- 8 Mart 2019
- 6.839
- 32.118
- 39
-
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Isabet olmuşTeşekkürler değerli yorumlarınız için ancak küçük bir can alıp onu sahiplenmek ve yuva olmak arkadaş olmak istemiştim güzel linçlemişsiniz eve fazla bileğim yok ama hangi biriniz sahiplenirken çok tecrübeliydiniz kaçınız daha önce çok kedi bakmıştınız öyleyse kimse almasın bunlaro daha önce bakmamış. Almak ve sahiplenmek olarak yanlış kullandığım tabirlere ne çok takılır olmuşsunuz. Ben bileğim olmadığı için araştırdım ve bu cinsleri çok tatlı buldum. Yoksa da yoktur yani çöküp petshoptan 25 bine alacak durumum da var en pahalı mamayla besleyecek durumumda var ama küçük bir fikir alma isteğiyle beni çok güzel yargılamışsınız sahiplenmeyeceğim öyleyse merak etmeyin iyi günlet
Bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim kahvecekirdegi, çünkü iyice detaylı düşünmeden,bir anlık duygusal boşluktan alınan evcil hayvanların sonu malesef başkasına sahiplenilmek oluyor. Bunu azıcık hayvanlarla içiçe olan herkes çok iyi bilir, bizlerin takip ettiği sayfalar bu tarz sahiplendirme ilanlariyla dolu.sahiplenmeyeceğim öyleyse merak etmeyin iyi günlet
Instagramda sokak köpeği mi paylasacak ya da tekir kedi...skandalKendi keyfi icin kopek alanlara sinir oluyorum. Hayvanseverseniz sokaktan yarali bi kopek sahiplenin
Bu şekilde belirtilseydi haklısınız ama direk yargılama linçleme ve direk karakterime saygısızlık gibi algıladım keşke yorumlar sadece detaylı düşünmeden karar vermeyin iyice araştırın şeklinde olsaydıBunu duyduğuma gerçekten çok sevindim kahvecekirdegi, çünkü iyice detaylı düşünmeden,bir anlık duygusal boşluktan alınan evcil hayvanların sonu malesef başkasına sahiplenilmek oluyor. Bunu azıcık hayvanlarla içiçe olan herkes çok iyi bilir, bizlerin takip ettiği sayfalar bu tarz sahiplendirme ilanlariyla dolu.
O yüzden bu tepkimiz.
Ben hayvan sahiplenmek isteyen kendi akrabalarima da şiddetle karşı çıkıyorum çünkü bakamayacaklarini biliyorum.
Hastalığını bilmiyordum araştıracağım bunuBahsedilen kedi cinsi hasta. Ömrü boyunca eklem ağrısı çekiyor.. Bende bunu yazacaktım şimdi.. Hiç araştırılmadan sessiz sakin diye alınan(!) scottishlere o kadar üzülüyorum ki.. Ağrısı olduğu için hayvan hareket etmiyor oysa ki.. Keşke hiç üretilmese zavallılar..
Bugün hayvan sahiplenmeye karar verdim diyorsunuz. Spesifik olarak şu iki cinsi istiyorum diyorsunuz. O cinsleri istiyorum ama pahalıymış yok mu bedava veren? diyorsunuz. Şimdi de aaa bu ırklarla ilgili bilinmesi gereken ilk şeyi bile bilmiyorum diyorsunuz. İnsanlar size bilinçsiz dedi diye de vay linçlendim diyorsunuz. Pişman değilim yine olsa yine yaparım.Hastalığını bilmiyordum araştıracağım bunu
Satılık istediğimi kim söyledi ben zaten yüksek fiyatlara almak istemiyorum öyle olda gidip petshoptab alırım ben yuva edindirmek isteyen hayvanı olan arkadaşlara ulaşmak istedim
Ama hak ver lütfen, öyle bir mesaj yazmissin ki, ileride kedi/köpek anası olup eski mesajlarına baksan sen bile kendini linç etmek istersin:)Bu şekilde belirtilseydi haklısınız ama direk yargılama linçleme ve direk karakterime saygısızlık gibi algıladım keşke yorumlar sadece detaylı düşünmeden karar vermeyin iyice araştırın şeklinde olsaydı
"Bugün sahiplenmeye karar verdim," bir anlık bi karar. Ve "kedi ya da köpek" demissin. Bambaşka iki şey yani,bu konuda opsiyonu açık tutmak bile ilginc. Resmen yaşadığın duygusal boşluğu doldurmak için , evde ses olsun diye bir anlık gazla hiç hazır olmadan hayvan sahibi olacaksın demek - ki bunun sonu malesef sahiplendirme ilanlarıBen bugün kedi veya köpek sahiplenmeye karar verdim.
Kedi ama normal kedi de değil:) cins kedi.Aslında scotish field istiyorum
Bu bahsettiğin kediler kulakları kıvrık ,bacakları küçük olsun şöyle böyle olsun da şekilci insanlar para verip alsınlar diye akrabalarıyla ciftlesip duruyorlar. Ve hastaliklarla doguyorlar. Yaşadıkları her an ağrı cekiyorlar. Bunu bile bilmeden sırf şirin diye (ki her kedi şirindir) bu cinsi istemek çok kötü bir şey. Ve siz aldiginiz sürece üretmeye de devam ediyorlar.ama bakımı zor mu bilmiyorum.
"Kedi alacağım ama çok pahalı"birde bunları uyguna nereden alabilirim çok yüksek fiyatlara veriyorlar
Bir de hayvan sahiplendirilsin ama bebek olsun istiyorsun. Bu mantıklı mı? Kim daha kedi ile köpek arasındaki zorluğu bilmeyen, cins kedinin hastalıklarından bihaber birine hayvanını sahiplendirmek ister ki?hayvanını sahiplendirnek isteyen var mı içinizde.
Yani bu ne alakaKöpek konusunda gelirsek aslında toy podle cinsi köpekleri çok beğeniyorum
Ama hak ver lütfen, öyle bir mesaj yazmissin ki, ileride kedi/köpek anası olup eski mesajlarına baksan sen bile kendini linç etmek istersin:)
"Bugün sahiplenmeye karar verdim," bir anlık bi karar. Ve "kedi ya da köpek" demissin. Bambaşka iki şey yani,bu konuda opsiyonu açık tutmak bile ilginc. Resmen yaşadığın duygusal boşluğu doldurmak için , evde ses olsun diye bir anlık gazla hiç hazır olmadan hayvan sahibi olacaksın demek - ki bunun sonu malesef sahiplendirme ilanları
Kedi ama normal kedi de değil:) cins kedi.
Buna gıcık olmayan hayvansever cins kedi besliyordur. Hepsi birbirinden ozelken neden cins kedi, hem de markasıyla beraber. Diğer kediler kedi değil mi? Eger amaç duygusal boşluğu dolduracak bir cansa bu sekilcilik neden?
Ha bir de ismi bile yanlış, fold olacak. Baktım benim bilmediğim kedi cinsi mi var, bahsettiğin şey bir dergi ismiymis.
Bu bahsettiğin kediler kulakları kıvrık ,bacakları küçük olsun şöyle böyle olsun da şekilci insanlar para verip alsınlar diye akrabalarıyla ciftlesip duruyorlar. Ve hastaliklarla doguyorlar. Yaşadıkları her an ağrı cekiyorlar. Bunu bile bilmeden sırf şirin diye (ki her kedi şirindir) bu cinsi istemek çok kötü bir şey. Ve siz aldiginiz sürece üretmeye de devam ediyorlar.
Ne hastalığı olur diyorsan basitçe şuraya tiklayabilirsin. Cins kedi istemek bu sömürüye ortak olmaktir
"Kedi alacağım ama çok pahalı"
Kedi satın almak hem hukuki olarak yasak, hem alana suç hem de de iğrenç bir şey.
Bir de hayvan sahiplendirilsin ama bebek olsun istiyorsun. Bu mantıklı mı? Kim daha kedi ile köpek arasındaki zorluğu bilmeyen, cins kedinin hastalıklarından bihaber birine hayvanını sahiplendirmek ister ki?
Zaten kim niye bebek kedisini sahiplendirsin? İnsanlar bebekken cins diye alıp büyüyüp artık evde ayak bağı olunca,eski sirinligi kalmayınca sahiplendiriyor. Bunu da istemiyorsun,o şekilci insanlar gibi bebek kedi istiyorsun. Sen olsan 'ille de bebek,ille de cins' diyene kendi kedini emanet eder misin?
Yani bu ne alakabir köpeğin tuvalet eğitimi almasının zorlugunu,günde en az iki kere çıkması gerektiğini,ev eşyalarını yediğini, eğitime gitmesi gerektiğini vs bilmeden sırf tatlı diye oyuncak köpek cinsini istiyorsunuz.
Son olarak mesajların birinde durumunuzun çok iyi olduğunu, isteseniz gidip 25 bin verip petshotan alabileceğinizi söylemişsiniz. Ben gerçekten çok üzülüyorum bu tarz yazılara. benim kedim gibi pek çok sokak kedisi yardımsever insanlar tarafından kurtarılıp ameliyat ettiriliyor,deli gibi paraya ihtiyaç duyuyorlar. Resmen oradan buradan para dileniyorlar, çoğu zaman cebinden ödüyorlar. Madem 25 bin sizin için para bile değil böyle hesaplardan birinin ameliyat ettirdiği birkaç kediye sponsor olun, ellerine geçen minik tatlı bir kedi oldugunda size haber vermelerini isteyin. Hem onların işi görülür hem sizin dünya tatlısı bir kediniz olur
Instagramda sokak köpeği mi paylasacak ya da tekir kedi...skandal
Öncelikle bir evcile gerçekten yuva olacağınıza emin misiniz diye sorun kendinize?Selamlar
Ben bugün kedi veya köpek sahiplenmeye karar verdim. Aslında scotish field istiyorum ama bakımı zor mu bilmiyorum birde bunları uyguna nereden alabilirim çok yüksek fiyatlara veriyorlar hayvanını sahiplendirnek isteyen var mı içinizde. Köpek konusunda gelirsek aslında toy podle cinsi köpekleri çok beğeniyorum ama köpeğin bakımı zor dediler o yüzden kedi daha mantıklı geldi. Bana yardımcı olabilir misiniz bu konularda
Daha bugün karar verdim demişsiniz. Ne ara baktınız sokaklara hemen?Sokakta yavru bulamadım aslında ben yavru olarak almak istiyorum direk büyük değil
Benim yerime ağzını burnunu yer misin MissBenim köpeğim Rottweiler kırması, sahipsiz gezerken kendi geldi bizi buldu ... valal en şeker benim köpeğim cins mins dinlemem
Benim yerime ağzını burnunu yer misin Missvalla ister kırma ister cins fark etmiyor hepsi birbirinden güzel, canın cins ayrımı olmaz, bana göre hepsi yeryüzüne gönderilmiş melekler, onlar olmasa dünya çok sıkıcı olurdu.
Ben bunu yerim ben bunun ağzını burnunu koparırımPaylasmayacaktım ifşalanmamak için amaaaaaaaa benim köpeğim gerçekten çok şeker hem de çok akıllı bir hayvan gerçekten cin gibi kerata. Biz yazlıktayken geldi, her gün gelip bizimkilere de kendini sevdirdi böylece aramıza katıldı
İçimden bir ses gerçekten heveslik olarak sahipleneceğinizi söylüyor. Ayrıca satın alma sahiplen sözünü de eklemek istiyorum.Selamlar
Ben bugün kedi veya köpek sahiplenmeye karar verdim. Aslında scotish field istiyorum ama bakımı zor mu bilmiyorum birde bunları uyguna nereden alabilirim çok yüksek fiyatlara veriyorlar hayvanını sahiplendirnek isteyen var mı içinizde. Köpek konusunda gelirsek aslında toy podle cinsi köpekleri çok beğeniyorum ama köpeğin bakımı zor dediler o yüzden kedi daha mantıklı geldi. Bana yardımcı olabilir misiniz bu konularda