Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Dün yazmayı unutmuşum :-) sabah kahvaltım aynı idi ara öğün ve akşam yemeği salata 7 minik köfte yedim günü 1100 kalori 40 kb ile kapattım yaklaşık olarak tam değer olmasa da..

Gelelim bugüne. Kızarmış yumurta zeytin peynir roka salatalık salam ile şahane kahvaltım 8.50 kb, kalori ise 450 oldu. 3 gibi ara öğün yaparım akşama salata ve mantarlı tavuk yapmayı düşünüyorum :)

Selamlar, akşamları yazamıyorum yahu, dün mantarlı biberli tavuk salata yoğurt yedim :-)

Şimdi kahvaltı yapıyorum, maydanoz marul domates salatalık süzme peynir zeytin salam 2 haşlanmış yumurta yiyorum salataya limon sıktım. 13 kb 360 kalori oldu :-)

İyi akşamlar, 300 gr salata 130 gr et döner 3 turşu şekersiz kola ile 40 kb puanı ve 1100 kalori günü bitiriyorum hamd olsun :)

Mutlu pazarlar. Dün gece köye gittik ve düzenimi bozmadım elbette, sabah 2 yumurta roka peynir zeytin domates salatalık ile kahvaltımı yaptım. 2 saat sonra ara öğün yaptım minik kurabiye badem ceviz yeşilçay ile. 2 saat sonra tekrar ara öğün 10 tane kiraz ve şimdi akşam yemeği yiyorum. 300 gr salata 300 gr tavuk göğüs 5 kaşık yoğurt 2 turşu ile mis gibi.. 44 kb 1150 kalori oldu.. yarın doktora gideceğim düzen bozulabilir tahliller öğleden sonraya kalırsa simit çay başka kahvaltı seçeneğim olmaz..

Merhaba, bugün hastane işim var kan verdim sonucu bekliyorum o yüzden asla evdeki gibi olmayacak bugün. Eşimin ailesinin evine çok yakın hastane. Oraya geldim ev boş köy evindeler. Evde bişey yok haliyle 2 yumurta haşladım yanına da simit aldım. Kalorim 435 oldu gayet iyi ama kb 54 oldu :-) bugün kaloriye dikkat edeyim sadece

Dün acayip bi gün oldu hastane işleri vs derken kb hiç sayamadım programa da giremedim ama kalori 2000 olmamıştır diye ümit ediyorum :-)
Bu sabah sirkeli su içtim az spor yaptım ısınma ve mekik, zaten yorgunluk çekerken aç karna spor yapmak akıl işi değilmiş onu anladım :KK70: şimdi kahvaltımı hazırladım. Regl yakın olduğu için çok tatlı isteğim var. Bende çavdar ekmeğini tavada kuruttum üzerine 10 gr çilek reçeli sürdüm yanında klasik kahvaltım var. Puanım 25 kalori ise 420 oldu şapşahane :-)

Eklentiler

• IMG-20200630-WA0003.jpeg
    IMG-20200630-WA0003.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba, bugün tartı günüm, kendimi şiş hissediyorum regl yakın ve demir takviyesi şişiriyor sanki.. umutsuz çıktım tartıya ama bi baktım ki 81.3. Eksilen 1.1 kilo daha çok şükür..
Gelelim kahvaltıya, şuan yapıyorum sucuk 2 yumurta maydanoz kiraz domates salatalık 3 zeytin tel peynir ile 7 kb 415kalori oldu . Net karb 4.50 de kaldı. Hesap yaparken net karb dikkate alıyorum..
IMG-20200701-WA0006.jpeg

Ben bozdum kaç gündür psikolojik olarak sanırım 😥başlamak istiyorum tekrar tek olmuyo yaa eski grup da yok sen hergün girde bari moral olsun banada 😂

Ben bozdum kaç gündür psikolojik olarak sanırım 😥başlamak istiyorum tekrar tek olmuyo yaa eski grup da yok sen hergün girde bari moral olsun banada 😂
Yaa lütfen başla çok emek verdik ziyan olmasın :-) en azından fatsecret uygulamasini kullan orası insanı düzene sokuyor frenliyor :)

Bugün kahvaltım çok güzeldi :) uygulamada da paylaşıyorum orada da diyet spor yapan insanların desteğini görmek baya motive edici oluyor.. sucuk haşlanmış yumurta tel peynir domates roka tere maydonoz ile 5 net karb 515 kalori ile ilk öğünümü yaptım. Kh çok düşük kaldı o yüzden akşama kabak mantı yemeyi düşünüyorum. 2 kabak rende edip soteleyeceğim üzerine sarımsaklı yoğurt ve minik ızgara tavuklar ilave ederim bol salata offf :-)

Merhaba herkese, akşam yemeği yerken yazıyorum size :) 2 kabağı spagetti gibi hazırladım az tuz ile soteledim üzerine 7 yemek kaşığı yoğurt gezdirdim 120 gr tavuk filetoyu minik doğrayıp salçalı baharatlı kavurup üzerine döktüm. Tadı enfes oldu denemenizi tavsiye ederim. Şekersiz kola 100 gr salata ile yiyorum. Kalorim 1200 oldu kb puanım 38, net karb 29 bugün de şahaneyim aferin bana :) ara öğün yapmıştım 4 gibi fındık badem ceviz bitter bitki çayı ile dipnot :-)

Günaydın :) kahvaltımı yeni bitirdim şükür. Tereyağlı 2 yumurta 3 kiraz domates 1 salatalık roka maydanoz karışık 3 hindi füme 45 gr tel peynir ve bitki çayı ile kb puanı 6.50 kalori 380 net karb 5 oldu.. 1 lt sirkeli su içmiştim. Şimdi de 1 lt su içiyorum..

Eklentiler

• 20200703_120634.jpg
    20200703_120634.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 37
Günaydın 😂sıcaktan canın bişey istemedi br kase nesquik yedim sütle kalori 229 oldu kb 32 😂ama akşama ciğer sote yicem çoban salata ile kb dengelerim de kalori çok düşük kalıyo yumurtadan da soğudum😞

Günaydın 😂sıcaktan canın bişey istemedi br kase nesquik yedim sütle kalori 229 oldu kb 32 😂ama akşama ciğer sote yicem çoban salata ile kb dengelerim de kalori çok düşük kalıyo yumurtadan da soğudum😞
Ciğerin kalorisi yüksek olur diye düşünüyorum, fazla alırsın biraz. Olmadı salataya ceviz peynir ekle seversen.. kalori düşük olmasın.. ayrıca sıcakta da soğukta da her şekilde yiyorum ben ya :KK70:

Merhaba herkese 4 gibi yenen ara öğünden sonra şuan itibariyle akşam yemeği yiyorum. 2 kabak rendele tuz at az kavur üzerine naneli yoğurt 7 kaşık üzerine az salçalı baharatlı 120 gr ızgara tavuk yanında 100 gr salata of mis :)

Selam yazamadım sabah. 16 saat açlık için bekleyip 11.30 da yedim kahvaltıyı. 2 kızarmış yumurta 4 hindi füme 4 kiraz domates 2 mini salatalık 30 gr roka 1 sivri biber 5 zeytin 45 gr tel peynir ile 6 net karb 430 kalori oldu. 3 gibi ara öğün yaparım canım isterse ki kesin ister :-)
20200704_113823.jpg

İyi akşamlar, mantarlı tavuk salata taze fasülyeden oluşan akşam yemeği.. şuan yiyorum günü 1050 kalori 34 kb 22 net karb ile kapattım

Merhaba, sabah kahvaltım şöyle idi, 4 minik mantar 3 sivri biber 30 gr sucuk 2 yumurta ile sote yaptım. 3 zeytin 40 gr tel peynir 25 gr yeşillik kiraz domates salatalık yedim. 9 kb 500 kalori 6 net karb oldu. Cam sildim ev işi yaptım yeni oturma fırsatım oldu, çok yoruldum şimdi ara öğün yaparım. Akşama kabak mantısı istiyor canım..

X