Sen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacakboyle yemekler paylasma herseyın sorumlusu sızsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacakboyle yemekler paylasma herseyın sorumlusu sızsınız
ıraden saglık nevo ben ekmee bana bana yerdım valla tavayı bıle sıyırırım o denliSen paylaşma ile tahrik oluyorsun ben yapıyorum o iş ne olacak
Ben de yedim merak etmeıraden saglık nevo ben ekmee bana bana yerdım valla tavayı bıle sıyırırım o denli
oh ohh nevo dıyetı bozdu galıba ben de kafayıBen de yedim merak etme
Ben 1 öğün bozdum ama sen hep bozuyorsunoh ohh nevo dıyetı bozdu galıba ben de kafayı
bı daha mı gelcem dunyaya nevo aklımda durcagına mıdem de dursun sen napıyosun bı sonrak yarısma ne dusunuluyoBen 1 öğün bozdum ama sen hep bozuyorsun
Sen de haklısınbı daha mı gelcem dunyaya nevo aklımda durcagına mıdem de dursun sen napıyosun bı sonrak yarısma ne dusunuluyo
tmm cnm defterıme topluyorum da bunlarıSen de haklısın
Oylama başladıktan sonra kategori anketini düzenleriz..En çok ne istenirse o olur canım
Teşekkür ederim Matmazel'cimoy oy oyyyyy tamda ögle saati yemek vakti ne lezzetli görünüyor.
ellerine sağlık emeğine sağlık nevrestecim
Sağol canımAgzim sulandi nevreste abla yine dokturmussunn ellerine saglik bana lahmacunu animsatti denicem birgun bunu insallah :) yarismada basarilar :*
Teşekkür ederim canımSuper olmus.anlatim sunum harika gorunuyor.ellerine saglikbasarilar
Teşekkür ederimoff bu çok lezzetli bir şeye benziyor yarışmada başarılar
Teşekkür ederim canımooo çok güzel görünüyor eline sağlık canım başarılar
Teşekkür ederim HayyalGerçek üstü güzellik
Ben bu tada bayılıyorum. Hiç denemedim ama bir gün deneyeceğim.
Eline sağlık nevoş