• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayserili arkadaşlar lütfen yardım edin..

humada hangı dr gıttın canım..bende ılk gıttgımde bana sen pko sun dedı cocugun zor olur demıstı..tabı ben onun uzerıne bır kac dr gıttım..hepsıde sorun olmadıgını soyledı..
huımada hatta baska dr gıttım..oda sasırdı..sana nasıl bu teshısı koydu dıye..
eger tedavı olmak ıstıyorsan bebek ıcın bence proflardan yılmaz sahıne gıt derım..
ama bıraz pahalı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sımdılık tedavıyı ona oluyorum
hamıs kalırsam yıne dr bulmam gerekecek benımde-tatlicadiarzu-

canım ebn hümada züleyha var ona gitmiştim...sen hangisine gittinn..ya bu profler çok pahalı yaa...şimdi ömür hastanesinde zerrin var bide onu denicem..bakalım o nedicek..bu arad ayılmaz dediğin belediye durmaz işhanında dimi...

canım ebn hümada züleyha var ona gitmiştim...sen hangisine gittinn..ya bu profler çok pahalı yaa...şimdi ömür hastanesinde zerrin var bide onu denicem..bakalım o nedicek..bu arad ayılmaz dediğin belediye durmaz işhanında dimi...

ben humada arzu yurcıye gıttım canımcım..o dedı bana sen pkosun dıye..sonra humadakı ersad beye gıttım o cok sasırdı sana kım koydu bu teshısı dıye..aslında ersad batmazıda dusun derım..eger rahım fılmı felan cekılecekse cok guzel cekıyor..acısız...
cunku ben onq gıttım asıl tetekıklerın onda yapıldı..
eger hamıs kalırsam ona gıdecem dogum ıcın..ama tedavı ıcn isın ehlı bırı olması gerekır..
yılmaz bey evet beledıye durmaz ıs merkeıznde...150 tl ucretı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ersad batmazıda aratssır..o da huma hastanesınde

canım erşad beyi araştırdım gerçektende alanında çok ii bir doktormuşş..askeriye mezunu albay rütbeliymiş..hemen randevu aldım..erkek ama olsun hiçbirşey sağlığımdan daha önemli diil dimi...

selam kızlar bende 6 aydır erşad beye gidiyorum gitmeden önce çok araştırdım hatta bi hemşire arkadaşımda onu önerdi çok memnunum tavsiye ederim.

ooo kızlar sizde böle diosanız kesinlikle doğru bi seçim yaptıgımı düşünüorum valla.

ilk sayfayı güncelleyemedim buraya yazayım barii..
kızlar ya bana erşad bey ve çetin beyden hariç önerebilceniz doktor ismi lazım..

ben daha oncede yazmıstım özel ercıyestekı demet hanım dıye.. ama degıstırdım bende olcay akalına gectım emınım cok memnum kalırsın olcay hanımdan. ıstersen bı arastır cok super cana ykın bı dr. oda ercıyeste

kızlar yaa erciyesteki rakip turan nasıl bide acıbademdeki mesut kayman??

kızlar yaa erciyesteki rakip turan nasıl bide acıbademdeki mesut kayman??

İkisi de birbirinden iyi..
Hatırlarsan ben mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrenmiştim..
Gebeliğimi tespit eden de Rakip Beydi... Çok ilgili, güleryüzlü, seni acayip rahatlatıyo..
Ben doğumumu Acıbadem!de yapmak istediğim için sonradan Mesut beye geçtim. O da Rakip beyden güleryüzlü.. Çok olumlu yaklaşıyo, moral veriyo hep. Bi de saolsun hamilelik dönermim boyunca benim bitmek bilmeyen saçma sorularıma hep sabırla cevap verdi. Mesut bey bi tane yaa!!! Bazen göresim geliyo valla.. kaydirigubbakcemile3

cnm acı bademdeki ercan beyi kesinlikle tavsiye ederim sana iyi bi doktor iyi değil pardon mükemmel bi doktor geçmiş olsun cnm

Back