• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi sevmeyen insan merhametsiz midir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Kediyi sahiplen adamı hayatından çıkar.

Senin nikini görünce adama oral yaptığın aklıma geliyor :olamaz:

Bende hayvan severim ama kalkıp elleyemem hijyenik değil hemde korkarım birşey yapar diye gözümle sevmeyi tercih ediyorum alismamisim
ben kedi küçük köpek elleyebilirim sevebilirim ama büyük köpeklerden ödüm patlıyor kalbim hızlı hızlı atıyor yakınıma gelirlerse.bu da benim elimde değil

İnanın sordum çay bahçesinde sordum annesi yok oradaki çocuklar bugünden beri burda dediler
Zembille inmedi ya, illa annesi vardır. Neyse ki evinize almamışsınız. Hayvan bakmayı bilmiyorsanız evinize almayın. Size iyi gelecek diye hayvanı perişan etmeyin.

Net ,merhametsizdir korkarim boylesinden.Kedilerin enerjisi çok başka dokunmaya bilir herkes ama yemek koyar ne bilim uzaktan sever. Bunlarin yetiştirdikleri çocukta hayvanlara zarar veriyor . Adamın çocuğu kediye taş atıyor, adam alkış tutuyor mesela çok denk geldim bu tiplere

kucağına almamakla, merhametsiz olmak ayrı şeyler bence.
Bende hiç bir canlıya dokunamam! Karınca, kedi, köpek, kuş, at.... Hiç birine dokunmuşluğum yoktur ömrüm boyunca. Bu merhametsiz olduğumu göstermez. Ancak bi hayvana zarar vereni gördüğümde çılgına dönerim, ya da kışın soğuktan üşüyen köpeğe hemen evden bi kaç çul çaputla yer yapmaya çalışırım. Evden arta kalan yemekleri yine aynı şekil sokak hayvanlarına götürürüm, Eşim çok fena hayvanseverdir benim aksime. Kendi elleriyle besler güvercinlerini 😍 ama ben ise daha bir hayvana da ayyy çok tatlı deyip kucağıma almışlığım yoktur(maalesef) bende ki de korku değil de fobi gibi. Bilinç altımda onlara dokunursam ve canlı olduklarını hissedersem çok kötü olurum, kaburgalarını hissetmemeliyim, erleri bana değmemeli, nefes aldıklarını hissetmemeliyim gibi bi düşünce var neden bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Şu an bunu yazarken bile çok kötü oldum mesela 🤦🏻‍♀️ Birisi de bana çıkıpta ne merhametsizsin dese ona dünyayı dar ederim net !!!

Yani sizde önce sevgilinizi tam tanımalısınız ki merhametli mi değil mi anlamanız için.

Belki benim gibi bilinç altında yatan farklı bi sebep vardır bilemeyiz 🤷🏻‍♀️
Ha yok eğer ki gerçekten merhametsiz ise hayvanlara merhamet etmeyen insanlara asla etmez, kaçarak uzaklaşın derim

Ben hayvanlara dokunamıyorum; kalp atışını, nefes alış verişini hissetmek beni ürkütüyor. Bana hijyenik de gelmiyor. Benimle temas etmelerini de istemiyorum. Şu anda dokunabildiğim hayvanlar, eldiven olması şartıyla, laboratuvar hayvanları. Bazı hayvanları sevmiyorum ama sivrisinek hariç hayvanlara zarar vermem de. Bazı insanları da sevmiyorum.

Hayvan sevmiyor diye bir insana vicdansız derseniz en iyi ihtimalle güler. Benim de muhabbet kuşum var, ilgisini çekmeyen veya üstünde istemeyene vay vicdansız, psikopat seni demiyorum. Uçlarda yaşıyorsunuz, biraz dengeli olmayı öğrenin.

Söyle söyliyim. Sevmek zorunda degil, ama ac susuz yarali hayvanlara merhamet göstermeyen insandan bir cacik olmaz. Karakteri cok güzel gösteriyor bence. Korkusu olan insanlari ayri tutuyorum, bazilari korkularindan yaklasamiyor bile.

Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Evet merhametsizdir ve hatta sevgisizdir...

Yavru kedi salam yer mi?

Kediyi annesinden koparıp almaya karar vermek merhametsizlik olabilir mi?

Kedinin hastalık sahibi olup olmadığını anlamadan eve götürmek cahillik olabilir mi?

Herkes farkli. Ben cok severim. Kucagimada alirim. Kizkardesim cok sever ama eline alamaz yaklasamaz. Sen eline aliyorsun diye merhametli olmuyorsun. Arkadasinda merhametsiz olmuyor.
Yeterki o canlara eziyet edilmesin😠

Kedi sevmiyor diye bir insanın merhametini sorgulamanız tuhaf bende sevmiyorum ama onlara zarar veriyorum anlamına gelmez korkuyorum kediden ama hayvan sevmediğim anlamına da gelmez ki bakabileceksiniz alın kediyi çocuk gibi ilgi istiyor bi hevesle alıp yapamıyorum diye tekrardan sokağa bırakmayın

Aynen en merhametli en mükemmel sensin on numarasın onların içi leş gibi duymak istediklerinizden sonra gerçek yorumuma geçeyim olabilir herkes her hayvandan hoşlanacak diye bir kaide yok korkabilir tiksinebilir ya da sevmiyor olabilir sonuçta vurmamışlar tekmelememişler zarar vermedikleri sürece kimin neyi sevip sevmediğini çok umursamam ben olsam ve siz bana biraz show yapmışsınız gibi gelmiş

Kediler evde tek başlarına kalabilirler ama.aslında bir hayvan sahiplensen sana iyi gelir diye düşünüyorum.
zaten kedi sahiplenince artık ev kedinin oluyor sen misafir oluyorsun kedi evin patronu :D yerim patilerini ya

zaten kedi sahiplenince artık ev kedinin oluyor sen misafir oluyorsun kedi evin patronu :KK70: yerim patilerini ya
komşunun var.ben zili çalınca geliyor kapıya miyav miyav söyleniyor .komşu evde yokken bile arada basıyorum zile kedi gelsin diye :KK45:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back