Yöresel Tarif Kayseri Yağlaması

Yöresel Yemekler
Nevoş tahmin etmiştim bu yemeği yapacağını:)Yine müthiş görünüyor.Bir parça yollasana:)Ellerine sağlık canım.Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim canım:KK68:
Hatırlarsan diğer ''Yöresel Yemekler''kategorisinde yapmış katılmamıştım..:-)Gözüm kalmış :KK45:bu kategoride aklıma hemen bu yemek geliyor..:KK64::KK48:
Yapayım kurtulayım dedim:-)
Yollayayım canım:KK19:

Hatırlarsan diğer ''Yöresel Yemekler''kategorisinde yapmış katılmamıştım..:-)Gözüm kalmış :KK45:bu kategoride aklıma hemen bu yemek geliyor..:KK64::KK48:
Yapayım kurtulayım dedim:-)
Yollayayım canım:KK19:
Evet canım hatırladım.Sunumu ve resimleri beğenmemiştin galiba.İyiki katılmışsın.Herkes bu güzel tarifi görmüş olur.Yemiş kadar oldum canım sağol:)

Evet canım hatırladım.Sunumu ve resimleri beğenmemiştin galiba.İyiki katılmışsın.Herkes bu güzel tarifi görmüş olur.Yemiş kadar oldum canım sağol:)
Aslında katılma sebebim tarifi göstermek:kk77:Çok güzel oluyor.:KK45:Yarışmada daha çok kişi görüyor:KK51:
Sağol canım:KK60:

Nevos harıka gorunuyor:rolleyes::rolleyes:
Yanılmadım ıste dogru tahmın:63:
Cok ıstah acıcı gorunuyor:kk77:
Denemek ıstedıgım fakat yerken nasıl olur dagılırmı dıye dusundugum bı tarıftı, aydınlatmıssın sagol elle yenılıyormus demek:kk77:
Basarılar dılıyorum ısımız zor yıne hepsı bırbırınden guzel tarıfler:KK73::KK73:

Nevos harıka gorunuyor:rolleyes::rolleyes:
Yanılmadım ıste dogru tahmın:63:
Cok ıstah acıcı gorunuyor:kk77:
Denemek ıstedıgım fakat yerken nasıl olur dagılırmı dıye dusundugum bı tarıftı, aydınlatmıssın sagol elle yenılıyormus demek:kk77:
Basarılar dılıyorum ısımız zor yıne hepsı bırbırınden guzel tarıfler:KK73::KK73:
Evet sen tahmin etmiştin:rolleyes:
Yok canım dağılmıyor :KK19:Ama çok bekletmeden yemek gerekiyor..
Servis tabağına koyduğum gibi dilimlere ayırıyorsun.Daha sonra ister çatal ile ,ister elinle katları tek tek rulo yapıyorsun ve yoğurda batırıp hop ağzına atıyorsun:kk77:
Haklısın tarifler çok güzel:KK60:

Evet sen tahmin etmiştin:rolleyes:
Yok canım dağılmıyor :KK19:Ama çok bekletmeden yemek gerekiyor..
Servis tabağına koyduğum gibi dilimlere ayırıyorsun.Daha sonra ister çatal ile ,ister elinle katları tek tek rulo yapıyorsun ve yoğurda batırıp hop ağzına atıyorsun:kk77:
Haklısın tarifler çok güzel:KK60:
Lısteye alındı:KK60:

Off Nevoş nefis görünüyor:kk77:
Sen yemiyorsun zaten hakkını bana yolla:rolleyes:
Ellerine sağlık canım, başarılar dilesem mi diye düşündüm bir an:KK53::-)
Başarılar canım:KK60:

Off Nevoş nefis görünüyor:kk77:
Sen yemiyorsun zaten hakkını bana yolla:rolleyes:
Ellerine sağlık canım, başarılar dilesem mi diye düşündüm bir an:KK53::-)
Başarılar canım:KK60:
Teşekkür ederim canım:KK60:
Yemediğimi kim söyledi:rolleyes:Bugün akşama kadar pek birşey yemedim bütün gün koşturdum akşam bunu hakettin:KK23:

X