• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayserili arkadaşlar lütfen yardım edin..

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
206
Diğer
kızlar merhaba çooook önceden açmıştım bu konuyu güncellemek zorunda kaldım..
kayseride işin ehli olan proflardan hariç ama ii bi doktor lazım bana..
yalnız hümadaki erşad bey ve erciyesteki çetin bey hariç...

Son düzenleme:
canım kesınlıkle bı baska doktora daha gorun ya ozelıne gıt yada ozel hastaheneye ben kayserılı deılım ama bu hastalık ıcın tedavı olmamız sart omur boyu o doktor ole dedı dıye bos durma ben 1 yıl bos durdum zaman kaybetme derım ben

Canım öncelikle geçmiş olsun.
Özelden sorununa yardımcı olacak bi kaç doktor ismi verdim umarım yardımcı olur sana.tekrar geçmiş olsun..a.s.

özel ercıyese gıt canım
demet hanıma cok ıyı bı doktor tavsıye ederım bende ona gıdıyorum..

bu hafta sonu doktora gitcem kızlar ve gerçekten burdan gelen tavsiyeler sonucu adamakıllı bi doktora gitmek istiorum...ünal bey antalyaya gitmiş canımcımmirmirmirmir

berre45 mesajını göremedim canım..ama özel erciyesteki demet hanımı sevdim gibi..resmini gördümde...hoş tipini sevmekle olmuoda..umut dünyası işte....

bu hafta sonu doktora gitcem kızlar ve gerçekten burdan gelen tavsiyeler sonucu adamakıllı bi doktora gitmek istiorum...ünal bey antalyaya gitmiş canımcımmirmirmirmir

evet canım yaaa bende sordum da bugün.Dün telefonunu yollamıştım ama bugün öğrendim gittiğini..:1no2:
Umarım memnun kalacağın birini bulursun.a.s.

canım ben yarın erciyes hastanesi demet hanıma gitcem randevumu aldım..bakalım neler dicek sonucu ve doktorun hassasiyetini sana bildiririm..

canım kesinlikle erciyes rakip turan çook çook iyi bi doktor gerek gebelik takibi gerek diğer konularda mükemml

benım doktorumda demet hanım hanımlar cok ıyı bırısı cok şeker tombişim

geç olmuş ama benim tavsiyem özel erciyesten gene zeki beydir
Zeki YILMAZ kızkardeşimin 9 ay boyunca tüm kontrollerini yaptı
kan pıhtılaşması sorununa rağmen çok şükür sağlıcakla aldık bebişimizi kucağımıza

kızlar bahsettğiniz demet bi ara ibnisinada ve güneş hastanesindemiydi benimde doktorumdu oysa iyi bir doktar 2 bebeğimi takip edende melikgazi hastanesindeydi şimdi hastaneninde yeri değişmiş erkek doktordu aklıma gelmiyo ismi süper bi doktor aklıma gelince yazarım ismini

geç olmuş ama benim tavsiyem özel erciyesten gene zeki beydir
Zeki YILMAZ kızkardeşimin 9 ay boyunca tüm kontrollerini yaptı
kan pıhtılaşması sorununa rağmen çok şükür sağlıcakla aldık bebişimizi kucağımıza

ayy çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün..ciddi bi rahatsızlık çnk ama atlatmanız çok güsel...

humada hangı dr gıttın canım..bende ılk gıttgımde bana sen pko sun dedı cocugun zor olur demıstı..tabı ben onun uzerıne bır kac dr gıttım..hepsıde sorun olmadıgını soyledı..
huımada hatta baska dr gıttım..oda sasırdı..sana nasıl bu teshısı koydu dıye..
eger tedavı olmak ıstıyorsan bebek ıcın bence proflardan yılmaz sahıne gıt derım..
ama bıraz pahalı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sımdılık tedavıyı ona oluyorum
hamıs kalırsam yıne dr bulmam gerekecek benımde-tatlicadiarzu-

Back