mart ayı geldi o yüzden diyorsunuz sandım :KK45:

Ay ayni ben de oyle sandim yaa :KK53:
Hatta katiliyorum hakikaten cildirdilar, kiyamam ya beni de uyutmuyorlar falan demeye gelmistim.
Cok yanlis gelmisim gidiyorum.:KK53:

Aynen bende böyle anladım.:KK45::KK53::KK70:
Bahsettiğiniz reklam bende yok.

ya yalnız değilim değil mi bu konuda.
oh be
gece uyuyamadım bir de fazla passionate bir cinsellikleri var bu kedilerin (hayvan olanları diyorum mart ayı gelince sevişenler :KK70:)
hırlıyorlar, tüylerini yoluyorlar, bağrış çağrış
ben böyle sevişme duymadım, görmedim ya

Biran, mahalledeki kedilerden bahsediyorsun sandım.
Bende pisicik reklamı yok! Olsaydıda eğlenirdim o ayrı.
Kedi gözlerini yerim senin ıhıhıhhhhi

geçmişi tamamen temizle canım.o reklamın üstüne yuvarlak içinde i harfi var.i harfine sağ tıkla yeni sekmede aç.orada reklamları engelle kaldır yazar görürsün açınca.onları yapınca bidaha o reklam çıkmaz.bilmiyorum belki yapmışsındır ama benim bilgim bu kadar canım
Sağol canım deneyecem

Bende reklam falan yok bu arada
Site tespit etti adblocku sürekli de uyarıyor ama kaldırmıyorum
Kaldırmam da
Çünkü reklamla siteye girmek tam bir işkence
Özellikle telefondan rezalet
Açılması, yavaş olması vb
Buna bir çözüm bulunmalı artık

oh be
gece uyuyamadım bir de fazla passionate bir cinsellikleri var bu kedilerin (hayvan olanları diyorum mart ayı gelince sevişenler :KK70:)

Erkek kedi dişi kediye işkence ediyormuş gibi ses çıkıyor dişi :110: kacıyor..Şu mart bi geçsin de.

Erkek kedi dişi kediye işkence ediyormuş gibi ses çıkıyor dişi :110: kacıyor..Şu mart bi geçsin de.

ben bunun hep şakacıktan bir durum olduğunu düşünmüştüm
mart ayı olayı yani
ama gerçekmiş
çünkü önceki yaşadığım evlerin yanında yurdunda hiç böyle bir şey duymadım, görmedim
gerçi normal zamanlarda bile kuduruk bizimkiler ama bu çılgınlık!... :110:

oh be

Yalnız değilisn justum bizim buradakilere görsen dün gece çok fena bağırıyordu birisi, yan komşu cama çıkmış pişt pişt diye bağıyordu çok güldüm gece, :KK70: bugün yoklar umarım uyuyabilirim. :KK8:

X