Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Tedbırsızlık falan deyıp durmayın hangı yontem yuzde yuz koruyor olacagı varsa oluyor ben evlendım spral taktırdım tutmadı,prezrvatf esım ıstemedı.o bılınen yasm... Dogum kontrol hapını kullanıyordum adet donemınde ara verdgmzde bırlıktelk yasadık esım koruyordur adet donemnde bsy olmaz dye guvendı ben yınede ell.. Ertesı gun hapından aldım bunca seye ragmen sonuc hamıle kendı basınza gelmıyorsa tedbrsızlık bılerek flan dyp ınsanlra laf sokmayn olacagı varsa oluyo hepnz dort dortlksnz sız hersyı bılırsınz tabı.

Ben şu anda adet düzenleyici olarak doğ. kont. hapı kullanıyorum halihazırda.. Evlenince de devam edeceğim zaten doktor kullanman gerekiyor sürekli dedi aksi halde kist oluşuyor. Gel gör ki sadece bununla asla yetinmem, eşim de korunsun.

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O
littlemother littlemother bende senın gibi bu çagda hala kaza ıle hamılelık nasıl olur dıyordum , inankı herkesle dalga gecer bir suru buyuk soz soylerdım ama eşiyle arası bozuk olanları kasdetmıyorum tabikide ama benım gıbı gercekten cocuk sahıbı olmak istemeyıp kazayla kalanlarda var , biz oglumun dogumundan sonra 5 sene prezervatıfle korunduk gercektende hıc bır sey olmadı ama 6 ay once yaparken prezervatif cıktı ve ( tekrar etmek ıstıyorum sadece 1 kere ) olmasına ragmen o ay hamıle kaldım , oncelerı uzuldum ama artık 2. cocuk fikrine alıstım .
Demem o ki kımseyı yargılamamak gerekiyor , allah veriyor canım , gercekten akıl plan yaparken kader gulermıs , benım durumumda olup kazayla hamıle kalanlar var . Sende buyuk konusma dalga gecme derım ben .

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O
ay keşke biz de kazayla hamile kalabilsek yahu.
bu kdr bakamayacaksanız, veya ayrılacaksanız ne bileyim doğru düzgün korunun!
ben hiç erkek korunurken hamile kalan görmedim...
veya düzenli iğne vurduran ya da hap alan kimseyi de hamile görmedim.
emziriyosanız kocanız korunsun. ay beyefendi istemiyorsa eğer hiç yapıp riske atmayın bari!

Uf bi negatif testten sonra bu konuyu görmem pek hoş olmadı sanırım :KK43:

ben süpriz şekilde hamile kaldım. mutlaka benim gibi olan vardır ama sayısı çok çok azdır buna eminim. evlenmeden 1 ay önce iğneye başladım (aylık igne) 8 ay kullandım. sonra çalışmaya başladığım için sağlık ocağına gidip iğne vurunmaya vaktim kalmadığından hapa geçiş yaptım. araştırıp en iyisini buldum tabiki doktor tavsiyesiyle.
günü gününe hatta saati saatine kullandım. 4 ay kullandıktan sonra hamile kaldım.
doktorumun demesine göre hap beni korumuyormuş benim gibi olan 1000 de 1 kadın varmış. o dört ayda iğnenin etkisi devam etmiş. evlenirken daha hapa başlamış olsaydım ilk aydan hamile kalabilirdim. doğurganlık seviyem yüksekmiş.
hatta bunu duyunca dünyaya doğurmaya mı geldim ben diye ağladım bile. doğumdan sonra spiral taktıracağım

Dogurganlik seviyes mi? Ilk defa duydum. Şu bdvde neler ogreniyoruz. Benim seviyem düşük heralde. :KK57:

Arkadaşım spiral le ikiz hamile kalmıştı
Canim sprail de garanti bir korunma yontemi degil bence,cunku zamanla kayma yapiyor ayda bi defa kendin kontrol etmen gerek,6 ayda birde kontrole gitmen gerek zira hamile kalma olasigi olabiliyor..ama tabi bu rahimle alakali bisey bazilari yillarca kullaniyor ve memnunlar yinede dedigim gibi her ihtimali goze alirsak,benim sahsi gorusum ben pek guvenmiyorum..

littlemother littlemother bende senın gibi bu çagda hala kaza ıle hamılelık nasıl olur dıyordum , inankı herkesle dalga gecer bir suru buyuk soz soylerdım ama eşiyle arası bozuk olanları kasdetmıyorum tabikide ama benım gıbı gercekten cocuk sahıbı olmak istemeyıp kazayla kalanlarda var , biz oglumun dogumundan sonra 5 sene prezervatıfle korunduk gercektende hıc bır sey olmadı ama 6 ay once yaparken prezervatif cıktı ve ( tekrar etmek ıstıyorum sadece 1 kere ) olmasına ragmen o ay hamıle kaldım , oncelerı uzuldum ama artık 2. cocuk fikrine alıstım .
Demem o ki kımseyı yargılamamak gerekiyor , allah veriyor canım , gercekten akıl plan yaparken kader gulermıs , benım durumumda olup kazayla hamıle kalanlar var . Sende buyuk konusma dalga gecme derım ben .
ertesi gün hapı var? bu kazayla olmuş olmuyor. o riski bilerek almışsınız oluyor bence canım benim.

Benim duyduklarıma göre şöyle hamile kalınıyor bizim gelinimiz sütüm korur demiş kucağındaki bebek 2 aylıkdı hamile olduğunu öğrendi arkadaşım geri çekme yönteminden hamile kaldı oysa 5 yıldır korunuyordu diğer arkadaşım 2 haftadır doğum kontrol hapını içmediğinden hamile kaldı odaaaa şokkklarda nasıl olur halbusem 2 kutu yazdırmış almış eczaneden:KK53:heryıl üstüste 5 kez hamile kalan arkadaşım heryıl korunduğu halde hamile kalıyor bide korunmasa ne olcak hali siz düşünün:KK14:evliliğinin son durağının yakın olduğunu düşünen kuzen belki düzeliriz amacıylaaa hapı almıyor iki sefer küttttt hamile aaaaaaa nasıl olur oysa o herseferinde korundu 2 sefercik almadı elinde patladı:KK43:bi ara kayınvalidemin oturduğu sitede modaydı bu korunurken hamile kalmak 5 bayanda korunurken kaldım dediklerinde şaka zannettim içlerinde kariyer sahibi kaç yıllık üni bitirmişleride duyunca şaka olmadığını anladım:eek:bana gelince evliliğimin 4 yılı korundum sonra bebiş istedik 5 yıl olmadı sonra minik prensesim oldu prensesim doğdu 4 gün spiral taktırdım 4 yıldır korunurken hamile kalmadım:KK53:belki banada loto çıkar bellimi olur ama biz o lotoyu istemiyoruz :KK43:allı ballı kuzumuz yetiyor:63:

Dogurganlik seviyes mi? Ilk defa duydum. Şu bdvde neler ogreniyoruz. Benim seviyem düşük heralde. :KK57:
iki doktordan duyduğum bu şekilde. hatta ilk başlarda oldukça korkuttular hap kullandığın için bebekte yan etkisi olur gelişme geriliği muhtemelen düşükle sonuçlanır diye. 22 hafta oldu hala o korkuyu atamadım içimden her an bir şey olacak gibi

Bende kazayla kalmıştım 2. Kızıma. Korunurken nasıl olur diye ama Allahın gönderdiği başım gözüm üstüne dedim. Sonra büyük kızımı kaybettim küçüğü 1,5 yaşındaydı ozaman, eğer o olmasa ben ölürdüm kendime gelemezdim dedim.
Ve ozaman anladımki Allah herzaman hayırlısını masip ediyor.

Ama tabi ben boşanma arefesinde falan değildim mutlu bi hayatım vardı..

Tedbırsızlık falan deyıp durmayın hangı yontem yuzde yuz koruyor olacagı varsa oluyor ben evlendım spral taktırdım tutmadı,prezrvatf esım ıstemedı.o bılınen yasm... Dogum kontrol hapını kullanıyordum adet donemınde ara verdgmzde bırlıktelk yasadık esım koruyordur adet donemnde bsy olmaz dye guvendı ben yınede ell.. Ertesı gun hapından aldım bunca seye ragmen sonuc hamıle kendı basınza gelmıyorsa tedbrsızlık bılerek flan dyp ınsanlra laf sokmayn olacagı varsa oluyo hepnz dort dortlksnz sız hersyı bılırsınz tabı.

Iyi de siz de esinizin sözüne itimat edip tedbirsiz davranmissiniz. Bu arada esiniz nerden biliyormus ki

Kizlar bende o yöntemle hamile kaldim. Hatta amaan olmaz yeaaa bir kere bosalmaktan dedik hamile kaldim. Iyiki de kalmisim. Bana kalsa hic cocuk yapmazdim. Su an hala geri cekilme yöntemiyle devam ediyoruz ama spiral icin bir türlü randevu alip gidemedik hep bir is cikti.
Bir de biz cozumu sevismemekte bulmustuk. Sevismezsek olmaz. Aaa bak bunun sonu buraya gider diye :KK70:

ertesi gün hapı var? bu kazayla olmuş olmuyor. o riski bilerek almışsınız oluyor bence canım benim.
basiretin baglanıyor ben cok dikkatliyimdir normalde , o gun eczaneler kapalıydı ,3 tane nöbetcı eczanede o hapı bulamadık , ayrıca allah nefes almasını ıstedıyse bebegın ne yaparsan yap allahın verdıgı canı alamıyorsun , sadece nacizane tavsiyem buyuk konusmayın derim , cunku bende aynen sizler gıbı dusunuyordum , gercekten bızım gıbı korunup kazayla kalanda var ç

Yanlis anlasilmasin. Kimseyle dalga gecmek haddime degil. Zaten bi kisiden degil genel bi konudan bahsediyoruz. Büyük konusmak degil niyetim varsa bu isin sirrini bilen aydinlanalim. Yani nasil kazayla oluyorsa önlem alalim ya da kaza hic basina gelmemis olanlarin basari sirrini ögrenelim.

Ya bende tam tersi hamile kalmamak istiyorum en azından bir sene kalmamam lazım.bu konu da çok tedirginim bazıları korunurken bile hamile kalıyomuş gerçekten var mı böyle bişeyo_O

basiretin baglanıyor ben cok dikkatliyimdir normalde , o gun eczaneler kapalıydı ,3 tane nöbetcı eczanede o hapı bulamadık , ayrıca allah nefes almasını ıstedıyse bebegın ne yaparsan yap allahın verdıgı canı alamıyorsun , sadece nacizane tavsiyem buyuk konusmayın derim , cunku bende aynen sizler gıbı dusunuyordum , gercekten bızım gıbı korunup kazayla kalanda var ç
ertesi gün hapı bildiğime göre ilişkiden 3 gün sonra da kullanılabiliyor.
canım şimdi ben çocuk sahibi olamadığım için büyük konuşayım belki başıma gelir :) bir iki Allah ne verdiyse oh. olsun da :KK43:

Yanlis anlasilmasin. Kimseyle dalga gecmek haddime degil. Zaten bi kisiden degil genel bi konudan bahsediyoruz. Büyük konusmak degil niyetim varsa bu isin sirrini bilen aydinlanalim. Yani nasil kazayla oluyorsa önlem alalim ya da kaza hic basina gelmemis olanlarin basari sirrini ögrenelim.
bende senelerce korunup hamile kalmamayı basardım yani basarılabiliyor ama ona ragmen kazayla kalınadabiliyormus aynı zamanda onuda ogrendım tecrübeyle sabit . Allah herkese hayırlısını versın

X