Kazandığımız Üniversiteler-Bölümler

abim İstanbul üniv- veterinerlik kazandı iyi bi bölüm müdür acaba bi bilgisi olan varmı

benim okul var mı diye bakiyim dedim buldum işte sırnaşık şey ablana çok selamlarımı ilet haytının en zor ama en eğlenceli günlerini yaşıcak...o kampüs o ortam hiç bişeye benzemez..

benim okul var mı diye bakiyim dedim buldum işte sırnaşık şey ablana çok selamlarımı ilet haytının en zor ama en eğlenceli günlerini yaşıcak...o kampüs o ortam hiç bişeye benzemez..

alam değil abim iletirim selamlarını canım kaydirigubbakcemile3
sen hangi bölümden mezunsun,memnun musun , iyi bir üniversitemi?
kampüs ortamının iyi olmasına çok sevindim inşallah iyi bir yerlere gelir abicim opuyorumnanaktan

önümüzdeki sene ben de yazarım kazandığım üniversiteyi inşAllah:)

Ayyhh ne güzel yaa... Hepinizi tebrik ederim.
Ben ünide 3. yılıma giriyorum bu yıl.
Çok güzel , apayrı bir heyecan. boshayallersmile

kızlar ben bolu izzet baysal üniversitesi sınıf öğretmenlği ikinci öğretimi kazandım.varmı aynı bölümden?

Herkese hayırlı olsun!

Ben Bursa'dayım. Buraya geleceklere yardımcı olabilirim!

herkesi tebrik ediyorumalkisalkisalkis
egeye gelen ve soruları olanlar varsa yardımcı olmaya çalışırım:1hug:

ALLAHımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok özennnioorum sizlereee yaaaa çok mutlu oldum adınıza varya buraya sizinn gbi
cümleler kurmayı okadr çok şstıorum ki seneye inş yazıcam ablalrım inş yazarız hepmizde umarım hyrlı olur hepınız için DARISI BAŞIMIZAAAAAAAAA hihoyyyt

harç ve kimlik kartı masrafı dışında kayıt masrafı yok(bazı üniler dosya masrafı fln alıyorlarmış sanırım pek bilmiyorum, ege almamıştı çünkü).

(her üni aynı değil tabiki yazdığım kesin bişey değil, bu konuda daha bilgili olan arkadaşlar cevap verirler)

Son düzenleme:

harc ve kimlik kartı masrafları ne kadar ki eyvahedigeldismile

harc ve kimlik kartı masrafları ne kadar ki eyvahedigeldismile

harç kılavuzun arkasında yazıyordur, kimlik masrafı değişiyor ben geçen yıl 50 lira ödemiştim, birde 5 lira ödemiştim birşey için ama ne olduğunu hatırlamıyorum.

(söylediklerim geçen yıl ege için geçerli her üninin farklıdır sadece örnek olarak yazıyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…