Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

Şuan Memnun musun implantan ilk taktırdığınızda ek yöntem kullandınız mı

Biz de kaza mahallinde bütün koşulları sağlıyoruz, aşırı hız, kaygan zemin, ışık ve kural ihlali, emniyet kemeri ihlali, alkollü sürüş vs. ama yaradan bizi her türlü kazadan beladan koruyor hâlâ
Bir bildiği vardır muhakkak.

Tek birleşmeyle hamile kalanlar var, onu geçtim vajinismus olupta birleşme olmadan hamile kalanlar var. Hadi onuda geçtim zevk suyuyla bile hamile kalanlar var var ama yani kazasını önlemsizliğini bilemem. Spiralle hamile kalanda var. Benim bildiğim spiral en sağlam yöntem kimisini 40 sene korur kimisini hiç korumaz aynı şekilde kondomlada hamile kalan var. hatalı oluyo sızmış oluyo delik oluyo vs vs vs vs

Bu nasıl bir doğurganlıktır yarabbim hatunlar fizik kurallarına karşı geliyor.hamile kalmaya gelmişler dünyaya.yaşam tarzım bunu kaldırmazdı ama içten içe kıskançlıktan çatlıyorum.benim gibilerin ne esksiği var.biz kadın değil miyiz? Bekar kadınım, korunmuyorum ve korkmuyorum bile o derece ümidimi kestim.ama ilginç yani doktora gitsen başka kadınla karşılaştırsan herşeyimi hepsi birebir aynı.o her tuttuğunu gol yapıyor bende tık yok.doktorlar ilaç yazmadan ilişkin var mı falan diyorlar direkt yok diyorum.gerek yok diye.bir sıkıntı çıksa susup oturacağım yerime de ee o zaman neden yani ? Hatta sıkıntı olanlar bile kalıyor.neyse allah belasını versin.boynumu bükük bıraktı.ne bir korunma telaşı ne bir hamilelik şüphesi heyecanı yaşayabildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaderimiz bu.ben de alışamıyorum.

Boşver aşkım, bak sonra çocuğunun babası terkederse çocuk yüzünden irkik bulamazsın sonra, nene lazım yani.

Çocuk istemiyorsan “gerçekten” istemiyorsan çift yöntemle korunursun. Hiç tehlikeye atmazsın olur biter. Kazayla hamile kalmak diye bir şey yok. Tedbirsizlik diye bir şey var.

Ben zaten planlıyordum ama temmuz gibi

Martta kalmışım

genelde çocuk yapmaması gereken insanların korunmayıp kendilerini aklama söylemleri bu topluma karşı. gayet doğurgan bir insanım. 2 çocuğuma da tekte hamile kaldım yani ilk ayda. buna rağmen hiç kazayla hamile kalma durumum olmadı yıllardır. çocuk istemediğim zaman prezervatif+dışarı gelme şeklinde çift yöntemle korunuyorum ben. insanlar korunmuyor, korunduğunu zannediyorlar.

Ben spiral kayması sonucu hamile kaldım. Bir kezde tüpler baglı iken.

Ki korunmayı bilmiyor degilim yani..
Evlendikten ve öncesi.. Evlenndijten 3 yıl sonra planlayıp hamile kaldım. Sonrası sürpriz işte

Elbette kaza oluyor, insanları bu kadar kolay yargılamamak lazım. Ben bizzat gördüm çocuk isteyip sahip olamadılar, vazgeçip korundukları sırada yaşandı hamilelik. Korunma yöntemlerinin koruyuculuk oranı 94 99 arası değişir. Yüzde yüz olmadığı için dünya üzerinde mutlaka birilerinin korunarak hamile kalıyor olması gerek. Her korundum hamile kaldım diyen doğru söylemiyordur ancak doğru sa olabilir, bu bilimsel bir gerçek. Bu yüzden insanları yargılamayalım, başınıza şifa gelmesin inşallah

Genelde prezervatif yırtılıyor veya spiral yerinden oynuyor. Bazende dışarı boşalarak hamileliğe engel olabileceğini sanıyor insanlar tabi o pek kaza olmuyor..

Boşver aşkım, bak sonra çocuğunun babası terkederse çocuk yüzünden irkik bulamazsın sonra, nene lazım yani.
Bu kadini ben hakket anlamiyorum yaw cocuk sahibi olanlara saydiriyo bazen sonra cocuk sahibi olmak istiyorum diyor evli degil bildigiMiz.. birde kurtaj meselesi filan vardi galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…