Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Merhaba bende sessiz takipçilerinizdenim çok dikkat etmeme rağmen gram eksilmedi benim 40 ı geçmedim hiç tam 4 gündür yapıyorum tabi regl durumuda var şu an öyleyim vermemem regl yüzünden olabilirmi anlayamadım
Reglden olabilir kalori miktarınız da çok önemli sadece kb saymak yetmiyor

Slm kızlar sabah sucuklu yumurta 1 dilim ekmekle yedim akşamda 4 kaşık ıspanak yemeği 3 ızgara kanat mecsim salata ile yedim ara öğündede 1 küçük kase çilek az sütlü kahve ve yarım eti karam gurme yedim😂😂kb 59 oldu olsun kapanışı yaptım kalorimde 1100de kaldı

Günaydın geçen hafta cumartesi 74.200 çıkmıştım malum bu sabah wc çıkamadım ama eksi 200 gördüm üstelik cumartesi pazar pazartesi full yedim ne bulduysam.. maalesef ülkemiz sıkıntılı bi döneme girdi. Özel çocuklarla çalışıyorum çok kalabalık okulumuz ve ciddi risk altındayız. Ucu açık bi tatile giriyoruz yarından itibaren. Bakalım neler olacak, evde çocuklarla olunca çok dikkat edeceğimi sanmıyorum yine de yazmaya çalışırım

Günaydın kahvaltım 1 haşlanmış yumurta 7 yeşil zeytin 30 ar gr kaşar salam 47 gr sosis 26 gr salatalık 32gr uno denge tam buğday ekmeği yedim artık kahvaltımı bu şekilde ekmekle yapacağım kb puanı 20 kalori ise 425 oldu

İyi akşamlar devam eden var mı?
İyi akşamlar, ben şu salgın geçene kadar ara verdim 2 çocuğumla evde kaldım ne olacak bilmiyorum. İnşallah tez zamanda bitsin başlayacağım yine

İyi akşamlar, ben şu salgın geçene kadar ara verdim 2 çocuğumla evde kaldım ne olacak bilmiyorum. İnşallah tez zamanda bitsin başlayacağım yine
Teşekkür ederim cevabınız için, toplam ne kadar süre yapabildiniz? sonuç nasıl oldu?

Merhaba hatunlar. Bende bu diyeti araştırıyorum dünden beri,hatta yurtdışındaki adı ww diet. Hatta bunun uygulaması var. Ve sana seçenek veriyor neyi kısmak istediğini,şeker mi,karbonhidrat mi,yağ mi, sen aralarından seçiyorsun ona göre puanlar çıkıyor. İnshallah anlatabilmişimdir :) ben bugün başlıyorum inşallah. Çoğu insan bu sistemle baya kilo veriyor

Herkese merhaba.
Hemen hemen 3 ay olmuş bırakalı ve yine ne bulduysam yedim gece yedim gündüz yedim evde oluşum beni fena halde etkiledi hep hamur işi abur cubur vs yedim. Tabii verdiğim 14 kilonun 10 unu geri aldım :KK43: bugün itibariyle bu diyete yeniden başlıyorum. Bildiğiniz üzere asla aç kalmadığınız muazzam bi diyet yöntemi bu. Hiç-bir damak zevkinizden vazgeçmiyorsunuz 2 haftada 1 ödül günü yapıyordum vs vs. Hızlı kilo verdiren süper bi yöntem mühim olan dikkatli ilerlemek, bırakınca herşeye saldırmamak benim gibi..haydi bana katılın :)

Sabah kahvaltısı,
2 çeri domates bi ufak salatalık bi çarliston biber bi tutam roka salam sosis 7 zeytin süzme peynir 2 haşlanmış yumurta ile toplamda 533 kalori ve 13 kb oldu

Ara öğün zamanı, 3 kare bitter, 15 gr ceviz ve yarım yeşil elma üzerine tarçın serptim bitki çayı ile yiyeceğim.. sabah kahvaltı ile toplam kb puanı 25.50 kalori ise 730 oldu. Akşama tavuk fileto şekersiz kola salata yerim kalori de kb de tutmuş olur oh mis :)

Selam :) akşam yazamadım, 240 gr tavuk fileto şekersiz kola 300 gr salata akşam yemeği idi. Günü 37 kb puanı 1115 kalori ile kapattım. Gelelim bu sabaha, sabah dediğime bakmayın az önce yaptım kahvaltı :) 2 haşlanmış yumurta domates salatalık roka tere 5 zeytin süzme peynir 2 minik sosis bitki çayı ile beraber 13.16 puan 370 kalori oldu:) akşama kadar acıkmazsam ara öğün yapmam 7 gibi yemeğimi yerim mis :)

Akşam yemeği 18.30 gibi yaptım ama evde olunca yemek yeme işi baya uzun sürüyor benim rahat yarım saat yiyorum yavaş yavaş.. 300 gr salata 240 gr tavuk fileto şekersiz kola ile kb puanı 26 kalori ise 735 oldu. Çooooook düşük oldu bugün saat de epey geç oldu kuruyemiş bitter bitki çayı ile tamamlarım 1000 kaloriye altında kalmak da sağlıklı gelmiyor

IMG-20200612-WA0001.jpeg
IMG-20200612-WA0001.jpeg

Kahvaltım bu şekilde oldu. Toplam kb puanı 10.35 kalori ise 375 oldu. Yine iki öğün yapacağım sabah 10 gibi uyanıyorum ama kahvaltıyı bilerek geç saate bırakıyorum hem kb diyeti hem de if gibi olsun istiyorum daha 2 gün oldu ama belli etti hemen geçenlerde giyerken zorlandığım eşofman altını hop diye geçirdim totomun üzerine :KK70:

Selam herkese :) dün akşamı yazamadım yine fiks menü tavuk fileto salata şekersiz kola yedim kalorim de kb puanı da çok düşük kaldı misafirliğe gidecektim orada kurabiye vs yerim diye düşündüm ama yiyesim gelmedi gece yatmadan kefir içtim yine de kalorim 800 lerde kaldı. Şuan kahvaltı yapıyorum. İki kaşık mantar sote 65 gr kızarmış yumurta 2 minik sosis 20 gr salam 50 gr salata 5 zeytin biraz süzme peynir biraz kaşar çeyrek domates ile kahvaltım 11.75 kb kalori ise 470 oldu foto da ekleyeceğim
IMG-20200613-WA0000.jpeg

Herkese merhaba cumartesi akşam köye gittik. Giderken kahvaltılıkları bile tartıp götürdüm yanımda, programıma ilave 2 kuru patlıcan dolması yedim yine de puanım ve kalorim sınırı geçmedi.. gelelim bugüne. Aşırı dolu bi kahvaltım oldu kb puanı 15 kalori ise 485 oldu
IMG-20200615-WA0004.jpeg

İkinci ve son öğünümü şimdi yapıyorum eşim çok geç kaldı bu saate kaldı yemeğim, aç değildim ama mecbur yemeliyim. Salata tavuk fileto ve şekersiz çay ile 30 kb puanı 860 kalori ile gün bitti :)

Yaaa kızlar çok özlemişim burayı😂😂aktif olan birini bulduğuma sevindim asiasena😂
Kilo almadım da vermedim de pekde uymadım ama başlamak istiyorum yeniden korumakda başarı dimi

Merhaba hatunlar. Bende bu diyeti araştırıyorum dünden beri,hatta yurtdışındaki adı ww diet. Hatta bunun uygulaması var. Ve sana seçenek veriyor neyi kısmak istediğini,şeker mi,karbonhidrat mi,yağ mi, sen aralarından seçiyorsun ona göre puanlar çıkıyor. İnshallah anlatabilmişimdir :) ben bugün başlıyorum inşallah. Çoğu insan bu sistemle baya kilo veriyor
Nasıl bir proğram acaba bu merak ettim detay verirmisiniz

Bugün pek bakamadım buraya, okula evrak işleri için gitmem gerekti akşam 6 da geldim aç değildim ama aşırı yorgunluktan bitkin düştüm hemen 2 kuru patlıcan dolması ve bitki çayı tükettim saat 9 a doğru 240 gr tavuk fileto şekersiz kola ve salata yedim. 28 puan 935 kalori oldu. Yarın tartıda müthiş bi eksi göremezsem demek ki kb ve kalori az kalıyor demektir artırırım işime gelir daha çok yerim :KK70:

X