Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şok diyet önermiyolar ama kabak detoxunu tek gecerim 3 günde 3 kiloya yakın veriliyo nilay keçecinin bak isteesen google danBen 65 olsam Bi şok diyet uygulayacam
Çok ii vermişsin bende böle versem o zman bir ay bir haftaya istediğime ulaşırım süperYavaş vermiyorum 40.günde 11 kilo verdim hemen hemen.. üstelik sağlık sorunlarına rağmen.. bünye alışmasın şaşırtayım istiyorum
Oh oh süper :) bende mantarlı tavuk sote ile salata yiyeceğim daha pişirmedim..Slm kızlar akşam yemeğimde 100 grm tavuk snitzel 100 grm sosis 20 grm ranch sos ve yeşil salata 1 porsiyon öğlende çeyrek simit yedimtoplam kb 44 Kaloride 1012 de kaldı
Afiyet olsun sizede şimdiden ilk gündü ama şimdiye kadar iyi gitti kaçamaksız biter umarımbu saatten sonra şekersiz çay kahve içeceğim sadeceOh oh süper :) bende mantarlı tavuk sote ile salata yiyeceğim daha pişirmedim..
Bu saatten sonra asla yapmayın, emekler çöp olmasın :)Afiyet olsun sizede şimdiden ilk gündü ama şimdiye kadar iyi gitti kaçamaksız biter umarımbu saatten sonra şekersiz çay kahve içeceğim sadece