Kazayla nasil hamile kaliniyor?biri beni aydinlatsin

benim bu konudan kendimce çıkarımlarım şu şekilde oldu:

spiral : kayabilir, ayda bir kişisel, 6 ayda bir doktor muayenesi gerekir. (ki sanırım bu ayda biri de ovulasyon zamanına denk getireceğiz.)

hap + iğne : ishal gibi durumlarda koruyuculuk azalıyor, sanırım bazı bitkisel takviyeleri de araştırıp kullanmak gerekiyor.

prezervatif : kullanım talimatına tam olarak uymak gerekiyor.

geri çekilme : bu yüzyılda bu yöntemi kullananlara şaşırmak dışında bir çıkarımım yok.

ALLAHIMMM yalvariyorum nolursun bende kazayla hamile kalayim. .
benimde hayırlı sağlıklı bir bebeğim olsun. .
denemekten usandim. .
allahım bizim yüzümüzü de güldürsun inşallah. .. nasıl kazayla oluyor bizide bulsa bu kaza. . :KK43:

kısaca maddeleştirirsek
1-ister boşanma aşamasında olsun olmasın gidip elaleme mi atlasın(erkekler tabi yapıyor orası ayrı) bu zihniyetler de var.aralarında birinci dünya savaşı çıkıpta cinsel hayatları tam gaz gidenler de var.
2-kaza değil kısaca kadının "cahilim ve üşengecim bile bile lades oldum demesi.
3-son dk ya kadar" çocukla adam ederim" düşüncesine körü körüne bir bağlılık

Bakın Jessey Jessey hanım Alys Alys hanım benı cok ıyı anlamıs ve acıklamayı yapmıs ayrıca orada mesajımın devamını alıntılamamıssınız ısınıze gelen kısmını yarısını almıssınız ben tekrar acıklıyorum daha da acıklamayacagım butun korunma yntemlernı deneyp hala tedbırsız oluyorsam ne dıym daha sıze.ben spral taktırdım tutmadı gerı cıkarttılar enfeksıyon olustu.esımın annesı ve anneannesı hemsıre ıgneyı yaptırmamamı soyledıler adetını duzensızlestırır kılo aldırıyo hap kullan dedıler hap kullanıyordum bılıyorsunuz kı bu hap adet donemınde ara verılerek kullanılıyor ve normalde adet donemınde yumurtlama olmaz ve hamıle kalınmaz cok dusuk bı rısk adet donemnde hamıle kalmak ve esım anneanne ve annesyle buydgu ıcın bu konulara cok hakım bılıyor ogrenmıs adetmn son gunu bsey olmaz dedı ama hapın koruyuculugu devam edıyordu ve ben yıne guvenmeyıp esıme sozde sız tedbrszlk dıyorsunuz ama ertesı gun hapını aldım ve kullandım mesajmn devmda yazdgm gıbı ona ragmen hep hap hem adet donemı hem ertesı gun hapı herseye ragmen hamıle kaldım yanı tedbırlerı almıstım sız nasıl dusunursenız dusunun daha ne yapabılırdım yanı ılla dusuncenzı kabul ettırmye calısmayn ınsanlara bu sızın dusuncenız sıze gore tedbrsz olablrm ama bn tedbırlermı aldım anlayan anlamıs zaten sız anlamasanz da olur yanı ayrıca hnmefndı burada ınsanların basına gelenlerı sormus nıye cogunuz ılla korunup asla hamıle kalınmazmıs gıbı tedbrsızlıkte tedbrszlk falan dye konusuyorsunz basına gelırse anlarsınız bı tek ben degl pre.spral .ıgne hepsıyle hamıle kalan bı suru ınsan var hcbrı yuzde yuz koruyucu degl olacgı varsa olur

Bu siralar bdvde cok karsilasiyorum. Bosanacagim ama kazayla hamileyim. Kocam her halti yiyor,beni sokaga atacak ama kaza olmus. Hamileyim,napacagim??

Calismak zorundayim. Bilmem kacinci cocuguma kazayla hamile kaldim. Aldirayim mi?

Önleyici bi kafayla hareket etsek de sonucunda bu yavrular bunun cezasini cekmese.

Kazayla olan sey gercekte kaza mi? O zaman kazaya ugramayanlar bunu nasil basariyor? o_O

Komşumuz spiral kullandığı halde hamile kaldı. Ama spiral zaten iyi bir korunma yöntemi değil ve o kaza ile hamile kalanlar genelde korunmayanlar zaten. Geri çekilme takvim gibi şeyler sevişip hamile kalınca kaza ile oldu diyorlar.

Bakın Jessey Jessey hanım Alys Alys hanım benı cok ıyı anlamıs ve acıklamayı yapmıs ayrıca orada mesajımın devamını alıntılamamıssınız ısınıze gelen kısmını yarısını almıssınız ben tekrar acıklıyorum daha da acıklamayacagım butun korunma yntemlernı deneyp hala tedbırsız oluyorsam ne dıym daha sıze.ben spral taktırdım tutmadı gerı cıkarttılar enfeksıyon olustu.esımın annesı ve anneannesı hemsıre ıgneyı yaptırmamamı soyledıler adetını duzensızlestırır kılo aldırıyo hap kullan dedıler hap kullanıyordum bılıyorsunuz kı bu hap adet donemınde ara verılerek kullanılıyor ve normalde adet donemınde yumurtlama olmaz ve hamıle kalınmaz cok dusuk bı rısk adet donemnde hamıle kalmak ve esım anneanne ve annesyle buydgu ıcın bu konulara cok hakım bılıyor ogrenmıs adetmn son gunu bsey olmaz dedı ama hapın koruyuculugu devam edıyordu ve ben yıne guvenmeyıp esıme sozde sız tedbrszlk dıyorsunuz ama ertesı gun hapını aldım ve kullandım mesajmn devmda yazdgm gıbı ona ragmen hep hap hem adet donemı hem ertesı gun hapı herseye ragmen hamıle kaldım yanı tedbırlerı almıstım sız nasıl dusunursenız dusunun daha ne yapabılırdım yanı ılla dusuncenzı kabul ettırmye calısmayn ınsanlara bu sızın dusuncenız sıze gore tedbrsz olablrm ama bn tedbırlermı aldım anlayan anlamıs zaten sız anlamasanz da olur yanı ayrıca hnmefndı burada ınsanların basına gelenlerı sormus nıye cogunuz ılla korunup asla hamıle kalınmazmıs gıbı tedbrsızlıkte tedbrszlk falan dye konusuyorsunz basına gelırse anlarsınız bı tek ben degl pre.spral .ıgne hepsıyle hamıle kalan bı suru ınsan var hcbrı yuzde yuz koruyucu degl olacgı varsa olur

Adet döneminde birakilmaz. 21 günlük haplari icersiniz 7 gün ara verirsiniz. 28 günlük olanlari vardir. Hic ara vermezsiniz. Yani bunun regl dönemiyle alakasi yok. Sadece ilk baslayinca regl döneminin ilk bes günü baslanmasi gerekiyor. Bunlar prospektüste yaziyor zaten. Ne diye esinize onun ta anneannesine itimat ediyorsunuz?

demek ki hormonlarınız bayağı aktif doğurganlığınız yüksek
peki hep böyle mi olacakmış doktor söyledi mi bir şey
o zaman nasıl korunacaksınız yani sürekli tetikte mi olacaksınız hamile miyim değil miyim diye
öyle süpheyle yaşamak da zor

Adet döneminde birakilmaz. 21 günlük haplari icersiniz 7 gün ara verirsiniz. 28 günlük olanlari vardir. Hic ara vermezsiniz. Yani bunun regl dönemiyle alakasi yok. Sadece ilk baslayinca regl döneminin ilk bes günü baslanmasi gerekiyor. Bunlar prospektüste yaziyor zaten. Ne diye esinize onun ta anneannesine itimat ediyorsunuz?

ama o 7 gün tam adet dönemine denk geliyor.
hatta şöyle siz hapı bırakıyorsunuz, kişiden kişiye değişebilir ama 2-3 gün içinde adet oluyorsunuz.
hapı bırakmazsanız da o ay adet olmuyorsunuz.
dediğiniz gibi prospektüste yazıyor.
konu sahibi çok ayrıntılı yazdığı için anlaşılmadı bence.
biraz kafa karıştırıcı oldu kv ve anane ile ilgili verdiği bilgiler.

kazayla nasıl oluyo bende merak ediyorum.Yani erkek değilmi sonuçta dikkat etmesi gereken...yani erkeğin elinde olan bişey değilmi nasıl kazayla oluyo?

eskiden ben de böyle düşünürdüm ama son dönemde spiralle hamile kalan birkaç kişi duydum, üstüne 3 yıldır düzenli olarak aylık iğne vurulan bir arkadaşım da hamile kaldı, ha boşanma aşamasında neden son dakika seksi yapıyorlar bilmiyorum ama yavaş yavaş kazalardan korkmaya başladım :KK57:

Aynen oyle adet donemıne denk gelıyor ben o sekılde kullanıyordum sorup durdukları ıcın her ayrıntıyı o yuzden anlattım ve karıstı esımın anneannsıne annesıne ıtımat sebebım hemsıre olmaları kadın dogumcu yanında calısmaları bılıyor olmaları o yuzden onlara ıtımat ettım anneannesı ebe bu arada ben ıkısıne de hemsıre demısımde ıste ebe bırısı o yuzden bıldıgı ıcın

simdi soyle oluyor :) kadin bosanma olayini kendi kafasin da kuruyo kuruyo kuruyo amaa esine bise demiyo ha ortada dayak var aldatilma var o var su var bu var ama alisilagelmis olaylar durumuna geliyo... cinsellik devam ediyo korunma yontemleri de pek saglikli olmuyo muhtemelen is son raddeye geliyo tamam bosaniyorum annemin evine gidiyorum diyo bi bakmis ki tesaduf ya aaa hamile baslar taslara vuruluyo iki ucu boklu degnek ... kimsenin basina gelmesin zor iste e be kadin biraz dusun gunu gunune yasama gelecegine bak

X