- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
tüyünden herhalll xdNasıl geçecekmiş? tövbe estağfurullah
tüy fobisini anlamıyorum heleki evli çiftlerin hiiç napıyo bunlar kocalarının tüm vucuduna ağda mı yaptırıyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüyünden herhalll xdNasıl geçecekmiş? tövbe estağfurullah
"Fotomda gördügün mikrop "derken ne kastetin ?Fotomda gördüğün mikrop dün oğlumu bacağından tırmaladı ve annemin gözü döndü diyebilirim şimdi güzel bir yer olsada versem diyor. Bizimki çok değişik bir kedi herkesin ona bakacağını zannetmiyorum, lütfedip sanki o bizle yaşıyormuş gibi bi havası var oğlum 7 aylık ve oğlumdan kaçıyor ona kesinlikle yanaşmıyor hatta nefret bile ediyor diyebilirim şimdi çocuğumun pamuş bacağında sıra sıra üç tane derin cırmık var. Zaten normalde de oynarken bile tırnaklarını geçirir bize çok geçimsizdir kedisi. Kedi olan evde hiç mırrlama duymaz mı bi insan ya biz duymuyoruz hiç işte. Beslediğin kedi eğer kendini sevdiriyorsa yabancılarla arası iyiysi yumuşak huyluysa bebeğinle geçinir doğunca takip et zaten bebeğinin kokusuna bi süre sonra alışkcaktır ilk baş kıskanır bi kenara siner ama varlığına alışınca normale döner , yani en azından normal kediler böyle.
Mikrop diye severiz bebekliğinden beri :)))"Fotomda gördügün mikrop "derken ne kastetin ?
Haaa :) bende kedicigi aßagladn sandım k.bakmaMikrop diye severiz bebekliğinden beri :)))
Fotomda gördüğün mikrop dün oğlumu bacağından tırmaladı ve annemin gözü döndü diyebilirim şimdi güzel bir yer olsada versem diyor. Bizimki çok değişik bir kedi herkesin ona bakacağını zannetmiyorum, lütfedip sanki o bizle yaşıyormuş gibi bi havası var oğlum 7 aylık ve oğlumdan kaçıyor ona kesinlikle yanaşmıyor hatta nefret bile ediyor diyebilirim şimdi çocuğumun pamuş bacağında sıra sıra üç tane derin cırmık var. Zaten normalde de oynarken bile tırnaklarını geçirir bize çok geçimsizdir kedisi. Kedi olan evde hiç mırrlama duymaz mı bi insan ya biz duymuyoruz hiç işte. Beslediğin kedi eğer kendini sevdiriyorsa yabancılarla arası iyiysi yumuşak huyluysa bebeğinle geçinir doğunca takip et zaten bebeğinin kokusuna bi süre sonra alışkcaktır ilk baş kıskanır bi kenara siner ama varlığına alışınca normale döner , yani en azından normal kediler böyle.
Herkese merhaba, yine düşüncelerinize ihtiyacım var bayanlar
Aranızda hem kedi besleyip hem bebek büyüten var mı acaba? ya da çevresinde olan?
Yoksa da fikirlerinizi merak ediyorum yardım edin bana ne olur.
Ben hayvanları çok çok çok seviyorum eşim de öyle,kedimiz şuan 6 aylık erkek.
Biz bulduğumuzda sokakta yaralıydı ve çok küçüktü,etrafında annesini aradık bulamadık biz de eve getirdik. Aşıları falan her şeyi tam,öyle yaramaz bir çocuk da değil kendisi. Sadece
3 aylıkken 5. kattan beton zemine düştü 1 ay boyunca kalçadan itibaren bacağı alçıda bekledi,zor zamanlar geçirdik yani. Ona kıyamıyorum oğlum,bebeğim,annecim diye seviyorum canımdan bir parça gibi. Neyse uzatmayayım hayvanseverler anlar beni
Ama şimdi hamileyim 25.haftamdayım ve eşimin ailesi tutturdu (özellikle kayınvalidem) kediyi dışarı atın hem bebek hem kedi olmaz. Bebeğe zarar verir, yok gözünü çıkarır, yok ısırır, yok işte çocuk tüyünü yutar hasta olur. Sürekli bir konuşma halindeler, her telefonda konuşmamızda kediyi sokağa salın zaten büyüdü falan diyorlar. Ben de çocuk bi doğsun bakalım nasıl olacak yaşayıp görürüz diye geçiştiriyorum. Ama bu konuşmalar üzüyor beni nasıl sokağa atarım ki ben canım o benim, yalnız olduğumda neşemi yerine getiren tek arkadaşım. Tabi bebeğim de olacak inşallah ama ikisini de çok seviyorum illa kedimden vaz mı geçmem gerek, ikisini beraber idare edemem mi?
Her türlü yoruma açığım arkadaşlar
not: bu soğuklarda sokak hayvanlarına yardımcı olalım, onlara ısınabilecekleri güzel ortamlar verebiliriz, en azından tepelerine kar yağmadığı içinde maması olan kolilerden sıcak yuvalar yapabiliriz.
şimdiden teşekkürler
Çok imrendim ya ne güzel :)ben hem 3 adet siyam kedisi hem de bir adet velet sahibi biri olarak kv'nizi kiniyorum. ama ne yapalim boyle cehaletler var.
toksoplazma ile ilgili bir sikintiniz yoksa, kedinizi evden disari hic cikarmiyorsaniz (bazilari hem ev-hem sokak yapiyor ben karsiyim) hicbir sikinti yasamazsiniz. o hayvan dedigi mahlukat evlat kadar kiymetli oluyor. ve inanin o kedi de evladinizin basindan ayrilmiyor. benim disi olan kedin bebegim dogdugunda yatagina kimseyi yaklastirmiyordu bile!!!
Benimki normalde hiçe yakın tüy döker ama 1 hafta kadardır her yanım tüy tüy tüyyy.. Ağzımdan alıyorum bazen Mama yemiyor bu ara ondan oluyor zannediyorum. Vitamin ve çinko takviyesi aldım bugün, iştahını açıyormuş. Yatağımdaki tüyleri koli bandı ile temizledim Mutfak kapısını da kapalı tutuyorum artık.. Eskiye döner inşallah çünkü hiç tüy problemi yaşamadık şimdiye dek..evde kedim var
daha önce de yazdım yemeklerin içinden bile bazen tüyü çıkabiliyor :) günde 10-15 tane yutuyoruzdur çünkü eşim de ben de sürekli koklayarak öpüyoruz hayvanı
tüy için önerim süpürge olarak dyson animal complete dc52 adlı modeli alman
ben de kısa süre sonra alacağım
evde tüy falan bırakmıyormuş
dışarı atmak mı?
kedi sevmeyenleri bile kızımı rahatsız ederler diye eve çağırmıyorum ben.
Gözünü mü çıkarır? Tövbe bismillah
Çok şükür benim kayınvalidem hayvan delisidir, benim kedimi de çok sever mıncıklar, öper. Bu yönden sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ileride..
Bir de siz hani diyormuşsunuz doğsun da bakarız falan, neden direkt "Asla olmaz" demiyorsunuz. Bence deseniz çoktan kapanmıştı çenesi..
Süpürge tavsiyeleri oldu evet bunları bi kenara not edeyim ben :)evde kedim var
daha önce de yazdım yemeklerin içinden bile bazen tüyü çıkabiliyor :) günde 10-15 tane yutuyoruzdur çünkü eşim de ben de sürekli koklayarak öpüyoruz hayvanı
tüy için önerim süpürge olarak dyson animal complete dc52 adlı modeli alman
ben de kısa süre sonra alacağım
evde tüy falan bırakmıyormuş
dışarı atmak mı?
kedi sevmeyenleri bile kızımı rahatsız ederler diye eve çağırmıyorum ben.
Kedim çok uysaldır kendini çok sevdiriyor ama sadece eşime ve bana. Misafir gelince koltuk altlarına kaçıyor hiç oralı bile olmuyor insanlarla. Ama çok uysaldır bebeğe de zamanla alışır umarım :)
Benimki normalde hiçe yakın tüy döker ama 1 hafta kadardır her yanım tüy tüy tüyyy.. Ağzımdan alıyorum bazen Mama yemiyor bu ara ondan oluyor zannediyorum. Vitamin ve çinko takviyesi aldım bugün, iştahını açıyormuş. Yatağımdaki tüyleri koli bandı ile temizledim Mutfak kapısını da kapalı tutuyorum artık.. Eskiye döner inşallah çünkü hiç tüy problemi yaşamadık şimdiye dek..
biraz pahalıSüpürge tavsiyeleri oldu evet bunları bi kenara not edeyim ben :)
Çok tüy dökmüyor aslında sadece üzerimizde oluyo koltuklarda birşey yok
Yaa öpüp koklamayı ben de çok seviyorum özellikle burnumla kafasını boynunu sevmeye bayılıyorum :))