- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sevgilin sana da iç açıcı davranmıyor ki zaten nesine şaşırdın?Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Öyle her bulduğumuz kediyi eve götürmüyoruz.Belki orada annesi var.belki sahipli.Belki hastalık taşıyor.Sormadan etmeden veterinere götürmeden kapıp eve götüreyim benim olsun demek olmaz.Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Bugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
aynen belki annesi var ay ne üzücü olur...Öyle her bulduğumuz kediyi eve götürmüyoruz.Belki orada annesi var.belki sahipli.Belki hastalık taşıyor.Sormadan etmeden veterinere götürmeden kapıp eve götüreyim benim olsun demek olmaz.
evde kuş harici hiçbir hayvan bakmadım bakamam da.istemem .ama bakan arkadaşlarım akrabalarım var onlara da saygı duyarım.seviyorum da hayvanları gördüğümde ama devamlı evimde istemem.bu hayvan sevmemezlik değil.aynı 1 çocuğa bakabilecekken anca 3 tane yapmamak gibi bir şey.Kedi sevmeyen insan merhametsiz değildir.
Merhamet başka açılardan da tartışılır.
Mesela gördüğümüz kediyi bir kaç gün takip etmeden eve götürmek de ya merhametsizlik yada cahilliktir.
Bir de not düşmek isterim gördüğümüz kedilere yaş yada kuru kedi maması bırakmak salamdan daha iyi olacaktır.
alıp eve götürseydin de o sevgili sandığın sömürgen gelmeseydi eve hayatında 2 güzellik birden olurduBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
Öyle her bulduğumuz kediyi eve götürmüyoruz.Belki orada annesi var.belki sahipli.Belki hastalık taşıyor.Sormadan etmeden veterinere götürmeden kapıp eve götüreyim benim olsun demek olmaz.
İnanın sordum çay bahçesinde sordum annesi yok oradaki çocuklar bugünden beri burda dedileraynen belki annesi var ay ne üzücü olur...
Hiç yapar mı öyle bir şeyalıp eve götürseydin de o sevgili sandığın sömürgen gelmeseydi eve hayatında 2 güzellik birden olurdu
Kız Allah senialıp eve götürseydin de o sevgili sandığın sömürgen gelmeseydi eve hayatında 2 güzellik birden olurdu
Al sana adam için bir eksi daha, inşallah kediyi eve almışsındır. Hayvan sevmeyenler merhametsiz diyemeyiz ama ikinizin bir arda yaşaması zorBugün akşam üç arkadaş biri kız biri erkek (malum sevgilim ) çay bahçesinde oturduk ayağımın altına bi yavru kedi geldi . Tahminim henüz 30 veya 45 günlüktür. Ben kediyi hemen kucağıma aldım sevdim . Arkadaşlar bana ıyyy nasıl alıyorsun kucağına ben alamam dedi . Yavru kediye gittim içeriden salam getirdim. O sırada kopekler geldi işte hiç oralı olmuyorlar sevgilime dedim ne kadar merhametsizsin ya felan gelmiş evet öyleyim ben alamıyorum elime felan diyor . Evime götüreceğim diyorum hayır dıyor alamazsın diyor . Ya sanane benim evim diyorum ben gelmem bilmem ne … bütün akşam yavru minicik kediye bile ayyy ne tatlı deyip bakmadılar bile . Bi insanda hiç mi sevgi olmaz . Ya da bu bana mı garip geliyor ya da ben mi çok merhametliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?