Kedi besleyenler

Sulanmamiscicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
55
50
26
Merhaba arkadaşlar evimde erkek kedim var Scottish fold 8 aylık yanına bir de 5 aylık erkek Scottish fold alacağım sizce anlaşırlar mi? Evinde iki erkek kedi besleyen var mı ?

İlk Scottish Fold kedi, doğal bir mutasyon sonucu olarak ortaya çıkmış. Ancak daha sonra insan eliyle kırık kulaklı yavrular elde edebilmek için Fold-Fold çiftleştirmeleri yapılmaya başlanmış. 1960 yılında Dr. Oliphant F Jackson’ın çalışmaları; anne babada sorun gözlenmese bile Fold-Fold eşleştirmeleri sonucu yavrularda, osteodistrofinin (kemik dokusu bozukluğu) oluştuğunu göstermektedir. Bu sebeple İngiltere başta olmak üzere birçok ülkede Fold-Fold eşleştirmesi yasaklanmış.

hala almak istiyor musunuz???

Yani benim sorduğum ile sizin yazdığınızın alakası nedir? Ben neyle neyin çiftleşeceği konusunda bilinç sahibiyim. Sadece evinde iki erkek kedi besleyenlere erkek kedileriniz anlaşıyor mu dedim. İki erkek Scottish nasıl çiftleşecek acaba ???

Yani benim sorduğum ile sizin yazdığınızın alakası nedir? Ben neyle neyin çiftleşeceği konusunda bilinç sahibiyim. Sadece evinde iki erkek kedi besleyenlere erkek kedileriniz anlaşıyor mu dedim. İki erkek Scottish nasıl çiftleşecek acaba ???

Olumsuz yorum yapmayacağım. Uyum sürecinde biraz sıkıntı yaşanabilir. Çünkü ikisi de bebek değil. Fakat sizin uğraşlarınız sonucu tabi ki alışırlar.

Çok mu kötü :/
Neden kötü olsun ki ? Ben de düşünüyorum ikinci kediyi sahiplenmeyi. Tabi ki masraflar katlanacak. Fakat onun dilinden anlayan bir arkadaşı olacak. Veterinerle de bu konuda görüştüğümde imkanınız varsa ikinci kedi mutlaka olmalı seklinde konuşuyorlar benimle. Tabi önemli olan iyi bakabilecek maddiyata sahip olmak.

Maddiyatla ilgili şüphemiz yok. Evde odası var kedimin sadece erkek kediler yan yana nasıllar onu merak ettim. Yalnız hissediyor gibi geliyor bana kendi gibi birini istiyor

Maddiyatla ilgili şüphemiz yok. Evde odası var kedimin sadece erkek kediler yan yana nasıllar onu merak ettim. Yalnız hissediyor gibi geliyor bana kendi gibi birini istiyor
Belki zannettiğimizden daha kısa sürede alışırlar :) Ben de kızıma arkadaş çok istiyorum bakalım nasip. Maddiyattan yana sıkıntınız yoksa ooohh ne güzel. Alıştırma süreci biraz zorlu geçebilir sadece. Sonra siz evde yokken canının sıkılmayacağı bir arkadaşı olacak.

milaluna kanali var ikisi de kız. şimdi lunanin yavrulari oldu çok tatlılar.:)
izlemekde keyfili:)

Kediniz kısır mı. Kısır değilse bence ikisini de kısırlaştırırsanız çok olumlu bir süreç olur. Ki kısırlaştırmanın kedilerin psikolojisine çok iyi geldiği yadsınamaz bir gerçek. Kısırlaştırmayacağım derseniz de onlar ilk gün ayrı odalar veya alanlara koymalısınız. Evde var olan kedi kokusuna yeni gelen alışmalı ve o da odaya kendi varlığını kokusunu bırakmalı. Daha sonraki gün kedilerin odalarını değiştirmelisiniz bu sefer mevcut kediniz yeni gelen kedinin kokusunu kabullenmeli. Bu arada kedileri karşılaştırmamalısınız. Benim de erkek kedim var. Bol kedili günler dilerim

Yaa çok teşekkür ederim tüyü kadar ömrü olsun sizin oğlunuzunda Benimki de bu

Eklentiler

• E49CDC3D-E5B0-425B-922B-DE2C095CC541.jpeg
    137,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…