Kedi sevmeyen insan merhametsiz midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedi sevmiyorum hiçbir hayvana dokunamiyorum tiskiniyorum. Özellikle kediler gelip sokulcak bana diye aklım gidiyr yemek yerken görsem midem kalkıyor. Allah beni böyle yaratmış. Ama aynı sekilde karıncayı bile inciltemem. Evde ekmek et artsın eşimle köpeklere yollarim. Merhametsiz olduğumu düşünmüyorum . Kedili evlerden çok tiskiniyorum. Kedi tüyü görünce boğazıma yumru oturuyo. Her canlı kendi alanında yaşasın kimseyi rahatsız etmem onlarda beni etmesin ve bazı çok kediseverlerin insanlara değer vermeyip çok disladigini merhametsiz davrandığına şahit oldum yani böyle şeyleri genellememek gerek

Iyyyyy demeleri tuhaf tabi. Onun dışında kucağına almayan sevmeyenlere merhametsiz demeyi de doğru bulmuyorum. Herkes dokunmak zorunda değil tabi dokunamıyordur bazen elinde olmuyor insanın. Ama sevmemek acımamak çok ayrı bir durum. Annem sadece uzaktan severdi ben dokunamam derdi ama yinede sütünü mamasını verirdi. Tabi şimdi kucağına alıyor öpecek neredeyse o ayrı zamanla yaklaşımı değişiyor insanların. Ben evde besleyemiyorum fakat çok düşkünüm kedi köpeğe özellikle bahçede beslediğim boncuğumun yasını tutuyorum hala. O kadar akıllı o kadar farklı bir kediydi ki aileden biri olmuş adeta. Her gün pencereme gelen kedim şuan yok ve inanılmaz hissediyorum yokluğunu. Resmen çocuğun gibi oluyor o senin için. Ama beslemek istemeyenlere de saygım var. Kovalayıp bir mikropmuş gibi bakanlardan bahsetmiyorum tabi onlar bizden temiz valla :)

Al sana adam için bir eksi daha, inşallah kediyi eve almışsındır. Hayvan sevmeyenler merhametsiz diyemeyiz ama ikinizin bir arda yaşaması zor
Maalesef alamadım çünkü işte çalışıyorum çok zor olur diye düşündüm içimde kaldı ama

en son ayrılmamış mıydı adam hala sevgili kontenjanında
Barıştık ki ama dün yine açtım konuyu evlilik vs. Bana gelmiş ben sana durumumu söyledim ocağa kadar benden bi şey bekleme diyor keşke su pis işlere bulaşmasaydımda yoksa böyle olurmuydu diyor. Yani diğer konuları da konuştum ama banlanırım diye yazamıyorum buraya

Kedileri bende sevmiyorum. Kedi sevmedigim icin öldürsem, zehirlesem, yemek/su kaplarini bosaltsam, siddet gostersem "merhametsiz" ve daha bircok sey olurdum. Sevmiyorum ama zararda vermiyorum, güç gösterisi yapmiyorum neden merhametsiz olayim ki. Bana sacma geldi.

Eminim bircok insan kurbagadan korkuyordur ya da tiksiniyordur. Gecen ay bahceme kurbaga geldi. Bahceyi temizlerken onun takildigi alanlara dokunmadim su an bahcenin yarisi pis yarisi temiz vaziyette. hatta su verdim(iciyor mu bilmiyorum). Simdi ben merhametsiz miyim. Ne sacma dusunce tarziniz var

Ay bu çok iyi benzetme işte

+ 18 konusuysa allahını seversen yazma.bu kedi konusundan devam edelim

Kedi cok sevimli bir hayvan sevmiyorum demek icin bi sebebim yok ama asla dokunmam bir evde bulunsa o eve gitmektende rahatsiz olurum ya gitmem yada mecbursam gider sesimi cikarmam siz insanlara kedi sevmiyo diye merhametsiz deme hakkini nerden buluyosunuz cok sığ bir dusunce.

Yavru kediye salam verilmiyor benim bildiğim. Borellus80 geçenlerde bana yavru kediler için formul mamalar var dedi. Nasıl ki bebeklerin sindirim sistemi doğduklarında tam gelişmemişse, kedilerinde öyle olduğunu düşünüyorum.
Köpek besledim 8 sene Rottweiler. Hayvan sevmeyen, görünce tiksinen, merhamet etmeyen insandan uzak dururum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…