• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi mi Köpek mi?

ben de kedi diyenlerdenim :)

aman Allah'ım yok böyle bir tatlılık ya..

bizim de kedimiz vardı,3 yıl oldu kaybedeli..aniden öldü sessizce gitti yavrum.acısı hala içimde..bahsederken bile yüreğim sızlıyor..

yani bilmiyorum bizim kedimiz olduğu için mi öyle geliyordu ama çok akıllı çok tatlı bir şeydi..bembeyazdı,o kadar güzeldi ki..bize hiçbir zorluğu olmadı..üstelik temiz bir hayvandır kendisi :)

sadece tüy dökme zamanı biraz zorlandık ama o da olsun artık değil mi?

ne olursa olsun sevgileri paha biçilemez :21:

Ah o konu ayrı bir ironi. Ben normalde hayvanlardan korkarım, onun sayesinde yendim bu fobimi, inanılmaz uysal, miyavlamıyor bile. Saatlerce kolumda kalbime yakın uyuyor ve bütün kötü enerjimi alıyor. Yalnız ben koskoca ankarada anne karnından bulamadım, maalesef petshoptan aldım ve ciddi bir rakam ödedim. Ödediğim paraa değilim ama bu yavruları anne karnından zamanından önce aldıkları icin sık sık hastalanıyor, sürekli veterinerdeyiz.

Anne karnından bulabilirsen harika olur. Bana kızıyorlar petshoptan aldım diye ama ben diğer kedilere bakamam ki. Korkarım, beni gece yerler falan :1: Video izledim, koltkta sakin sakin durrken kapının üstüne atlayıveriyor, ürkütücü :) Mia yüz sene geçse o kapının üstüne cıkmaz, tenezzül etmez :1:

Petshoptan almak istemiyorum ben de.Hem çok fahiş fiyatlar istiyorlar hem de artık bakımsızlıktan mı yoksa bilerek mi yapıyorlar hasta ediyorlar hayvanları petshoptan alınan bir kedi ya da köpeğin sağlıklı çıktığını duymadım hiç.Şöyle annesinin yanından helal süt emmiş bir tane bulsam hiç düşünmem alırım ehehe:)En sevdiğim kedi cinsi scottish fold la british shorthair ikisi çok benziyor zaten

Petshoptan almak istemiyorum ben de.Hem çok fahiş fiyatlar istiyorlar hem de artık bakımsızlıktan mı yoksa bilerek mi yapıyorlar hasta ediyorlar hayvanları petshoptan alınan bir kedi ya da köpeğin sağlıklı çıktığını duymadım hiç.Şöyle annesinin yanından helal süt emmiş bir tane bulsam hiç düşünmem alırım ehehe:)En sevdiğim kedi cinsi scottish fold la british shorthair ikisi çok benziyor zaten

Exotic british ya da scottishdi benim istediğim de, bir de bunlar tüy dökmüyor diğerleri gibi, kadife gibi ya tüyleri. Bunun kulakları icimi hoplattı :D Salak gibi de bakıyor zaten :1:

Helal süt emmiş bulman biraz zor be canım, ama sans seninle olsun.

çok tatlı ama muhtaç gibi değil gelirsem ağzını purnunu kırarım der gbi bakıyor :60::60::60::60::60::60::60:

ahahahha akşam akşam güldürdün beni :)

Yapmaz benim kızım öyle seyler mahalle karıları gibi :1: Çok asil o, assolist sahnelere cıkarıcam ben onu büyüyünce :1:

$kedicik.webp

kızlar bakın bu da bizim Pamuğuz du....

Anne karnından bulabilirsen harika olur. Bana kızıyorlar petshoptan aldım diye ama ben diğer kedilere bakamam ki. Korkarım, beni gece yerler falan :1: Video izledim, koltkta sakin sakin durrken kapının üstüne atlayıveriyor, ürkütücü :) Mia yüz sene geçse o kapının üstüne cıkmaz, tenezzül etmez :1:

şimdi sen böyle anlatınca aklıma geldi.. bizim minik kıza kardeş olsun diye minicik bir kedi aldık, hemde doktorumuzun kedisiydi.. daha birkaç aylık tatlı birşey.. eve getirdik kedinin içine yaratık kaçtı :1: kabarıp kabarıp ayaklarımız parçalamalar mı dersin, üstümüze tırmanıp saçımıza yapışıyordu hayvan :) diğer kedimiz dolaba saklandı korkudan :9: hayvan çıldırdı, tutsak sakinleştireceğiz ama yok, sürekli pusuda biri gelse de yesem diye :9: doktoru aradık geldi aldı çılgın kediyi :9: ben ki bir kedi aşığıyım ama arada böyle crazy cat modunda olanlar da çıkabiliyor, sen en iyisini yapmışsın huyunu suyunu bildiğin yerden almakla :9:

Kıskanma teyzesiiiii :) Tatile gittiğimde sana bırakırım ödeşiriz :)

Ah o konu ayrı bir ironi. Ben normalde hayvanlardan korkarım, onun sayesinde yendim bu fobimi, inanılmaz uysal, miyavlamıyor bile. Saatlerce kolumda kalbime yakın uyuyor ve bütün kötü enerjimi alıyor. Yalnız ben koskoca ankarada anne karnından bulamadım, maalesef petshoptan aldım ve ciddi bir rakam ödedim. Ödediğim paraa değilim ama bu yavruları anne karnından zamanından önce aldıkları icin sık sık hastalanıyor, sürekli veterinerdeyiz.

ay inanmıyorum bu kadar tesadüf olur benim oğluşumun adı da miu :) kendisi sizinki ile aynı cins :)

şimdi sen böyle anlatınca aklıma geldi.. bizim minik kıza kardeş olsun diye minicik bir kedi aldık, hemde doktorumuzun kedisiydi.. daha birkaç aylık tatlı birşey.. eve getirdik kedinin içine yaratık kaçtı :1: kabarıp kabarıp ayaklarımız parçalamalar mı dersin, üstümüze tırmanıp saçımıza yapışıyordu hayvan :) diğer kedimiz dolaba saklandı korkudan :9: hayvan çıldırdı, tutsak sakinleştireceğiz ama yok, sürekli pusuda biri gelse de yesem diye :9: doktoru aradık geldi aldı çılgın kediyi :9: ben ki bir kedi aşığıyım ama arada böyle crazy cat modunda olanlar da çıkabiliyor, sen en iyisini yapmışsın huyunu suyunu bildiğin yerden almakla :9:

İzlediğim videolar tam da senin tariflediğin gibiydi :) Korkunc korkunc bakıyorlar, gece adam yerler onlar valla :1:

merhaba :) hayatını hayvanlara adamış biri olarak size tavsiyem kedidir.. çünkü köpekler sosyal hayvanlardır. Sizin yokluğunuzda mutsuz olacak ve depresyona girecektir. Ayrıca bakımı kedilere nazaran daha zordur.. bilhassa tuvalet alışkanlığı sizi en zorlayacak konudur. kedi ise siz varken sizinle mutlu olan ama yalnız kaldığında ( çok uzun süre harici) problem yaratmayacak bir dosttur. Tabiki sahiplendiğiniz kedinin cinsi ve doğuştan gelen karakteri de bakımı konusunda farklı yöntemler oluşturur. mesela tuxedo diye bilinen smokin kediler çok oyuncu ve inanılmaz derecede zekiyken iran kedileri daha uysal ve miskindir.. Bu konuyla herhangi bir sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz.. Bir hayvansever olarak insanları doğru yönlendirmeyi vazife bilirim:)) ha bu arada toplam 7 kedi 1 köpek besledim ..( sokaktakiler hariç) şimdi 2 kedi 1 köpeğimiz 3 tankta balığımız var :))

Back
X