- 16 Ağustos 2010
- 293.220
- 603.255
- 43
Keşke bozulsaydıGözün kör olmasın kk bende gözlerim bozuldu sanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bozulsaydıGözün kör olmasın kk bende gözlerim bozuldu sanmıştım
Ben sana 3-5 tane yapman için tarif vereyim:)Yooo malzeme ziyan olur diye korktum
Doktor bey kör oldumKeşke bozulsaydı
Bu tarifi çok sevdim nevos, denemeyi düşünüyorum. Yufkası kolay gözüküyor özellikle 3 5 yufka yapsam yeter bana ,yarımcık malzemeler yeterliBen sana 3-5 tane yapman için tarif vereyim:)
Yap olmazsa peynir sarar versin:)
Bu ölçü ile 13-15 tane çıkıyor.Servis tabağı kadar oluyor:)Bu tarifi çok sevdim nevos, denemeyi düşünüyorum. Yufkası kolay gözüküyor özellikle 3 5 yufka yapsam yeter bana ,yarımcık malzemeler yeterli
Oooooo espri desen o da varSondan mı
Yarısının yarısını kullanip ramazanda yapayımBu ölçü ile 13-15 tane çıkıyor.Servis tabağı kadar oluyor:)
Ben bunu ekmekleri çok yapıyorum.Ama genelde tam buğday unu ile:)Buzluğa 3-4 tane atıyorum hergün taze çıkarıyorum:)
Ya aklıma şarkıyı soktun şimdi onu söylüyorumOooooo espri desen o da var
Ya aklıma şarkıyı soktun şimdi onu söylüyorum
1 çay bardağı su 1 çay kaşığı maya ,1 çimdik tuz 2 su bardağı un ile 3-4 tane çıkar:)Unu azar azar koy kuru olmasın:)15 dk mayalansın yeter:)Yarısının yarısını kullanip ramazanda yapayım
Dilemiyecek misin Bak ben size masterchefler dedimFark ettiysen daha başarı dilemedim
Ihtiyacı yok ya ondan mı kız yoksaFark ettiysen daha başarı dilemedim
İhtiyacın yok kiDilemiyecek misin Bak ben size masterchefler dedim
Ss aldım nevoş, deneyip göstereceğim bende cümle alem görsün1 çay bardağı su 1 çay kaşığı maya ,1 çimdik tuz 2 su bardağı un ile 3-4 tane çıkar:)Unu azar azar koy kuru olmasın:)15 dk mayalansın yeter:)
Oylamada görürsünüz bu tarif oy almıyorİhtiyacın yok ki
Pazartesi sahura yaparsın artıkSs aldım nevoş, deneyip göstereceğim bende cümle alem görsün
Sunum çok başarılı amaOylamada görürsünüz bu tarif oy almıyor
Belki yarın yaparımPazartesi sahura yaparsın artık
GöreceğizBazı şeyleri unutmuşum amaBundan sonra yapmak istediklerimi yazacağımSunum çok başarılı ama