- 4 Ekim 2012
- 16.381
- 32.018
- 798
- Konu Sahibi zorunlualann
Hayvan sevmeyen insanda sevemez. 2 2 4 eder kadar net ve tartismasiz.
Bence tam tersi bir durum da sözkonusu oluyor sık sık. Yani hayvan sevip insan sevmeyenler de çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayvan sevmeyen insanda sevemez. 2 2 4 eder kadar net ve tartismasiz.
Kediyi sahiplen adamı hayatından çıkar.Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
ben kedi küçük köpek elleyebilirim sevebilirim ama büyük köpeklerden ödüm patlıyor kalbim hızlı hızlı atıyor yakınıma gelirlerse.bu da benim elimde değilBende hayvan severim ama kalkıp elleyemem hijyenik değil hemde korkarım birşey yapar diye gözümle sevmeyi tercih ediyorum alismamisim
Zembille inmedi ya, illa annesi vardır. Neyse ki evinize almamışsınız. Hayvan bakmayı bilmiyorsanız evinize almayın. Size iyi gelecek diye hayvanı perişan etmeyin.İnanın sordum çay bahçesinde sordum annesi yok oradaki çocuklar bugünden beri burda dediler
Evet merhametsizdir ve hatta sevgisizdir...Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Herkes farkli. Ben cok severim. Kucagimada alirim. Kizkardesim cok sever ama eline alamaz yaklasamaz. Sen eline aliyorsun diye merhametli olmuyorsun. Arkadasinda merhametsiz olmuyor.Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Aynen en merhametli en mükemmel sensin on numarasın onların içi leş gibi duymak istediklerinizden sonra gerçek yorumuma geçeyim olabilir herkes her hayvandan hoşlanacak diye bir kaide yok korkabilir tiksinebilir ya da sevmiyor olabilir sonuçta vurmamışlar tekmelememişler zarar vermedikleri sürece kimin neyi sevip sevmediğini çok umursamam ben olsam ve siz bana biraz show yapmışsınız gibi gelmişBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
zaten kedi sahiplenince artık ev kedinin oluyor sen misafir oluyorsun kedi evin patronu yerim patilerini yaKediler evde tek başlarına kalabilirler ama.aslında bir hayvan sahiplensen sana iyi gelir diye düşünüyorum.
Yok ya showunu yapmış iştebizde çalışıyoruz ama bakabiliyoruz bence sen sevgilin gelmez diye almamışsındır
komşunun var.ben zili çalınca geliyor kapıya miyav miyav söyleniyor .komşu evde yokken bile arada basıyorum zile kedi gelsin diyezaten kedi sahiplenince artık ev kedinin oluyor sen misafir oluyorsun kedi evin patronu yerim patilerini ya