- 4 Ağustos 2011
- 942
- 682
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya masallahcok güzel bizde evimize minik kedicik almak istiyoruz daha dogrusu oglum için eşim sokak kedisi bulalım dio ben pek yanasmıyorum ev bahceli deil tuvalet egitimini nasıl verecz heryere pisler oglum henüz4,5yasında (tam bi kedi hastası eline alyo kucaklıyo seviyo )böyle cins kedide bulamadık malum burdaki petshoplarda yok (dogru dürüst pet shopta yok sanrırım) 2kedisi olan bana yollarmı acaba
meraba bu tatli chinchila'da bizim evimizin kucuk oglu ,11 aylik dunyalar tatlisiEki Görüntüle 183151 Eki Görüntüle 183152
prensesim ve prensesimin minik yavrusu hiç annesine benzemedi haylaz çok seviyorum onları canlarım benim
Kedi
En büyük sermayem sevgim derdim
Sermayeyi kediye yükleyip
Sevgimi bir kediye verdim,
Kedi kör, kedi nankör diyorlar
Ne kadar yanlış biliyorlar
Kedi değildi nankör
kediyi bilmeyenler kör
Kedi silerken gözyaşlarımı
Aratmadı ne kardeş ne de arkadaşlarımı
Kedi kadar olamadı sevdiklerim
Kedi gibi silemediler yaşlarımı
Gece nöbetlerimi paylaşırken kedi
Sevdiklerim aman sende dedi
Minik kedi ise sevgiyle bakıp beni bekledi
İnanın hiç nankörlük etmedi
Leyla Gül Varoğlu şairimizden alıntıdır
bu fotoğraflarımızdada bizim minik ailemizi daha ayrıntılı görebilirsiniz arkadaşlar, annemiz prenses hanım yabancıları asla yavrularının yanına sokmuyor yabancı bir insan gelse hemen üzerlerine yatıyor fakat başbaşa kaldığımızda onları bana teslim ediyor çok akıllıdır benim kızım çokta iyi bir anne oldu maşallah yavrucuklarıma
cokkkk tatlılar benım kızmda 1 kere anne oldu ama kısırlastırıcam 1 kere annelık duygusunu tatsın ıstedım kız oldugu halde ınadıma cıftlestırmıyorum dıye evın heryerıne cıs yapıyo:)) pes ettım bu ay kısırlastırıyoruz gorusuruz
AA şaşırdımş dişiler bağırıyorlar kızgınlığa girince ama işediklerini ilkkez duydum, allah kolaylık versin en mantıklısı kısrılaştrımak . bende birkez kızımı eşleştiricem sonra kısırlaştırıcam. kızgınlık dönemleri zor oluyor benimkinin karnı taş gibi sertleşiyor gene masaj falan yapıyorum rahatlıyor tabi kesin çözüm değil.
1.foto oğlumun bebekliği (2 aylık )
2.foto artizzzz pozu vermiş hali :)
3. bu da yan profil artistik fotosu :)
4.foto tatlımınn bebekler gibi uyuduğu andaki fotosu
Bebeğim aşkım canım oğlum ARES'i bir sitenin bahçesinde açlıktan ağlarken buldum annesi yoktu bekledım ama olmadığını anlayınca kağtığım gibi eve götürdüm. Kendisi çokkk yaramaz çılgınn komikk ve birazda psikopat bir erkektir :) Anlatılmaaz yaşanırrr çok seviyorum bebişimi yakışıklı oğlum benimmm ... bu arada Ares im 1 yaşını bitirdi 2 ye adım attı :)