Tebrik ederim arkadaşlar,
ben de K.T.Ü türk dili ve edebiyatı(2.öğretim) bölümüne yerleştim..
mavi41 saol bıtanem.bakıyorum ıntden nasıl bı unv dıe ama şeyı merak edıyorum .bn ıst da oturuyorum
serwısle mı gıtsem kı en az 1,5 saat dıyorlar yoksa yurtta mı kalsam bılemıyorum .çok
kararsızımkafamçokkarıştı.
mavi41 saol bıtanem.bakıyorum ıntden nasıl bı unv dıe ama şeyı merak edıyorum .bn ıst da oturuyorum
serwısle mı gıtsem kı en az 1,5 saat dıyorlar yoksa yurtta mı kalsam bılemıyorum .çok
kararsızımkafamçokkarıştı.
biyoloji benim bölümüm canıma.s
Ben de ailemle yaşıyorum. İlk yıl problem oldu gece dışarı çıkmalar ama 2. yılımda çok rahattım.
Aile yapına bağlı. Eğer çok kısıtlayıcı değillerse sen de yaşarsın hayatını. Arkadaşlarının evinde falan kalırsın gece istediğin vakte kadar dışarıda olmak istiyorsan.
Hem ilk sıraya Uludağ üniversitesini yazdım hemde pişmanlık duyuyorum sanki.Türk dili ve edebiyatını kazandım bende...Ama tüm arkadaşlarım şehir dışına gidince ben ailemin yanında kalınca bi kötü oldum...Kafam çok karışık.Arkadaşlarım sen ana kuzusu gibi annenin yanında kaldın biz hayatımızı yaşıcaz falan diyolar sinirim iyice bozuluyor.
Ne yapsam ki???
bence de loading çok haklıa.s hem onlar şimdi yaşıcakları zorlukları bilmeden böyle konuşuyorlar.geçen sene bana benzer şeyleri söyleyen çok olmuştu.ben evde kalıp yeniden hazırlandım onlar dışarda 1 sene kalınca hepsi de evlerinin kıymetini anlamışlar.keşke bende ailemin sözünü dinleyip gitmeseydim deyip duruyorlar.hem yazdıklarından anladığım kadarıyla ailen baskıcı bi aile değil sen yine istediğin gibi gezer tozarsın nolucak artık üni.lisin de küçük çocuk da değilsin niye herşeyine karışsınlar ki.aileden ayrı okumak tabi ki farklı bi tecrübedir de nolucak istediğin zaman arkadaşlarının yanında gider onlarla zaman geçirirsinben de ailemle yaşıyorum ve izmir dışı hiç tercih yapmamıştım. hiç pişman değilim. şehir dışından gelen arkadaşlarım yemek, çamaşır vb dertleri düşünürken ben gayet rahat yaşıyorum. hastalandığımda ailem yanımda. bunun ana kuzusu olmakla alakası yok okuduğum şehirdeki üniversiteyi benim için yeterli görüyorsam ve puanım yetiyorsa neden şehir dışına gideyim ki? arkadaşlarının beklentilerini merak ettim açıkçası. şehir dışında okumanın güzellikleri olduğu gibi çok fazla zorluğu da var. ayrıca kaldıkları yurda göre değişir ama birçok yer 12 ye kadar dönmek zorundasınız diyor(arkadaşım özel yurtta kalıyordu ve delirmek üzereydi).
bence hiç takma arkadaşlarının dediklerini.yerimseniben
benin 4.senemmm böte yi kazandınn eğer böteysee eğitim fakültesinin hendekte olduğunu blmiosann öğrenmiş oldunn:))yardımcı olabilirim sana eğitim fakültesindeyim bendeesakarya bilgisayar öğretmenliği
Hem ilk sıraya Uludağ üniversitesini yazdım hemde pişmanlık duyuyorum sanki.Türk dili ve edebiyatını kazandım bende...Ama tüm arkadaşlarım şehir dışına gidince ben ailemin yanında kalınca bi kötü oldum...Kafam çok karışık.Arkadaşlarım sen ana kuzusu gibi annenin yanında kaldın biz hayatımızı yaşıcaz falan diyolar sinirim iyice bozuluyor.
Ne yapsam ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?