• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sevmeyen insan merhametsiz midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya annesi varsa ama yavru kedi hatta yavru hayvanlar kimseden kaçmıyorsa insanlara sokuluyorsa çok büyük ihtimal annesi yoktur. Kendini kabul ettirmeye kendine yuva bulmaya çalışıyordur. Annesi kardeşleri olunca korkup kaçıyorlar

Ben de hayvanları kucağına alabilen dokunabilen bi insan değilim her türlü hayvandan korkan biriyim açıkçası ama canlılara zararı dokunan her şeye de karşı durmaya çalışırım. Hayvan sevemeyen insana-zararı dokunmadığı sürece- merhametsiz diyemem o yüzden.

Yavru bir köpeğim vardı parazit kapmisti veterinere götürdüm ama yapacak birşey yok dedi çok üzgündüm tabi ki. Çok yakın bir arkadaşım ile hatta dostum kardeşim dediğim kişiyle yürürken dedi ki, amaaan ölürse ölsün! Döndüm ve Allah senin ömründen alsın ona versin inşallah dedim. Pişman mıyım? aslaaaa istediği kadar bozulsun yıllardır da görüşmüyoruz. Yani sevmeye bilir ama bu şekilde de acımasızca konuşamaz, içinde o merhameti taşımayanda dostum olamazdi yıllar çöp oldu. Erkek arkadaşınız da sevmeybilir, temas kurmak istemeyebilir ama sizin sevmenize, evinize almanıza itiraz edemez. Ha bu arada erkek arkadaşınız merhametsiz diyemem bu onu merhametsiz yapmaz ama ben size karşı saygı duymadığını belirtmek istedim. Sonuçta evli değilsiniz, altı üstü sevgiliniz ve sizin evinize düzeninize müdahale bu

Merhamet kavramı değişir bence ya bende hayvanlara ölüp bitiyorum ama kendi öğrencilerim hariç çocukları sevmiyorum. Bu beni merhametsiz kötü biri yapmıyor. Zarar da vermiyorum sonuç olarak

Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Sevgilin derken? Senin sevgili sandığın asalak gelip seni kullanıp kullanıp gitmez en azından kedi gelirse.
Ayrıca kedilere salam sucuk sosis vs verme iç parazit yapar. Çantanda ufak paketlerde kuru mama taşıyabilirsin nolur nolmaz diye.

Ben önceden köpeklerden hiç Korkmazken kedilerden inanılmaz korkardım. .yani yanımdan geçiyorsa veya bana dokunduysa çığlığı basardim. O yüzden korkan kişilere bişey diyemiyorum . Şimdi evde canavar bir kedim var . Her tarafım yara bere içinde ona aşığım 😻 kedilerden korkan insanlar bence merhametsiz değildir . Zarar vermiyorsa hayvanlara sıkıntı yok .

sevmeyebilir, zarar vermediği sürece sorun yok. ama sevenler de bir tık üsttedir benim için. kedim var, kedileri onu sahiplenmeden önce de sever ve mama verirdim. vermeye de devam ediyorum.

Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Benim eşim de kedi sevmez hiç. Yani elini bile sürmez. Süremez. Ama bu merhametsiz olduğu anlamına gelmez. Yol kenarlarında bseyler satan yaşlı amca / teyze görürse ihtiyacı bile olmasa bseyler almaya çalışır. Bi ara internete bi video düşmüştü. Bir kaç tane genç toplanıp yaşlı bi adamı dövüyorlardı. O videoyu izleyince gözleri doldu. Orada daha çok anladım merhametli olduğunu.
Alışkanlık ve ilgi meselesi bence

IMG_20220617_145215.jpg

Birkac günde bir bu kişiyi gömelim diye konu açıyorsun. Hoş bizim için sorun yok gömeriz evelallah da hakkında 13456 falsolu konu açabildiğin bir insanla bırak sevgililiği insan selamı sabahı keser ya 🙄 bunu bir türlü anlatamadık. Adam yani gerçekten çok merhametli, salon beyefendisi bir centilmen her şeyi tamam bir kedi sevmesi eksik sanki 🙄

Evde hayvan bakmayı ve temas etmeyi sevmiyorum.Bu da şundan kaynaklı küçükken kucağımıza alıp sevdiğimizde büyüklerimiz almayın kucağınıza biti piresi pisliği bulaşır derlerdi o sebebten sanırım ısınamadım kedilere hiç.Ama dışarıya su ve onlara uygun yiyecek bırakırım bu da beni merhametsiz yapmaz herhalde

Korkmayı anlayabilirim ama “ıyy” falan demek nedir ya. Hiç haz etmiyorum hayvan sevmeyen insanlardan. Çocuklukta falan korkmuştur dokunamıyordur saygı duyarım ama benim gösterdiğim sevgiden iğrenme durumunda bir dakika bile vakit harcamam o kişiye.

Evlenıyo dedıler senın ııcın.Kedı yuzunden bu da mı gol degil gplgllgf

Ben evde kedi beslemem ama kedi severim sorun da kedi sevmeyen merhametsiz mi?
Sanırım sevgilin için sordun yani oda merhametsiz mi ?

Adamın seninle ilişki boyutu aynı o kediye olan tutumuyla aynı farkındaymısın ?

Herkes hayvan sevmek zorunda degil. Ben genel olarak karincadan bile korktugum icin hayvanlardan uzak dururum. Hatta annemlere kedi alinana kadar bi kediye dokunmuslugum yoktur. Ev kedisi asilari var falan ama ona bile dokunduktan sonra ellerimi yikama ihtiyaci hissediyorum. Nasi sizin sevdiginize karisilsin istemiyosaniz siz de sevmeyenlere karismayin. Merhametli olmak icin hayvan sevmek mi gerekiomus

Belki kedi annesinden süt emiyodur hala eve götürcem demen yanlış olmuş. Bazı insanlar dokunamıyo hatta korkuyo benim eski sevgilimde öyleydi annesi çok korktuğu için çocukluğundan beri annesi yaklaştırmamış seninkide öyle olabilir çocukken hayvanlarla haşır neşir olmayanlar büyüyünce de ürküyo yanda tiksiniyo bu merhametsizlik olmayabilir bence sadece senin gibi görmemiş yapmamış alışık değil

Yavru kediye salam verilmez. Sizde seviyorsunuz ama bakımından bi habersiniz. Evinize götürmeyin bakımını bilediğiniZ bir yavruyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back