Kaza

Purpplee

Dünya kaç günlük deyip sarılmalı bugüne..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
13.586
16.040
298
GÜNCELLEME: 3.SAYFA

Merhabalar,3 -4 gün önce avm otoparkından çıkış yönünde ilerliyorum, çıkış kapısı tam karşımda. Soldan gelen 94 model Tempra,sola dönüşte ben oradan geçinceye kadar hızla gelip benim sol arka kapı ve çamurluğa çarptı.Sola dönüşte biraz soluklanmadan yola daldı,o refleksle aniden gaza yuklensem de ondan kaçamadım. İçinde 3-4 genç çocuk. Şoför 21 yaşında. Tutanak tuttum,foto vs derken ayrıldık. 11 aylık şoför ve her şeyde telde abisini arayıp sordu, bişey bilmiyor yani. Ayrıldıktan sonra beni aradı sigprtayı karıştırmayslım, ben ödeyeceğim dedi, tmm dedim.Tamir fiyatını öğrenin beraber götürelim dedi,olur dedim. Fiyatı öğrendim,bildirdim kendisine fakat kendi ustasına sorduğunu, onunla fiyatta vs anlaştıklarını, bana da bugün için randevu aldığını yazdı. Öncelikle ücreti gönder dedim tamir sonraki iş çunkü tamire başlanırsa ve problem çıksrsa sigortaya başvurma hakkımı kaybediyorum.Ben kendi ustama yaptıracağım dedim. Usta sizi bekliyo dedi, dükkan resmi attı kabul etmedim, pürüz çıkscaksa sigortadan yaptırayım dedim, siz bilirsiniz dedi. Ben de dün ustama götürüp bıraktım bütün belgeleri ile birlikte.
Oğlan 21 yaşında, büyük ihtimalle çalışmıyo, parayı birinden alırım diye umdu alamadı sanırım.Yeğenim yaşında çocuk, üzüldüm de yani.

İban alma aşamasına gelseydik bir kısmını ben öderim diyecektim fakat gelemedik.Bir yanım diyor bir arabaya toplanmış 3-4 genç laklak yapana kadar sağa baksaydı. Vicdanen kötüyüm, yazasım geldi öyle..

Son düzenleme:
Arabanız değer kaybına uğradı ne diye 21 yaşındaki çocuğu düşüneceksiniz ki?
Paranız mi bol?
Arabami otobüs çizdi geçti iki kapi ve on çamurluk çizildi çok da derin çizik olmamasına rağmen 40 bin tl tuttu.
Ekspertiz raporunda aracınız boyalı, kazalı çıkacak haliyle.
Olduğundan daha düşük fiyata satacaksınız.
Ben olsam değer kaybı da talep ederim.

Son düzenleme:
Arabanız değer kaybına uğradı ne diye 21 yaşındaki çocuğu düşüneceksiniz ki?
Paranız mi bol?
Arabami otobüs çizdi geçti iki kapi ve on çamurluk çizildi çok da derin çizik olmamasına rağmen 40 bin tl tuttu.
Ekspertiz raporunda aracınız boyalı, kazalı çıkacak haliyle.
Olduğundan daha düşük fiyata satacaksınız.
Ben olsam değer kaybı da talep ederim.
Bende ön kapının bir ucundan başlayıp arka çamurluğa kadar boydan boya derin bir yarık oluştu. İnşallah ona hak ettiği yüzde yız kusuru verirler de değer kaybını alırım.

Bende ön kapının bir ucundan başlayıp arka çamurluğa kadar boydan boya derin bir yarık oluştu. İnşallah ona hak ettiği yüzde yız kusuru verirler de değer kaybını alırım.
Aaa lütfen gidip sigortadan yaptırın
Zaten eksper raporunda boyalı olduğu düzeltmeler oldugu çıkacak.
Tramer kaydı olmasın diye ustaya yaptırıp geçersin ama satacak olsan alacak adam fiyatı düşür diyecek.
Değer kaybından da mahrum kalacaksınız.
İşçilik giderleri korkunç durumda

Geçmiş olsun hiç acımayın ne gerekiyorsa yasal yoldan yaptırın alın paranızı, size maddi hasar vermiş ama bir yayaya çarpıp yaşamını kaybetmesine de sebep olabilirdi, ders olsun sağına soluna bakmayı öğrensin.
Teşekkürler. Evet önüne yaya çıksa vurup geçecekti

Aaa lütfen gidip sigortadan yaptırın
Zaten eksper raporunda boyalı olduğu düzeltmeler oldugu çıkacak.
Tramer kaydı olmasın diye ustaya yaptırıp geçersin ama satacak olsan alacak adam fiyatı düşür diyecek.
Değer kaybından da mahrum kalacaksınız.
İşçilik giderleri korkunç durumda
Tutanağı vs her şeyi verdim oğlanı da engelledim. Bekliyorum süreç işlesin bakalım

Geçenlerde benim de başıma geldi. Belediye otobüsü dönerken geldi arabanın sol tarafını aldı götürdü. İçinden inen şoför yaşlı, belli ki mecburiyetten çalışıyor. Bir sürü param gidecek kendi aramızda halledelim diye hayıflandı ama sırf acelesi ve tabiri caizse üstüme çıkması sebebiyle hem sıfır arabamız değer kaybetti hem de 50 binlik masraf çıktı. Bütün süreçleri sigortadan yürüttük.
Bence siz de öyle yapın. 21 yaş küçük değil. Hayat dersi alırlar belki.

Geçenlerde benim de başıma geldi. Belediye otobüsü dönerken geldi arabanın sol tarafını aldı götürdü. İçinden inen şoför yaşlı, belli ki mecburiyetten çalışıyor. Bir sürü param gidecek kendi aramızda halledelim diye hayıflandı ama sırf acelesi ve tabiri caizse üstüme çıkması sebebiyle hem sıfır arabamız değer kaybetti hem de 50 binlik masraf çıktı. Bütün süreçleri sigortadan yürüttük.
Bence siz de öyle yapın. 21 yaş küçük değil. Hayat dersi alırlar belki.
Geçmiş olsun. Dün usta dedi ki, artık otopark kazalarına yüzde 50 verip geçiyorlar, inşallah öyle olmaz da hak ettiğini alır. Kendi de yazdı zaten tutanağa sağdan gelen araca çarptım diye. Daha geçen kardeşime tofaş, Tempra vs uzak dur deli gibi sürüyorlar demiştim. Otobüsler de çok deli sürüyorlar. Bir arkadaşı C yapıp sıkıştırmış bir tanesi geçen yıl. Trafik canavarı bunlar

Merhabalar,3 -4 gün önce avm otoparkından çıkış yönünde ilerliyorum, çıkış kapısı tam karşımda. Soldan gelen 94 model Tempra,sola dönüşte ben oradan geçinceye kadar hızla gelip benim sol arka kapı ve çamurluğa çarptı.Sola dönüşte biraz soluklanmadan yola daldı,o refleksle aniden gaza yuklensem de ondan kaçamadım. İçinde 3-4 genç çocuk. Şoför 21 yaşında. Tutanak tuttum,foto vs derken ayrıldık. 11 aylık şoför ve her şeyde telde abisini arayıp sordu, bişey bilmiyor yani. Ayrıldıktan sonra beni aradı sigprtayı karıştırmayslım, ben ödeyeceğim dedi, tmm dedim.Tamir fiyatını öğrenin beraber götürelim dedi,olur dedim. Fiyatı öğrendim,bildirdim kendisine fakat kendi ustasına sorduğunu, onunla fiyatta vs anlaştıklarını, bana da bugün için randevu aldığını yazdı. Öncelikle ücreti gönder dedim tamir sonraki iş çunkü tamire başlanırsa ve problem çıksrsa sigortaya başvurma hakkımı kaybediyorum.Ben kendi ustama yaptıracağım dedim. Usta sizi bekliyo dedi, dükkan resmi attı kabul etmedim, pürüz çıkscaksa sigortadan yaptırayım dedim, siz bilirsiniz dedi. Ben de dün ustama götürüp bıraktım bütün belgeleri ile birlikte.
Oğlan 21 yaşında, büyük ihtimalle çalışmıyo, parayı birinden alırım diye umdu alamadı sanırım.Yeğenim yaşında çocuk, üzüldüm de yani.

İban alma aşamasına gelseydik bir kısmını ben öderim diyecektim fakat gelemedik.Bir yanım diyor bir arabaya toplanmış 3-4 genç laklak yapana kadar sağa baksaydı. Vicdanen kötüyüm, yazasım geldi öyle..
Şikayetçi olun araba değilde ya bir insanın canına mal olsaydi

Bence de yok
94 model tempraya yaptırmaz
Bende böyle düşündüm . Bir gece işten çıkmıştım o zaman yeni araba almışım kullanıyorum işe gidiyorum geliyorum . Bir gece çok kalabalık bir kavşakta bi araba beni sağ taraftan sıkıştırdı bende kaçmak için yola çıktım sağ tarafta da otobüs göremedim ve panikle çıktım . Diğer taraftan araba çok hızlıymış bana lastikten çarptı . Daha sonra işte olaylar babam geldi olay yerine vs ben suçluydum tabi çıktığım için . Ama babam çok pişman oldu polis çağırmadığımız için adam alkollü gibiydi . Belkide sigortası yoktu da dedi polis gelseydi oda fark edecekti dedi . Burada da sigorta kesin yok

Bence de yok
94 model tempraya yaptırmaz
Ben bunu yaşıyorum şu an ya.
Önüme atlayan kızlara yol verdim diye; ana caddeye çıkarken arkadan çarptı bana eski bir kamyonet. Adamın sigortası yokmuş. Ben tutanak imzalamam kazayı yarın olmuş gibi göstermezsen dedi. Uyanık kazadan sonra sigorta yaptırıp ertesi gün olmuş gösterecek.
Yakın arkadaşım avukat, ona danıştım sakın yapma sigorta şirketleri araştırıyor başına bela alırsın dedi.
Şimdi davamız sürüyordu, takipsizlik çıkmış. Karara itiraz edilmiş.
Yani arkadan göz göre göre duran araca çarpan sigortasız araç için beni haksız bulacaklar neredeyse.
Sinir oluyorum bu trafik canavarlarına ya

öncelikle geçmiş olsun. otopark kazaları sıkıntılı oluyor diye hatırlıyorum. kaza suç oranı belli oldu mu ? yüzde kaç kusur çıktı size

Ben bunu yaşıyorum şu an ya.
Önüme atlayan kızlara yol verdim diye; ana caddeye çıkarken arkadan çarptı bana eski bir kamyonet. Adamın sigortası yokmuş. Ben tutanak imzalamam kazayı yarın olmuş gibi göstermezsen dedi. Uyanık kazadan sonra sigorta yaptırıp ertesi gün olmuş gösterecek.
Yakın arkadaşım avukat, ona danıştım sakın yapma sigorta şirketleri araştırıyor başına bela alırsın dedi.
Şimdi davamız sürüyordu, takipsizlik çıkmış. Karara itiraz edilmiş.
Yani arkadan göz göre göre duran araca çarpan sigortasız araç için beni haksız bulacaklar neredeyse.
Sinir oluyorum bu trafik canavarlarına ya
Khomyuk'cum bizde suçlu ödüllendirilir biliyorsun.

Bana ışıklarda geldi adam vurdu gectı neyse tramer işlemesin ben yaptırırım dedim tamam dedi hani haklı olduğumu biliorum ama umursamadım yani öyle basittiki onun araba da bişey yok benım de yok gibi bişey ışıklardan kalkarken ne kadar hasar olabilir ki? neyse aşağıdaki spor salonnunun müdürüymüş kayınbabamı falan tanıyor(dükkan kayınbabamın) zaten hemen dükkanın önündeki ışıklarda vurdu oda koştu geldi konuştular ettiler ben çıktım eve geldim . Neyse ertesi gün bu kayınbabadan numarayı almış eşimi aramış işte tutanak tutalım die 🤣eşime uğraşmak istemedim yürüdüm dedim die söylemiştim hatta uğraşmak istemediğin far 20 bın hatun die güldü …

Güldü evet çünkü her zaman der trafıkte biri arabayı parçalasa bile karşıdakinin sakinliğinden emin olmadan sakın arabadan inme polis gelmeden ortalık psikopat dolu dinlemeden saldıranlar var die . Neyse gittik aynı yere foto çekildi , Tuttuk tutanağı iyiki de adam durmamış yani neyse kamera kaydı alınmış ıncelenmıs karşı taraf suçlu çıktı araç yapıldı benim tek derdim var arabasız kalmamaktı saolsun 10 günde arabasız kaldım üstüne bide 40 bin tramer işledi araba da beklediğimin üstünde tutmuş ben 5-10 liraya hallederim demiştim 2-3 katı tutmuş diyenin hesabı sonra bende değer kayıp bedeli talep ettim onuda ödedi .
Sonra gitmiş kayınbabama bazen kadın sözü dinleyip köşeye oturmak gerekirdi demiş
Bosverın tutun tutanağı kimseye de vicdan yapmayın

Son düzenleme:
Back
X