Kayserili Ölüm Döşeğinde:)

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
49
kayserili.jpg

Kayserilinin biri ölüm döşeğindedir:
Kayserili: Sevgili karım burada mısın?
Eşi: Evet hayatım buradayım.
Kayserili: Sevgili oğlum Mehmet Bburada mısın?
Mehmet: Evet babacım buradayım.
Kayserili: Oğlum Ahmet ya sen burada mısın?
Ahmet: Evet ben de buradayım.
Kayserili: Güzel kızım sen burada mısın?
Kızı: Evet buradayım babacım.
Kayserili: Allah hepinizin belasını versin. Dükkanda kim duruyor o zaman?

Kayserilinin eşi vefat etmiş, ilan vermek için reklam ajansını aramış. "Emine öldü Allah rahmet eylesin" ilanı vermek istiyorum demiş.
Karşı taraf; amca bu çok kısa oldu 3 kelime daha ekleyebilirsin merak etme aynı ücrete der. Kayserili ücretten emin olduktan sonra ekleme yaptırır. "SATILIK TOYOTA VAR''

kötükedihüso kayserililer fıkralardan cok daha fazlası kaydirigubbakcemile2 kayserilideğilim :ecrin_bebek:

Kayserilinin eşi vefat etmiş, ilan vermek için reklam ajansını aramış. "Emine öldü Allah rahmet eylesin" ilanı vermek istiyorum demiş.
Karşı taraf; amca bu çok kısa oldu 3 kelime daha ekleyebilirsin merak etme aynı ücrete der. Kayserili ücretten emin olduktan sonra ekleme yaptırır. "SATILIK TOYOTA VAR''

111.gif

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

X