Malesef pahalı haklısınızHillsin de çok pahalı değil mi ya? Bazen sokak kedilerine vermek için bakıyorum diğerlerine göre fiyatı biraz yüksek kalıyor.
Uygun ama kaliteli mama var mı peki?Malesef pahalı haklısınız
Kaliteli mama kullanıyorsunuz sandım, felicia çok kötü bir mama kullanmayın. Hillsin tavuklu olanı koku yapar balıklı olandan alın. Nd enerjik kediler için uygun zaten kilo problemi olduğu için nd uygun olmaz. Hills balıklı deneyin bakalım birde. Daha da kaliteli mamalar var onlarda bakabilirsiniz.
Proplan kullanıyoruz şuan 2 aydır . Hılls balıklı yedi ve hayatımda böyle bir şey görmedim kedi koktu kendi de rahatsız oldu kakasını kapatmayı bıraktı ve artık kapatmıyor aslaKaliteli mama kullanıyorsunuz sandım, felicia çok kötü bir mama kullanmayın. Hillsin tavuklu olanı koku yapar balıklı olandan alın. Nd enerjik kediler için uygun zaten kilo problemi olduğu için nd uygun olmaz. Hills balıklı deneyin bakalım birde. Daha da kaliteli mamalar var onlarda bakabilirsiniz.
Malesef uygun ama kaliteli diye birşey kalmadı. Ama lavital kedi mamasına bakabilirsinizUygun ama kaliteli mama var mı peki?
Çok ilginç sadece tavuklu koku yapıyor baliklida ilk kez koku problemini sizden duyuyorum. Sahtesini mi aldınız acabaProplan kullanıyoruz şuan 2 aydır . Hılls balıklı yedi ve hayatımda böyle bir şey görmedim kedi koktu kendi de rahatsız oldu kakasını kapatmayı bıraktı ve artık kapatmıyor asla
Sahte olmadığına eminim çünkü iyi bir petshoptan aldım güvenilirdi çünkü benim başka hayvanım var ona da hep mama aldığım yer. Benim oğlumun mide bağırsak hassas onu fark ettik hemen ishal olmaya meyilli . Birde hillssin kendine ait bir kokusu var proplan öyle değil mesela hiç rahatsız etmiyor evde .Çok ilginç sadece tavuklu koku yapıyor baliklida ilk kez koku problemini sizden duyuyorum. Sahtesini mi aldınız acaba
evet , bazen oglum ve ben , babasi ve kizi , bazen kizim ve ben , babasi ve oglum dönüsümlü olarak izinlerimizi yapip geliyoruz. ailecek hep birlikte izin yapamiyor olusumuz arada sirada negatif duygular yaratsada , zaman icinde esler olarak birbirimizden 2 hafta gibi ayri kalmamiz ve özlememiz evliligimize pozitif bir enerjide getirdi. meger özlemek de güzelmis dedik :)Sizinki kendini insan sanıyor, aynı benim oğlum. O da tuvaleti gelince kapısında bekleyecek insan arıyor
E siz izin zamanlarınızı kedi yalnız kalmasın diye eşinizden ve 1 oğlunuzdan ayrı mı geçiriyorsunuz?
Balık yağı aldım traş ettirmek istemiyorum kıyamıyorumÇok ilginç sadece tavuklu koku yapıyor baliklida ilk kez koku problemini sizden duyuyorum. Sahtesini mi aldınız acaba
Evet kudurbaş gibi sabaha kadar miyavladıkları da oluyo. Valla öyle her heves eden hayvan sahiplenmesin diye yazıyorum olumlu yönünden çok olumsuz yönü var hayvan bakmanın. Sorumluluğu fazla kimse kusura bakmasın. 3 gün sonra kapıya koyarlar o daha da üzücü bir durum. Gerçekten seven ve bakmak isteyen baksın. Çok Sevmesem ben bakmam acıkcası kolay birsey değil. Bir de büyük kedi sahiplenmek bence daha da zor alışma süreci bazı hayvanlarda kolay olmayabiliyor. Özellikle cok kedi sever biri değilse sahiplenen kişi daha çabuk vazgeçiyor kediden. Ama bebekken bir hayvan alıp büyütünce başka bir bağlılık oluşuyor insanda. Bu bahsettiğim sey kedileri çok seven kişiler için geçerli değil elbette kararsız tayfa için geçerli.. Çok seven her türlü kolay alısıyor yavru veya büyük olması cok farketmezevet dogru
2-3 yastan ıtıbaren gece uykuları da uzun oluyor ama arada sırada mesela bır kac ayda bır kuduruk gıbı sabaha karsı uyanıp ordan oraya kosuyor da mesela benımkı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?