Kb Diyeti İle Hedefe Adım Adım

Yavaş vermiyorum 40.günde 11 kilo verdim hemen hemen.. üstelik sağlık sorunlarına rağmen.. bünye alışmasın şaşırtayım istiyorum

Öğün öğün ben yazıyorum, sizi de beklerim.. en son 1 saat önce kuruyemiş bitter çikolata ve kayısılı form çay tükettim şimdi su içip yatacağım:)

Günaydınnnnn :) 2. Dersim boş ama yine başka öğrenci yazma ihtimaline karşı 8.50 de kahvaltımı yaptım. 2 haşlanmış yumurta 7 zeytin 2 kiraz domates birer tutam maydanoz ve roka bir dilim köy peyniri 2 ceviz ve kayısılı form çay hüplettim :) peynir ve zeytin bitmedi öğle yemeği salatasına ekleyeceğim :) yediklerim yarım kalanlarda dahil toplam kb puanı 7 kalori ise 360 oldu :) öğle için salata ayran ve döner düşünüyorum bakalım..
Haydi listeler gelsin:)

günaydınlar...bende 2 haşlanmış yumurta,2 dilim sucuk,1 dilim doğal peynir,2 tane zeytin,bir çatalda tahin helvası ve 1 kupa çay ile kahvaltımı yaptım kb puanın 7 kalırım ise 404 oldu...

Günaydın kızlar iki haşlanmış yumurta 50 grm peynir 30 grm hindi füme ve 5 zeytin le 320 kalorilik kahwaltı yaptım kb değeri 5.86 diyo proğram bi terslik war ama neyse😂😂

Oh menüler şahane :) bana da öğle yemeği zamanı. 2 kase dolusu salata sabahki peynir zeytin 2 ceviz 150 gr hindi füme 1 bardak ayran ile yiyorum görüntü lezzet şahane valla :)

slm hanımlar...bende öğlen yemeğimi yedim 150 gr piliç köfte 10 gr kadar acılı ezme 10 gr kadarda çiğköfte yedim çatal ucuyla çok az tadımlık aldım onun için gr ları çok az yazdım şimdilik kb puanım 19 kalırım ise 830 akşama misafirim var yine bakalım nasıl olacak

Slm kızlar akşam yemeğimde 100 grm tavuk snitzel 100 grm sosis 20 grm ranch sos ve yeşil salata 1 porsiyon öğlende çeyrek simit yedim😂😂toplam kb 44 Kaloride 1012 de kaldı👌👌👌

Slm kızlar akşam yemeğimde 100 grm tavuk snitzel 100 grm sosis 20 grm ranch sos ve yeşil salata 1 porsiyon öğlende çeyrek simit yedim😂😂toplam kb 44 Kaloride 1012 de kaldı👌👌👌
Oh oh süper :) bende mantarlı tavuk sote ile salata yiyeceğim daha pişirmedim..

X