Teşekkür ederimEllerinize sağlıkk harika bir lezzettir. yarışmada başarılarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEllerinize sağlıkk harika bir lezzettir. yarışmada başarılarrr
Teşekkür ederim canımyağlamayı ben yapacaktım cnm benden önce davrandın bilgisayar bozulunca yapamadım yarışmada başarılar
çok lezzetli görünüyor
22si sondu demi düşüneyim farklı birşeylerTeşekkür ederim canım
Ben de senin tarifini bekliyordumBaşka birşey yapmaz mısın
Evet canım 22 Mart son günKeşke konuştuğumuzda söyşeseydin ben yapmazdımYarışmada tarifler daha iyi tanıtılıyor daha çok kişi görsün diye yaptım.Çok beğenirim bu tarifi22si sondu demi düşüneyim farklı birşeyler
sana kısmetmiş cnm 2 kere malzemeleri hazırladım birinde gezme çıktı birinde bilgisayar bozuldu başka birşeyler bulurum ben aksilik çıkmazsaEvet canım 22 Mart son günKeşke konuştuğumuzda söyşeseydin ben yapmazdımYarışmada tarifler daha iyi tanıtılıyor daha çok kişi görsün diye yaptım.Çok beğenirim bu tarifi
Sağol canımNasip değilmişUygun birşey bulursan bekliyorumsana kısmetmiş cnm 2 kere malzemeleri hazırladım birinde gezme çıktı birinde bilgisayar bozuldu başka birşeyler bulurum ben aksilik çıkmazsa
Kolay gelsin Margam sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim ablam :) bu arada nefis görünüyor gerçi çoğun görüyorum ama yorum yapmıyorum ..Kolay gelsin Margam sabırsızlıkla bekliyorum
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim ablam :) bu arada nefis görünüyor gerçi çoğun görüyorum ama yorum yapmıyorum ..
Pinkonun kayseri yağlamasından çok iyi olmuş aman duymasın hahaha
Yoksa benim yağlamamı yapar dimi..Teşekkür ederim canım
Aman duymasın
Hemde bol kıymalıYoksa benim yağlamamı yapar dimi..
Teşekkür ederim ablam :) bu arada nefis görünüyor gerçi çoğun görüyorum ama yorum yapmıyorum ..
Pinkonun kayseri yağlamasından çok iyi olmuş aman duymasın hahaha
Herhalde Nevoş benden güzel yapacak da duymak biraz ağır geldi
İnşallah, yakışırNevresteyi ilerde televizyonda yemek programi yaparken gormeyi hayal ettim suan
Yok ben o zaman çok kilo alırımNevresteyi ilerde televizyonda yemek programi yaparken gormeyi hayal ettim suan
Haklı sebebin varmışYok ben o zaman çok kilo alırım
Teklifleri ondan reddediyorum
Yemek programı yapanların çoğu 3-4 ay sonra 2 ye katlanıyorlarHaklı sebebin varmış