Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Merhaba, buraya yazamıyorum nedense yaa :) sizden hiç ses çıkmayınca isteğim olmuyor demek ki :-) gelelim günün menülerine, sabah 2 yumurta hindi füme domates salatalık iceberg zeytin tel peynir ile kahvaltımı yaptım, ara öğün badem ceviz bitter yedim şuan akşam yemeği yiyorum, 2 kabak 120 gr tavuk fileto şekersiz kola az makarna az iceberg ile günlük 35 net karb 1100 kalori mis :)

Menümü de paylaşayım :-)
IMG-20200706-WA0009.jpeg

Selam herkese, bugün sabah yürüyüşe gidecektim ama canım istemedi, markete gittim sadece yeşillik alacaktım ama iki koca bez çantası ile geldim, ağırlık rahat 15 kiloyu geçmiştir. Onunla 20 dk yürüdüm, aşırı terledim, her yerim ağrıyor ağır olunca.. gelince kahvaltı yapma firsatim oldu, 12,30 da ilk öğünü yaptım, bugün ara öğün yapmayacağım çünkü akşama bebek görmeye gideceğiz ve oraya saklıyorum tüm kh kalori hakkımı, bugün biraz aşacak o yüzden tartı işini yarın yapmam belki bilmiyorum.. cumaya ertelerim.. gelelim kahvaltıya, tel peynir 3 zeytin maydanoz kiraz domates salatalık 2 haşlanmış yumurta bir tane karabuğday patlağı üzerine tahin pekmez sürdüm 345 kalori 12 net karb oldu..

Merhaba, buraya bir müddet sadece haftalık kilo bildirimi yapacağım.. bu haftada eksi 1.2 kilo daha gitti. Güncel 80.1

Güncel kilom 78.8
Gayet başarılı gidiyor diyet, aslında hiç diyet gibi de değil. İstediğimi yiyorum ama sınırlı elbette, program beni çok kontrollü hale getiriyor. Çok memnunum, birde sabahları 11 gibi falan soğuk türk kahvesine aspir yağı ekliyorum yanında sirkeli su içiyorum acayip tok tutuyor onu içince egzersiz yapıyorum bağırsaklarıma da çok faydası oluyor. Tavsiye ederim. 3 gündür neredeyse tek öğün besleniyorum dolu dolu. 3 4 gibi yiyorum acıkmıyorum çünkü.. 8 gibi de yoğurt yiyip günü kapatıyorum..

Merhaba bende kb diyetine başlıyorum. 164 boyum 75kilom. 40 bedenim. Hedefim ilk once 65. Daha once 46 beden ve 92 kiloydum .diyetin yaninda Chloe ting in egzersizlerini yapmaya devam edicem.

Sabah kalkinca 1 saat egzersiz yaptım sonra triodim çalışmadığı için ilaç içtim. Kahvaltı olarak rafadan yumurta domates salatalık dereotu nane kızarmış çavdar ekmeği

Kahvaltı ve öğle yemeği sabah egzersiz yapmadım çünkü öğleden sonra yüzmeye gidicem

Eklentiler

• Screenshot_20200804-123905_FatSecret.jpg
    Screenshot_20200804-123905_FatSecret.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba C Cma , kolay gelsin başarılar bol eksiler diliyorum.. Ben yazamıyorum çok yoğunum işe başladım, sadece kilo bildirimi yapacağım dedim ama geçen hafta onu da yapamadım. 78.3 son kilom bu hafta regl başlayacak tartılmayayım diyorum ama yine de dayanamıyorum :KK70: 2 gündür karb oranını çok aşağı çektim. Fark ettim ki karb 50 lerde olunca acıkıyorum. 2 gündür 20 yi geçmiyor gayet tok ve enerjik oluyorum.

Güncel kilom geçen cuma 77.8
Her hafta yarım kilo veriyorum çok şükür..

Merhaba, buraya bakamıyorum ne zamandır. maalesef 1 Ay önce rahatsızlandım, tiroit değerim çok yükselmiş. Düşük karb beslenme bu şekilde etkilemiş, şuan kalori hesabı ile devam ediyorum yine inanılmaz doyuyorum ve daha sürdürülebilir. Şuan yağ kısıtlaması ile ilerliyorum 50,60 gr arası yağ alıyorum o da besinlerden gelen yağ ilave olarak yağ kullanmıyorum. Karb 100 leri geçiyor protein de 80 100 arası kalori 1600 geçmiyorum, yağ kısıtlaması olduğu için 1600 bulamıyorum gerçi hiç

X