Kaza

Evet usta da öyle söyledi stajyer dedi ve daha fazla ödermiş

Eee o zaman niye sigortadan yaptırmıyor ? Acaba çünkü hem kendi arabasının masrafını hem sizinkini cepten ödeyecek çok saçma
Kendim ödeyeyim sigorta ödemelerim yükselmesin dedi kabul ettim ama ben parayı peşinde istedim o ise para vermeyip kendi ustasıyla anlaştığımı söyledi. Kabul etmedim sigortaya gönderdim evrakları

Kendim ödeyeyim sigorta ödemelerim yükselmesin dedi kabul ettim ama ben parayı peşinde istedim o ise para vermeyip kendi ustasıyla anlaştığımı söyledi. Kabul etmedim sigortaya gönderdim evrakları
İyi de hasar yok yani sizde olmaz ki öyle cepten ödeyeyim bi iş çevirmeye çalışmış

İnsanlık haliyle yapılsa daha anlayışlı olunur ama dikkatsizlikle olunca çok anlayışlı olmaya gerek yok bence. Ne bileyim 70 yaşında, çalışmak zorunda olan bir adamla 21 yaşında gence aynı anlayışı göstermeye gerek yok bence.

Bize dediler ki belediye otobüslerine genelde kusur vermiyorlar. Ama karşı tarafın kusur oranı %100 çıktı. Çok takılmayın söylenenlere.

Bize dediler ki belediye otobüslerine genelde kusur vermiyorlar. Ama karşı tarafın kusur oranı %100 çıktı. Çok takılmayın söylenenlere.
O kadar kapılara çamurluğa fln zarar verilmiş,bana yok yere kusur yazarlarsa içime oturur valla, merakla bekliyorum sonucu.

Kamera var mıydı araçta
Hayır yoktu ama tam otopark son çıkış bölümü olduğu için kamera oralarda vardır diye düşünüyorum. Bir de oğlan tutanağa "Sola dönerken sağdan gelen araca çarptım. " şeklinde yazdı.Alenen yazılan bu cümle inşallah işime yarar

Araç içi kamera şart bu dert bitince taktır ne olacağı belli olmuyor çünkü kamera kaydına da eriş çünkü siliniyor hemen dursun kenarda

Araç içi kamera şart bu dert bitince taktır ne olacağı belli olmuyor çünkü kamera kaydına da eriş çünkü siliniyor hemen dursun kenarda
Aaaa silinme durumunu hiç düşünmemiştim, iyi ki söylediniz teşekkürler, bu hafta sonu onun peşine düşeyim

Dün kaza ile ilgili kusur oranları bilgisi geldi. Olması gerektiği gibi yüzde 100 karşıya verildi. Usta, otopark kazalarında 50/50 verip geçiyorlar deyince canım sıkılmıştı. Neyseki adalet bir yerlerde işlemiş, çok sevindim. Trafikteki canavarlardan biri dersini almış olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…