- 9 Şubat 2021
- 555
- 620
- 53
- Konu Sahibi beyazkardelenn
-
Tırmalamayla ısırma arasındaki farkı ayırt edemiyor musunuz?Az önce fırının önündeydim kedi bir anda saldırdı sokak kedisi tırmaladı yada ısırdı bilmiyorum
Kanama yok ama çok korkuyorum kuduz bulaşma ihtimali var mıı
Son 20 senede kediden kuduz kapan insan olmamıstır…..Az önce fırının önündeydim kedi bir anda saldırdı sokak kedisi tırmaladı yada ısırdı bilmiyorum
Kedi/kopek tanidiksa veya musahede altinda tutulabilecekse 3 doz, yoksa 4 doz istiyorlar.Bol su ve sabunla yıkayın hemen.
Sonra bir acile gidin. 3 doz kuduz aşısı yapıyorlar.
Birşey olmaz çizdiyse ondan kaşınırAz önce fırının önündeydim kedi bir anda saldırdı sokak kedisi tırmaladı yada ısırdı bilmiyorum
Konu sahibi ısırık ve tırmalama arasındaki farkı çözemediğinden bu resmi aaa kadının kolunu yarmıs kedi olarak görebilir ahsjsjkxDaha bugün pati yedim ve bu ilk değil korkmayın bir şey olmaz
Eki Görüntüle 3317224
Keşke benimde böyle bir derdim olsa hiçbir şey de olmaz kedilerin var benim 7tane gece gündüz isiriyorlar +keşide kuduz yoktur insana karşı bir tehlikeye hiç denk gelinmesiAz önce fırının önündeydim kedi bir anda saldırdı sokak kedisi tırmaladı yada ısırdı bilmiyorum
Ne komikKonu sahibi ısırık ve tırmalama arasındaki farkı çözemediğinden bu resmi aaa kadının kolunu yarmıs kedi olarak görebilir ahsjsjkx
Ev kedisi ayrı sahipsiz sokak kedisi olunca ehvamlıyım korktumKeşke benimde böyle bir derdim olsa hiçbir şey de olmaz kedilerin var benim 7tane gece gündüz isiriyorlar +keşide kuduz yoktur insana karşı bir tehlikeye hiç denk gelinmesi
Kedi köpek daha önce hiç dokunmadım dokunama da uzaktan bakarım severim bir anda başıma böyle bir olay gelince panikledimKedi/kopek tanidiksa veya musahede altinda tutulabilecekse 3 doz, yoksa 4 doz istiyorlar.
Konu sahibi, uyenin dedigi gibi kedi kopek isirik ve tirmiklarinda ilk müdahale sabunla yikayarak yapilir.
Acile gittim de öyle demediler Şuan acildeyim Baya köpek ısırmış gibi davranıyorlar çok tedirgin oldumSon 20 senede kediden kuduz kapan insan olmamıstır…..
Ben çok ehvamlıyımYani açıkçası ben kedilerle çok iç içe olduğum için sık sık başıma geliyor ve belki hata ama hiç aşı olmadım ama yine de acile gidin onlar yol gösterir
Ama komik gerçekten... diş iziyle tırnak çiziğini ayırt edemiyor msnz? Sokakta onlarca kedi seviyorum ısırıyolar çiziyolar hiç bi şey olmuyor. Türkiyede kedilerde kuduz vakası yaklaşık 20 yıldr yok.Ne komik
Normal prosedur o kedi kopek farketmez tirmalasin isirsin hemen kirmizi kodla size igne yaparlar zira risk her zaman var , tirmaladi demeniz yeterli,korkmayinAcile gittim de öyle demediler Şuan acildeyim Baya köpek ısırmış gibi davranıyorlar çok tedirgin oldum
Hatta ek bilgi olarak yazmak isterim. Türkiye'de kuduz genellikle köpeklerden bulaştığı için kediler saldırıdan sonra hayatta kalamıyor. Pek çoğu kuduz olamadan ölüyor.Ama komik gerçekten... diş iziyle tırnak çiziğini ayırt edemiyor msnz? Sokakta onlarca kedi seviyorum ısırıyolar çiziyolar hiç bi şey olmuyor. Türkiyede kedilerde kuduz vakası yaklaşık 20 yıldr yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?