Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

mavi41 saol bıtanem.bakıyorum ıntden nasıl bı unv dıe ama şeyı merak edıyorum .bn ıst da oturuyorum

serwısle mı gıtsem kı en az 1,5 saat dıyorlar yoksa yurtta mı kalsam bılemıyorum .çok

kararsızımkafamçokkarıştı.

arkadaşım da kocaeli üniversitesinde ve servisle gidip geliyor.çok da şikayetçi değil açıkçası.ben istanbulda okuyorum ve oturuyorum, eve 1 saat 15 dakikada ulaşıyorum canımbenneyaptımki

canım kayda geldiğinde yurtları da araşıtırsın bildiğim kadarıyla merkezdeki yurtlardan daha memnun öğrenciler.kampüse yakın devlet yurdu dışında yurt var mı bilmiyorum.yurdu merkezde tutarsan onun için de okuldan aşağı inmen gerekicek.servisle gidip gelince esktra izmit-ist arasındaki o yol olucak.başta da dediğim gibi geldiğinde araştırırsın hangisi daha çok içine sinerse.. sana biraz moral veriyim okulun bahar şenlikleri falan çok iyiydi sana sorun olucak ilk aklıma gelen şey soğuk hava ona da hazırlıklı gelirsin olur biterkaydirigubbakcemile2

Tebrik ediyorum arkadaşlar...
İst. üni. veye kimya mühendisliği varsa her konuda yardımcı olabilirim.
Çünkü ilk zamanlarda akıllarda bir sürü sorular oluyor falan, tahmin edebiliyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun herkese..:)

kızlar taban puanlar ösym'nin sitesinde açıklandı şu an site kilit gerçi de..
sınıf öğretmenlikleri ne olmuş öyle yaa:S

Hem ilk sıraya Uludağ üniversitesini yazdım hemde pişmanlık duyuyorum sanki.Türk dili ve edebiyatını kazandım bende...Ama tüm arkadaşlarım şehir dışına gidince ben ailemin yanında kalınca bi kötü oldum...Kafam çok karışık.Arkadaşlarım sen ana kuzusu gibi annenin yanında kaldın biz hayatımızı yaşıcaz falan diyolar sinirim iyice bozuluyor.

Ne yapsam ki???

Ben de ailemle yaşıyorum. İlk yıl problem oldu gece dışarı çıkmalar ama 2. yılımda çok rahattım.
Aile yapına bağlı. Eğer çok kısıtlayıcı değillerse sen de yaşarsın hayatını. Arkadaşlarının evinde falan kalırsın gece istediğin vakte kadar dışarıda olmak istiyorsan.

Çok kısıtlayıcı değiller genelde çoğu yere gitmeme izin verirler...Ama yinede başka şehirde olduğum kadar serbest olamam.

Ama artık yapabileceğin bir şey yok. Şimdiden bunun için üzülme bence.
Zamanla olursun. İstediğini de yaparsın merak etme.
Ben istediğim her haltı yaptım, her ortama girdim.
İstersen yaparsın. Olmayanı oldurursun. Bence tadını çıkar üniversiteyi kazanma hissinin verdiği memnuniyeti yaşa gönlünce.
Arkadaşlarının da saçma sapan konuşmaları üzmesin seni. Onlar kendileriyle ilgilensin.
Aileden ayrı yaşamanın binbir zorluğu da var hem.

ben de ailemle yaşıyorum ve izmir dışı hiç tercih yapmamıştım. hiç pişman değilim. şehir dışından gelen arkadaşlarım yemek, çamaşır vb dertleri düşünürken ben gayet rahat yaşıyorum. hastalandığımda ailem yanımda. bunun ana kuzusu olmakla alakası yok okuduğum şehirdeki üniversiteyi benim için yeterli görüyorsam ve puanım yetiyorsa neden şehir dışına gideyim ki? arkadaşlarının beklentilerini merak ettim açıkçası. şehir dışında okumanın güzellikleri olduğu gibi çok fazla zorluğu da var. ayrıca kaldıkları yurda göre değişir ama birçok yer 12 ye kadar dönmek zorundasınız diyor(arkadaşım özel yurtta kalıyordu ve delirmek üzereydi).
bence hiç takma arkadaşlarının dediklerini.yerimseniben

bence de loading çok haklıa.s hem onlar şimdi yaşıcakları zorlukları bilmeden böyle konuşuyorlar.geçen sene bana benzer şeyleri söyleyen çok olmuştu.ben evde kalıp yeniden hazırlandım onlar dışarda 1 sene kalınca hepsi de evlerinin kıymetini anlamışlar.keşke bende ailemin sözünü dinleyip gitmeseydim deyip duruyorlar.hem yazdıklarından anladığım kadarıyla ailen baskıcı bi aile değil sen yine istediğin gibi gezer tozarsın nolucak artık üni.lisin de küçük çocuk da değilsin niye herşeyine karışsınlar ki.aileden ayrı okumak tabi ki farklı bi tecrübedir de nolucak istediğin zaman arkadaşlarının yanında gider onlarla zaman geçirirsin

Hepinizi tebrik ediyorum kızlar güzel yerleri kazanmışsınız. Bu başarınız iş hayatınızda da devam eder inşallah. Darısı kazanamayanlara ve sınava yeni gireceklere:hooray:

cnm seninde sorun ettigin şeye bak kaç insan senin yerinde olmak istiyor hem siz uniye kafa dagıtmaya orda burda gezmeyemi gidiyorsunuz yoksa okumayamı .. neymiş ana kuzusu ailenle kalmak ana kuzusumu ah gençlik batıya ne kadar çok özeniyoruz sonumuz hayrola!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…