Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Evlendim bir ay önceden hap kullanmaya başladım her gece aynı saatte içtim korudu. İlacı bıraktım 7.ay hamile kaldım. Kızım 11 aylık 5 aylıkken spiral taktırdım. Hatta bir de ne olur ne olmaz diye riskli günlerde prezervatif kullanıyoruz. Bilmiyorum bu kadar korunup kazaya uğrayan var mı..

var... ama sitedeki kadar çok değil... bu bana biraz hormonlardan gözüm döndü o anda hiç bir önlem alamadım gibi geliyor...

böyle diyenlere de çok kızıyorum ama kısmet işte elbette ki kaza diye bir olgu var hatta 3 kere üst üste spiral doğum kontrol hapı ikilisiyle hamile kalan tanıyorum...

çünkü hepsinde belli bir korunmama riski var... benim anlamadığım kocayla araları bozuk ama yastığı görünce maşallah tarih yazıyorlar...

Daha evvel yazıldı mı, bilmiyorum.
Herkes için de geçerli değildir elbette ama şöyle bir şey de var.

Bazı kadınlar, kocalarından gördükleri tecavüzü "kaza" diye adlandırıyor olabilir.

cüzdanimda prezervatifle dolastigimi hayal edemiyorum bu aralar rahatim hep adetliyim hemde kocam la aramiz limoni
İyide kuzum bu hareketi bende yaptım kendi çantama değil eşimin cüzdanına koydum aynen şöyle yeni evliyken iki deli uzağa gider biz eve gitmeyelim otelde kalalım der nerde ne zaman kaldığımız geldiğimiz gittiğimiz belli olmazdı hala dayı teyze görümce arar bize gelin orda burda kalıyoruz diye eşimin cüzdanına sıkıştırdım birkaç tane gözükmeyen yere sonracığıma bi akşam görümce beni bi gazla bi gazla eşimin telini karıştırdıkdan sonra cüzdanına el attım sen unut kendi koyduğum prezervafleri ortalığı ayağa kaldırdım yetmezmiş gibi türkiyedeki ailemi aradım :eek:onlarda dön gel hemen yavrucum dediler:KK14:ortalık karıştı sonra ben hatırlaaaa:confused:cümle aleme rezil oldum:oops::oops:

var... ama sitedeki kadar çok değil... bu bana biraz hormonlardan gözüm döndü o anda hiç bir önlem alamadım gibi geliyor...

böyle diyenlere de çok kızıyorum ama kısmet işte elbette ki kaza diye bir olgu var hatta 3 kere üst üste spiral doğum kontrol hapı ikilisiyle hamile kalan tanıyorum...

çünkü hepsinde belli bir korunmama riski var... benim anlamadığım kocayla araları bozuk ama yastığı görünce maşallah tarih yazıyorlar...
Korunurken hamile kalanların çoğu bahanelere sığınıyor bu bir gerçek ama teyzemden biliyorum spiral taktırdığının 1,5 yılında hamile kaldı spiralden oluşan düzensiz adettinden hamile olduğunu 2 aylıkken öğrendi birlikde doktora gittik ben 12 yaşında falandım teyzem şoklardaydı yalnız ondanmı kaynaklı bilmem teyzem çok mikrop kaptı rahminden sürekli 9 ay boyunca doktordan çıkmadı aynen oğluda çok sağlık sorunları yaşadı sürekli küvezde sonra başka sorunlar yaşadı şimdi delikanlı oldu sağlıklı çok şükür yine bir komşum 4 sezeryan deyip tüplerini bağlattı 5 yıl sonra prenses geldi çok nadirde olsa korunurken kalanlar var ama çok nadir dediğim gibi çoğu bahane ediyor spiral takan drum 100/ 1 hamile kalma riskin var dedi

Daha evvel yazıldı mı, bilmiyorum.
Herkes için de geçerli değildir elbette ama şöyle bir şey de var.

Bazı kadınlar, kocalarından gördükleri tecavüzü "kaza" diye adlandırıyor olabilir.
He ya. Sanırım zorla olunca kaza oluyor. Biz de ne zamandır istiyoruz cocuk. Olmuyor ama. Eşime şunu bi de zorla yap. Millet öyle hamile kalıyormuş diyorum. Adam çıldırdn sonunda diyo :KK45:

Nasil oluyorsa o kazaya kurban gitmek istiyorum. Aylardir deniyoruz korunmuyoruz niye o kazaya kurban gidemiyoruz arkadas???

Şimdi 4 sene oldu doğum yapalı,6 ay emzirdim kullanmadım ilaç,sonra başladım bi sorun yok düzenli aldığımıda yukarda yazdım lakin olacağı varsa oluyor diyorum bu kaza değil Takdir-i ilahidir.toplamda gebelikler hariç 5 yıldır içiyorum bu ilacı içmeyede devam ediyorum.
baska bir olasılık içip içmediğini hatırlamıyorsunuz kötü hafıza :p:p:p

Bir de bu ertesi gün hapı ne pahalanmış arkadaş kondom falan yırtılsa alamicez maaazaaallahh :emir_bebek: işte al sana kazayla hamile kalma durumu :eek::eek:

Korunurken hamile kalanların çoğu bahanelere sığınıyor bu bir gerçek ama teyzemden biliyorum spiral taktırdığının 1,5 yılında hamile kaldı spiralden oluşan düzensiz adettinden hamile olduğunu 2 aylıkken öğrendi birlikde doktora gittik ben 12 yaşında falandım teyzem şoklardaydı yalnız ondanmı kaynaklı bilmem teyzem çok mikrop kaptı rahminden sürekli 9 ay boyunca doktordan çıkmadı aynen oğluda çok sağlık sorunları yaşadı sürekli küvezde sonra başka sorunlar yaşadı şimdi delikanlı oldu sağlıklı çok şükür yine bir komşum 4 sezeryan deyip tüplerini bağlattı 5 yıl sonra prenses geldi çok nadirde olsa korunurken kalanlar var ama çok nadir dediğim gibi çoğu bahane ediyor spiral takan drum 100/ 1 hamile kalma riskin var dedi
ooo tüp bağlattıktan sonra hamile kalan ilşk defa duydum bak.... bu dediğim kişi kessinlikle istemiyordu çocuk ama 3 yıl içinde 3 gebelik oldu sonuç hemm ne doktor kontrollerinde kısmetinde varsa geliyor

İlk hamileliğiniz mi?Beni gören 3 aylık falan hamile sanıyor resmen göbeğim çıkmadı.Hatta doktor şaşırdı,bir şeyden şüphelenip bir dolu test yaptı sağlıklı mıyız diye,sen son 3 ayda diğerleri gibi olmazsın dedi ama bakalım, sağa sola yatamamak beni çok rahatsız ediyor ben yüzükoyun yatıyordum hep :KK43: Neyse doğumdan sonra iyileşene kadar sağa sola dönüp yatabilmenin keyfini süreyim :))
Dogarsa yasayan ilk bebegim olcak ama 3. Gebelik sureci

Dogarsa yasayan ilk bebegim olcak ama 3. Gebelik sureci
insallah saglikla dogar saglikla buyur uzun bi omru olsun baska turlusunu akliniza getirmeyin masallah nazar olmasin. benim amcamin esi 5-6 kere hamile kaldi, hatta daha bile fazla ama sadece tek bir cocugu oldu, bizim goz bebegimiz su an... masallah cok da saglikli ve akilli bir oglan.

insallah saglikla dogar saglikla buyur uzun bi omru olsun baska turlusunu akliniza getirmeyin masallah nazar olmasin. benim amcamin esi 5-6 kere hamile kaldi, hatta daha bile fazla ama sadece tek bir cocugu oldu, bizim goz bebegimiz su an... masallah cok da saglikli ve akilli bir oglan.
masallahh hakkaten bu da bızım göz bebegumız benım bı tanesı 6 aylık bırı 4 aylıktı bırı 6 haftalıktı

masallahh hakkaten bu da bızım göz bebegumız benım bı tanesı 6 aylık bırı 4 aylıktı bırı 6 haftalıktı
rabbim bi daha gostermesin acilarini insallah. nasil dogurmayi dusunuyorsun bence normal dogum biraz riskli olur. ben olsam 39 haftalikken sezeryan dusunurum. 6 haftalik atlatiliyo da 6 aylik cok zor. biz amcamin esi ogullarina 7 aylik hamileyken gommustuk yavruyu, 1.5 ay kaldi derken karninda olmus. ben cok tereddutteydim ilk hamile kaldigimda ama allah yoklugunu gostermesin kizimin hic dayanamam.

rabbim bi daha gostermesin acilarini insallah. nasil dogurmayi dusunuyorsun bence normal dogum biraz riskli olur. ben olsam 39 haftalikken sezeryan dusunurum. 6 haftalik atlatiliyo da 6 aylik cok zor. biz amcamin esi ogullarina 7 aylik hamileyken gommustuk yavruyu, 1.5 ay kaldi derken karninda olmus. ben cok tereddutteydim ilk hamile kaldigimda ama allah yoklugunu gostermesin kizimin hic dayanamam.
Normal dogum dusunuyo doktorum

X