Gebelikte kedi beslemek

Umarım en kısa sürede gerceklesir, bizimkilerin de çoğu kurtarilma bebeler ve engelliler🤗evet çok büyük sorumluluk ama huzurlu ve mutlu halleri herşeye değiyor 😊
ne kadar sansli kedileriniz😊bizim iki kedide esim, sokakta ölmek uzereyken bulmus .simdi cok yaramaz ve hareketlilerr🤭

Hem evde kedim var hem de bahcede ilgilendiğim bir çok kedi var. Kedim çiğ et yemediği için problem yok bahçedekilerle de iletişim kurduktan sonra elimi iyice yıkıyorum.

Çiğ et veriyorsanız dikkatli olmalısınız ve aşılarını mutlaka yaptırmalısınız.
En son 2 ay önce kadar verdi cig eti .ben uyardiktan sonra vermedi. Esim her zaman hic bir sey olmaz dusuncesinde ,olacak varsa da olur gibi dusunuyor :(

Hem evde kedim var hem de bahcede ilgilendiğim bir çok kedi var. Kedim çiğ et yemediği için problem yok bahçedekilerle de iletişim kurduktan sonra elimi iyice yıkıyorum.

Çiğ et veriyorsanız dikkatli olmalısınız ve aşılarını mutlaka yaptırmalısınız.
En son 2 ay önce kadar verdi cig eti .ben uyardiktan sonra vermedi. Esim her
Eşinizle konuşun kedilerin aşılarını tamamlayın hem sizin için hem de onların sağlıkları için kedilere kural koysaydınız keşke ilk zamanlar tezgaha çıkmalarına ve mutfağa girmelerine izin vermeseydiniz benim de kedim var asla mutfğa girmez masa, tezgah yerlere çıkmaz 3 aylık geldiğinde eğittik kural koyduk yeri geldi kızdım izin vermedim evde kurallara uyar arada şaşırsa da hehhe
Esim kedileriyle 8 yildir birlikte ,ben ilk baslarda yoktum o yuzden artik degistiremiyorum aliskanliklarini ,en sevdikleri aktivite yemek yaparken beni izlemeleri 😁

Hamileyken 2 huskym vardi ve baba ogul arada kavga ediyorlardi. Bi gun dolasmaya ciktigimizda yine birbirlerine grdiler. Aralarina grdim ayrirmak icin kucuk olan buyuge hamle yapicakken bacagima denk geldi disi ve bacagim oluk oluk kanamaya basladi. Hemn acile gttik. Asi kartini istediler. Asilari tam oldugu icin hc bir problem olmaz diyip pansuman yaptilar. Ben bahceyi de yeri geldi temizledim bu surecte kopeklerimle hep hasir nesirdim. Kedilerin asisi olmali. Tek problem bu suan.
Cok sukur gecmis olsunn ,
asilari oldumu diye sordum ,oldu dedi ,guvenmekten baska carem yok..:(

Bende gebeyim doktorum kan tahlilleri aldi. Doktorum Direk bana dediği hayvanlardan uzak duruyorsun dedi evde de bir tane erkek kedim var ama. Herşeyi ile ben ilgileniyorum çok da seviyorum keratayi 😂 iki gözümün çiçeğini 😁yanımdan hiç ayrilmaz oyun delisi bir çocuk yetmiyor sokak hayvanlarına elimden geldiğince bakıyorum. O yüzden ben şuna inananlardanim olaacak olduktan sonra yine oluyor sakınan göze çöp batar misali. 🫡😁
Evett ,dogru .esim de ayni dusunuyorr .😆
Benim kedide surekli bas ucumda uyumak istiyor 🤭

Back
X