- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi VikingPrincess
-
Ah o konu ayrı bir ironi. Ben normalde hayvanlardan korkarım, onun sayesinde yendim bu fobimi, inanılmaz uysal, miyavlamıyor bile. Saatlerce kolumda kalbime yakın uyuyor ve bütün kötü enerjimi alıyor. Yalnız ben koskoca ankarada anne karnından bulamadım, maalesef petshoptan aldım ve ciddi bir rakam ödedim. Ödediğim paraa değilim ama bu yavruları anne karnından zamanından önce aldıkları icin sık sık hastalanıyor, sürekli veterinerdeyiz.
Anne karnından bulabilirsen harika olur. Bana kızıyorlar petshoptan aldım diye ama ben diğer kedilere bakamam ki. Korkarım, beni gece yerler falanVideo izledim, koltkta sakin sakin durrken kapının üstüne atlayıveriyor, ürkütücü :) Mia yüz sene geçse o kapının üstüne cıkmaz, tenezzül etmez
Petshoptan almak istemiyorum ben de.Hem çok fahiş fiyatlar istiyorlar hem de artık bakımsızlıktan mı yoksa bilerek mi yapıyorlar hasta ediyorlar hayvanları petshoptan alınan bir kedi ya da köpeğin sağlıklı çıktığını duymadım hiç.Şöyle annesinin yanından helal süt emmiş bir tane bulsam hiç düşünmem alırım ehehe:)En sevdiğim kedi cinsi scottish fold la british shorthair ikisi çok benziyor zaten
çok tatlı ama muhtaç gibi değil gelirsem ağzını purnunu kırarım der gbi bakıyorÇok tatlı dimi lambaaa :) Şaşkın şaşkın bakıyor ilgiye muhtaç gibi, hele o kulaklarıııı yerim yerimmm
çok tatlı ama muhtaç gibi değil gelirsem ağzını purnunu kırarım der gbi bakıyor
Anne karnından bulabilirsen harika olur. Bana kızıyorlar petshoptan aldım diye ama ben diğer kedilere bakamam ki. Korkarım, beni gece yerler falanVideo izledim, koltkta sakin sakin durrken kapının üstüne atlayıveriyor, ürkütücü :) Mia yüz sene geçse o kapının üstüne cıkmaz, tenezzül etmez
Kıskanma teyzesiiiii :) Tatile gittiğimde sana bırakırım ödeşiriz :)
Ah o konu ayrı bir ironi. Ben normalde hayvanlardan korkarım, onun sayesinde yendim bu fobimi, inanılmaz uysal, miyavlamıyor bile. Saatlerce kolumda kalbime yakın uyuyor ve bütün kötü enerjimi alıyor. Yalnız ben koskoca ankarada anne karnından bulamadım, maalesef petshoptan aldım ve ciddi bir rakam ödedim. Ödediğim paraa değilim ama bu yavruları anne karnından zamanından önce aldıkları icin sık sık hastalanıyor, sürekli veterinerdeyiz.
şimdi sen böyle anlatınca aklıma geldi.. bizim minik kıza kardeş olsun diye minicik bir kedi aldık, hemde doktorumuzun kedisiydi.. daha birkaç aylık tatlı birşey.. eve getirdik kedinin içine yaratık kaçtıkabarıp kabarıp ayaklarımız parçalamalar mı dersin, üstümüze tırmanıp saçımıza yapışıyordu hayvan :) diğer kedimiz dolaba saklandı korkudan hayvan çıldırdı, tutsak sakinleştireceğiz ama yok, sürekli pusuda biri gelse de yesem diye doktoru aradık geldi aldı çılgın kediyi ben ki bir kedi aşığıyım ama arada böyle crazy cat modunda olanlar da çıkabiliyor, sen en iyisini yapmışsın huyunu suyunu bildiğin yerden almakla
Viking bak ne buldum; Minik Pati - Evcil Hayvan Sahiplendirme Sitesi burayı incele istersen belki sana uygun bir ilan vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?