- 16 Temmuz 2020
- 55
- 50
- 26
- Konu Sahibi Sulanmamiscicek
Ben pek anlamıyorum cinsiyetten amagri olan erkek galiba :) iki erkek iki kız gibi görüyorum belli degil :)
isimleri de belli degil
Vermeyi düşünüyorlar .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben pek anlamıyorum cinsiyetten amagri olan erkek galiba :) iki erkek iki kız gibi görüyorum belli degil :)
isimleri de belli degil
Vermeyi düşünüyorlar .
babalari adı oscar:) üç beyaz olan babaya çekmişEvet bende bakıyorum :) 3 minik beyaz 1 gri yavrusu oldu :)
Maşallah canım baya hakimsin onlarababalari adı oscar:) üç beyaz olan babaya çekmiş
miyavca konuşmalara da izliyorum çok tatlılar ya.. :)Maşallah canım baya hakimsin onlara
Alıp getirsen bagimlisi olur sonra. Bizim ailede kedi sevgisi genetik anne tarafından gelen. Babam evde beslemeye karşıydı. Şimdi yanına alıp uyutuyormiyavca konuşmalara da izliyorum çok tatlılar ya.. :)
kedi beslesem eşim istemiyor. sokak kedilere yemek götürüyorum :)
Anlaşırlar canım. Sadece taşıma kutusundan bir anda çıkartıp yan yana koyma. Aşamalı olarak yakınlaştır.Mesela ilk kutuyla getir koy yanına birbirlerini incelesinler. Ama ilk gün ayrı odalarda kalsınlar. Sadece aralıklarla yeni geleni kutusuyla diğerinin yanına koy. Bu yavaş yavaş tanışmalarını sağlar. Baktın tıslama azaldı merak başladı. 2. Gün yine kutuda ama kapağı açık olarak koy ve gözlemle.İkisine de ödül maması ver bu süreçte. Birbirlerini merak edeceklerdir. Uysal bir yaklaşım görüyorsan kutudan çıkart ama gözlerin üstünde olsun en geç 1 haftaya kanki olurlarMerhaba arkadaşlar evimde erkek kedim var Scottish fold 8 aylık yanına bir de 5 aylık erkek Scottish fold alacağım sizce anlaşırlar mi? Evinde iki erkek kedi besleyen var mı ?
Benimde var bundan birde bluepointim varYaa çok teşekkür ederim tüyü kadar ömrü olsun sizin oğlunuzunda Benimki de bu