Kedi beni ısırdı yada tırmaladı

beyazkardelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
555
620
53
Az önce fırının önündeydim kedi bir anda saldırdı sokak kedisi tırmaladı yada ısırdı bilmiyorum
Kanama yok ama çok korkuyorum kuduz bulaşma ihtimali var mıı

Az önce fırının önündeydim kedi bir anda saldırdı sokak kedisi tırmaladı yada ısırdı bilmiyorum
Son 20 senede kediden kuduz kapan insan olmamıstır…..

Bol su ve sabunla yıkayın hemen.
Sonra bir acile gidin. 3 doz kuduz aşısı yapıyorlar.
Kedi/kopek tanidiksa veya musahede altinda tutulabilecekse 3 doz, yoksa 4 doz istiyorlar.

Konu sahibi, uyenin dedigi gibi kedi kopek isirik ve tirmiklarinda ilk müdahale sabunla yikayarak yapilir.

Keşke benimde böyle bir derdim olsa hiçbir şey de olmaz kedilerin var benim 7tane gece gündüz isiriyorlar +keşide kuduz yoktur insana karşı bir tehlikeye hiç denk gelinmesi

Kedi/kopek tanidiksa veya musahede altinda tutulabilecekse 3 doz, yoksa 4 doz istiyorlar.

Konu sahibi, uyenin dedigi gibi kedi kopek isirik ve tirmiklarinda ilk müdahale sabunla yikayarak yapilir.
Kedi köpek daha önce hiç dokunmadım dokunama da uzaktan bakarım severim bir anda başıma böyle bir olay gelince panikledim

Ama komik gerçekten... diş iziyle tırnak çiziğini ayırt edemiyor msnz? Sokakta onlarca kedi seviyorum ısırıyolar çiziyolar hiç bi şey olmuyor. Türkiyede kedilerde kuduz vakası yaklaşık 20 yıldr yok.

Ama komik gerçekten... diş iziyle tırnak çiziğini ayırt edemiyor msnz? Sokakta onlarca kedi seviyorum ısırıyolar çiziyolar hiç bi şey olmuyor. Türkiyede kedilerde kuduz vakası yaklaşık 20 yıldr yok.
Hatta ek bilgi olarak yazmak isterim. Türkiye'de kuduz genellikle köpeklerden bulaştığı için kediler saldırıdan sonra hayatta kalamıyor. Pek çoğu kuduz olamadan ölüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…