- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
milli eniştemiz o.laf yok enişteyeYok ya showunu yapmış işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
milli eniştemiz o.laf yok enişteyeYok ya showunu yapmış işte
benim evde var istemeyen.adamı boşayayım mı? bu arada sinek bile öldüremez korkarKendimi bildim bileli hayvanlarla oldum hep. Yani etrafim ya da evimde hayvan olmali. Cook merhametli bile olsa "evde hayvan istemem" diyen biriyle bile ayni evi paylaşmayi dilemezdim.
benim evde var istemeyen.adamı boşayayım mı? bu arada sinek bile öldüremez korkar
Kedi sevmemek gayet normal bu onu merhametsiz yapmaz .Zarar veriyorsa merhametsizdir.Kedi ile olan değil de sizinle olan ilişkisi pek normal değil. Evinize götürdüğünüz kediye kadar karışıyorsa....Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
evet sevmenin temasla bence ilgisi var sevince tutamıyorsun kendini taşıyorsun öpesin mıncırasın geliyor kediler mır mır mır yapar çene altından öpersin patisiyle seni tutar sırnaşır kucağına çıkar daha da sev diye,Kedileri hiç sevmiyorum korkuyorum da aynı zamanda. Belki korktuğum için sevmiyorumdur bilmiyorum. Bana da değişik değişik tepki gösterirler hayvan sevmeyen insan da sevemess merhametsiz bilmem ne. Bunun için laf yiyorum bir de.
Ama bilmiyorlar ki ben bir işim hallolması için adak niyetine kedilere mama alırım. Şu işim hallolsun inşallah aha şu kedilere mama alcam söz derim alırım sonra :)
Sevip sevmemek temas etmek olarak algılanıyor bazen zarar vermesinler yeter, kimse de sevmek zorunda değil
Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Öncelikle yavru kedileri evlerine götürmeden önce annesi olup olmadığını gözlemlemeniz gerekli. Sevmeyebilirler kendi tercihleri. Yeter ki zarar vermesinler. Yani tabi nasıl sevmezler anlamıyorum ama. Yine de sevmeyip zarar vermedikleri sürece sıkıntı yokBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Esimde bende hic bir hayvana dokunamayiz cogunu gorunce bile huylanir alerji olurum esimde alerjik bi sorun yok dokunamaz yaklasamaz ama asla zarar vermeyiz merhamet konusuyla alakasini bilemem ama uzaktan severiz bizBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Düşüncesi bile içimi hoplattı Pek benlik değil dediğim gibi sevmem ama mama veririm su koyarım gerektiğinde onu da gizli gizli he. Beni görüp tanırlar bir de takılırlar peşime falan. aman hiç ekşına gerek yokevet sevmenin temasla bence ilgisi var sevince tutamıyorsun kendini taşıyorsun öpesin mıncırasın geliyor kediler mır mır mır yapar çene altından öpersin patisiyle seni tutar sırnaşır kucağına çıkar daha da sev diye,
köpek ayağının üstüne atlar ayağına sarılır illa sev beni diye hatta öpersin güler sırıtır kalbinin sıcaklığını hissedersin
üstelik bunlar koşulsuz sever insan gibi çıkarcı değiller yani... sadece sever sevilmeyi ve sevmeyi severler,
kışlar gagasıyla dudağından yanağından öper omuzunda elinde durur uyur uyuyakaldığında parmağında dengesini kaybeder düşer falan sersem
çocukluktan beri hayvanları seven bir ailede büyüyen çocuğun temas etmeden sevmeden durabilmesi imkansız o hissi yaşayan dokununca sevince rahatlar terapi gibi
yumuşacıkdır dokuları yaydıkları enerji var dokununca hissedersin onu tüm stresini alır
Kediler mi?Düşüncesi bile içimi hoplattı Pek benlik değil dediğim gibi sevmem ama mama veririm su koyarım gerektiğinde onu da gizli gizli he. Beni görüp tanırlar bir de takılırlar peşime falan. aman hiç ekşına gerek yok
EvetKediler mi?